[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۸۹
  • دوره جدید

شمیم عطر ایثار در حرم شاهچراغ(ع)، روزنامه شیراز نوین

نماینده سیستانی و بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس، در فضای معنوی حرم مطهر حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع) برگزار شد؛ آیینی که عطر ایثار، صبوری و وحدت ملی در جای‌جای آن موج می‌زد.
آیین تجلیل از خانواده‌های ۲۴۹ شهید و شماری از مجروحان جنگ تحمیلی سوم روز چهارشنبه با حضور حسینعلی امیری استاندار فارس،‌ نماینده دفتر آیت‌الله سیستانی از مراجع تقلید، جمعی از علما و مسئولان استانی، فرماندهان، خانواده‌های معظم شهدا و اقشار مختلف مردم در جوار بارگاه نورانی حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع) برگزار شد.
نماینده آیت‌الله سیستانی: ملت ایران در روزهای سخت استوار و یکپارچه ایستاده است
نماینده دفتر آیت‌الله سیدعلی سیستانی از مراجع عظام تقلید شیعیان جهان در نجف اشرف، در این آیین گفت: ملت ایران در روزهای سخت، بار دیگر با وحدت، ایثار و روحیه مقاومت نشان دادند که در برابر دشمنان، استوار و یکپارچه ایستاده‌اند. آیت‌الله سیدعلا بوشهری در این مراسم با گرامیداشت یاد شهدا و قدردانی از خانواده‌های آنان، اظهار کرد: امنیت و آرامش امروز کشور مرهون خون پاک شهیدانی است که جان خود را فدای عزت و اقتدار ایران اسلامی کردند.
ملت ایران در حوادث و بحران‌ها، پای دفاع از وطن ایستاده‌اند
وی افزود: ملت ایران در حوادث و بحران‌های مختلف نشان داده‌اند هرگاه پای دفاع از وطن و ارزش‌های اسلامی در میان باشد، با اتحاد و انسجام در کنار یکدیگر خواهند ایستاد و اجازه نخواهند داد دشمنان به اهداف خود دست یابند.
نماینده آیت‌الله العظمی سیستانی ادامه داد: خانواده‌های شهدا و جانبازان سرمایه‌های معنوی این کشور هستند و صبر و استقامت آنان، الگویی ماندگار برای نسل جوان به‌شمار می‌رود.

یادآور پیوند عمیق مردم با فرهنگ ایثار و ولایت
او با‌اشاره‌به فضای معنوی حرم حضرت شاهچراغ(ع) گفت: برگزاری چنین آیین‌هایی در جوار بارگاه نورانی این امامزاده واجب‌التعظیم، یادآور پیوند عمیق مردم ایران با فرهنگ ایثار، شهادت و ولایت است. در این آیین، از خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی سوم و شماری از مجروحان این جنگ تجلیل شد و حاضران با قرائت فاتحه و صلوات، یاد جان‌باختگان این رخداد را گرامی داشتند. همچنین در حاشیه این مراسم، حسینعلی امیری استاندار فارس با فرزندان و همسران شهید به گفت‌وگو پرداخت و برای آنان موفقیت، صبر و شکیبایی آرزو کرد. از سوی دفتر حضرت آیت‌الله سیستانی، هدایایی به‌عنوان یادبود به خانواده شهدای جنگ تحمیلی سوم اهدا شد.
تقدیم ۲۶۵ شهید فارس در جنگ تحمیلی سوم/ آرامگاه ابدی ۲۴۹ شهید در ۳۷ شهرستان
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس، با تأکید بر اینکه ایستادگی ملت ایران و یاری جبهه مقاومت منجر به پیروزی در نبرد اخیر شد، اظهار کرد: به لطف الهی و با شجاعت و فداکاری شهدای گران‌قدر، ایران اسلامی در جنگ سوم به پیروزی قاطع دست یافت. ابراهیم بیانی، با ارائه آماری از شهدای این نبرد در استان گفت: فارس در مجموع ۲۶۵ شهید تقدیم انقلاب کرده است که از این تعداد، ۱۶ شهید متعلق به سایر استان‌ها بوده و به دلیل شرایط حضور در یگان‌های فارس یا محل سکونت، در این استان به شهادت رسیده و پیکرشان برای تدفین به وطن خود منتقل شده است. وی افزود: پیکر مطهر ۲۴۹ شهید دیگر در ۳۷ شهرستان استان فارس آرام گرفته است که به تعبیر امام راحل(ره)، زیارتگاه عاشقان و عارفان تا ابد خواهد ماند.
خانواده‌ای با پنج شهید در شیراز؛ نشان اوج ایثار و فداکاری
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس، ضمن تجلیل از حضور همه ارکان نیروهای مسلح و اقشار مختلف مردم در این نبرد، به نقش خانواده‌های شهدا اشاره کرد و گفت: در میان این شهدای والامقام، خانواده‌هایی با چندین شهید حضور دارند؛ از جمله خانواده‌ای با پنج شهید در شیراز که نشان‌دهنده اوج ایثار و فداکاری مردم این دیار است.
نخستین یادواره جمعی شهدا و مجروحان جنگ تحمیلی سوم با مشارکت دفتر آیت‌الله سیستانی
بیانی با‌اشاره‌به برگزاری این مراسم به‌عنوان نخستین یادواره جمعی شهدا و مجروحان جنگ تحمیلی سوم، خاطرنشان کرد: پیش از این، نهادهای مختلف به‌صورت جداگانه از این عزیزان تجلیل کرده بودند، اما این جلسه نخستین همایشی است که با همت و مشارکت دفتر مرجعیت عالی‌قدر، حضرت آیت‌الله سیستانی و بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس برگزار شده است تا به‌طور متمرکز از تمامی خانواده‌های شهدا و مجروحان جنگ تحمیلی سوم استان تکریم شود.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی