[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۸۹
  • دوره جدید

از علاقه سرخ کودکی تا پشیمانی آبی، روزنامه شیراز نوین

پیروز قربانی از آن نفراتی است که استقلالی‌ها بعد از شنیدن نامش، ناخودآگاه یاد دربی و آن گل لحظه آخری می‌افتند؛ گلی که نقطه پرتاب پیروز شد و با رقم زدن اولین برد دوران مربیگری امیر قلعه‌نویی مقابل پرسپولیس، یکی از مهم‌ترین لحظات درخشان سرمربی این روزهای تیم ملی را رقم زد.
پیروز پس از آن هم تا سال‌ها با پیراهن آبی به میدان رفت و یکی از بهترین مدافعان تاریخ این تیم شد؛ اما شاید برای‌تان جذاب باشد بدانید که او برای اولین‌بار به یک حقیقت در زندگی‌اش اعتراف کرده است؛ پیروز تا قبل از ورود به فوتبال حرفه‌ای نه‌تنها استقلالی نبوده، بلکه پرسپولیس را دوست داشته!
فجر شهید سپاسی که بعد از سال‌ها دوری از لیگ برتر توانسته با هدایت پیروز قربانی به این مسابقات برگردد، در لیگی که احتمالاً پرونده‌ای ناتمام داشته باشد، موفق به کسب نتایج جذاب شد. متوقف کردن تیم‌های بالانشین مثل پرسپولیس، تراکتور و گل‌گهر سیرجان، بخشی از عملکرد این فصل شیرازی‌ها بود. نکته مهم‌تر در بازگشت فجر شهید سپاسی، اولین تجربه سرمربیگری پیروز قربانی در بالاترین سطح فوتبال باشگاهی کشور است که اتفاقاً او را موردتوجه اهالی فوتبال نیز قرار داد.
قربانی در بخشی از گفت‌وگوی شنیدنی که با برنامه میکروفون باز داشت، در مواجهه با این سؤال، پاسخی صادقانه و بی‌پرده داد: «به تبعیت از پدرم، نه فقط من، بلکه کل فامیل پرسپولیسی بودند. حالا شرایط به‌گونه‌ای رقم خورد که ما به استقلال آمدیم. نمی‌شود جز این گفت. یک سری‌ها می‌آیند می‌گویند من از بچگی این‌جوری بودم، آن‌جوری بودم؛ خب چرا دروغ می‌گویید؟ واقعیت را بگویید. اصلاً چیز بدی نیست به نظرم.»
او البته در تکمیل صحبت خود تأکید کرد: «در کشورهای خارجی هم زیاد این‌طوری بوده است. محمدرضا منصوریان پرسپولیسی تیر، علیرضا منصوریان هم کاپیتان استقلال، چه ایرادی دارد؟»
قربانی در ادامه این گفت‌وگو نسبت به جدا شدنش از استقلال نیز ابراز پشیمانی کرد: موقع ترک استقلال کمی جوانی کردم. وارد فاز این شدم که من بچه جنوب شهر هستم و این کار را می‌کنم و آن کار را می‌کنم. اشتباه کردم؛ دروغ چرا؟ اگر به عقب برگردیم، مطمئناً استقلال را ترک نمی‌کنم.»
مدافع سابق آبی‌ها حتی از پیشنهادهای پرسپولیس نیز گفت: «در یک سری مقاطع یک سری صحبت‌ها شد، ولی خیلی جدی نبود. بعد از اینکه به استقلال رفته بودم پیشنهادهایی شد. اگر برگردیم عقب استقلال را ترک نمی‌کنم. یک سری تصمیمات گرفتم که اشتباه بود.»
پیروز که سال‌هاست نظر و سلیقه رنگی‌اش با دوران کودکی و نوجوانی کاملاً فاصله گرفته، قطعاً در سال‌های نزدیک روی نیمکت استقلال هم خواهد نشست. او فعلاً در اولین تجربه سرمربیگری در لیگ برتر هدایت فجر را بر عهده دارد و نتایج موفقی با این تیم شیرازی گرفته است. تا ببینیم تقدیر او در این مسیر چگونه خواهد بود.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی