[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۶۳
  • دوره جدید

سی برخاست ؛ فـراعنـه فرو ریختند آرژانتین ۳ - مصر ۲ ، روزنامه شیراز نوین

در یکی از دیدنی‌ترین بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶، تیم ملی آرژانتین در مرحله یک‌هشتم نهایی موفق شد با ارائه یک کامبک تماشایی، مصر را با نتیجه ۳ بر ۲ شکست دهد و راهی یک‌چهارم نهایی شود. این بازی که در آتلانتا برگزار شد، فرازونشیب و حاشیه‌های بسیاری داشت و بار دیگر ثابت کرد که چرا آرژانتین مدافع عنوان قهرمانی است. برخلاف انتظارها، این مصر بود که بازی را غافل‌گیرکننده آغاز کرد و در دقیقه ۱۵، یاسر ابراهیم با یک ضربه سر تماشایی، دروازه آرژانتین را باز کرد، اما تلخ‌ترین لحظه برای آرژانتین در دقیقه ۲۰ رقم خورد، جایی‌که ضربه پنالتی لیونل مسی نتوانست توسط مصطفی شوبیر، دفع شد.
این دومین پنالتی ازدست‌رفته مسی و دومین مهار موفق پنالتی توسط شبیر در این دوره از مسابقات بود. 
درحالی‌که آرژانتین در نیمه دوم برای جبران گل عقب‌مانده فشار می‌آورد، مصر روی یک ضدحمله خطرناک توسط مصطفی زیکو به گل دوم رسید که داوران وار بعلت خطا قبل از به ثمر رسیدن گل تیم مصر مردود اعلام شد. 
مصری‌ها باز روی ضدحملات خطرناک و در دقیقه ۶۷ توانست توسط مصطفی زیکو، حساب کار را ۲ بر صفر به سود مصر کند. 
 آرژانتینی‌ها که به نظر در باتلاق مصر گرفتار شدند، از دقیقه ۷۹ متحول شد، ارسال دقیق مسی از روی نقطه کرنر با ضربه سر کریستین رومرو همراه شد تا گل اول به ثمر برسد و امیدواری به اردوی آرژانتین بازگردد. تنها ۴ دقیقه بعد، خود مسی طلسم را شکست و با یک شوت از داخل محوطه جریمه، توپ را به تور دروازه مصر چسباند تا بازی به تساوی ۲-۲ کشیده شود؛ این هشتمین گل مسی در این رقابت‌ها بود که رکورد گلزنی در شش بازی متوالی در مرحله حذفی جام جهانی را برای او به ارمغان آورد. قدرت روحیه قهرمانی آرژانتین در وقت‌های تلف‌شده به اوج خود رسید و یک ضدحمله سریع که از توپ‌گیری سخت خولیان آلوارز آغاز شد، با حرکت تیز لائوتارو مارتینز در جناح راست و ارسال او برای انزو فرناندز همراه شد تا فرناندز با یک ضربه سر محکم، گل پیروزی را در دقیقه ۳ وقت اضافه به ثمر رساند و کامبکی رؤیایی رقم بخورد و آرژانتین را به یک‌چهارم نهایی برساند. 
 شاگردان حسام حسن با برنامه دفاعی منسجم و استفاده هوشمندانه از ضدحملات و ضربات ایستگاهی، تا آستانه یکی از بزرگ‌ترین شگفتی‌های تاریخ جام جهانی پیش رفتند اما تمرکز تیم در دقایق حساس از دست رفت. 
در مقابل، آرژانتین با وجود عملکرد ضعیف در خط دفاعی و هدر دادن موقعیت‌های متعدد، با تکیه بر ستارگان خود به‌ویژه لیونل مسی موفق به عبور از مصر شد.
واکنش مربیان:
لیونل اسکالونی سرمربی آرژانتین:
اسکالونی گفت: این برد را نشانه هویت و روحیه تسلیم‌ناپذیر تیمش دانست. پس از مسابقه به‌قدری احساساتی شد که مصاحبه را ناتمام گذاشت. 
او همچنین از مسی تمجید کرد که حتی پس از از دست دادن پنالتی، دست از تلاش برنداشت و چنین لحظاتی دلیل عشق دوباره‌اش به فوتبال است.
حسام حسن سرمربی مصر:
که به شدت عصبانی بود، گفت دیگر بازی جام جهانی را تماشا نمی‌کند.
او نتیجه را حاصل «بی‌عدالتی» و حمایت داوری از مسی و آرژانتین دانست.
و به دو صحنه کلیدی (گل مردود و پنالتی نگرفته) معترض بود.
و همچنین از انتخاب داور فرانسوی و زمان برگزاری بازی انتقاد کرد.
 آرژانتین باید در مرحله بعد برای صعود به نیمه نهایی به مصاف سوئیس بروند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی