سهراب سرمربی استقلال شد، روزنامه شیراز نوین
حدود پنج روز پیش بود که باشگاه استقلال بهصورت رسمی از انتخاب سهراب بختیاریزاده بهعنوان سرمربی فصل بعد این تیم خبر داد. در حالی تصمیم به ادامه همکاری با سهراب گرفته شد که بعد از تعطیلی اجباری مسابقات لیگ، گمانهزنیهای مختلفی پیرامون نیمکت آبیها مطرح شده بود.
مشاوران فنی و مدیران باشگاه استقلال لیستی ششنفره متشکل از دراگان اسکوچیچ، سهراب بختیاریزاده، جواد نکونام، مجتبی جباری، مهدی رحمتی و پیروز قربانی داشتند که در نهایت نام سهراب بهعنوان نفر اول نیمکت انتخاب شد.
ظهر دیروز نیز باشگاه استقلال خبر داد قرارداد سرمربی امضا شد و او از حالا به بعد هدایت تیم محبوبش را بر عهده خواهد داشت.
در خبر باشگاه استقلال آمده است: «سهراب بختیاریزاده، سرمربی تیم فوتبال استقلال، با حضور در ساختمان این باشگاه و پس از دیدار و گفتوگو با دکتر علی تاجرنیا، رئیس هیئتمدیره و سرپرست مدیرعاملی باشگاه، قرارداد خود را به مدت دو سال با استقلال امضا کرد. علی تاجرنیا در این دیدار ضمن تبریک به سهراب بختیاریزاده، برای وی در مسئولیت سرمربیگری تیم فوتبال استقلال آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.»
سهراب که پیش از این در مقاطعی بهعنوان مربی موقت به استقلال کمک کرد، حالا قرار است به مدت دو فصل سرمربی این تیم باشد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین