[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۶۳
  • دوره جدید

ساعت سوئیسی دوباره کوک شد ، روزنامه شیراز نوین

سوئیس در مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، پس از ۱۲۰ دقیقه تساوی بدون گل، در ضربات پنالتی با نتیجه ۴ بر ۳ کلمبیا را شکست داد و برای اولین‌بار پس از ۷۲ سال به یک‌چهارم نهایی صعود کرد. این بازی در ونکوور کانادا برگزار شد.
مسابقه نزدیک دو‌ تیم علی‌رغم نداشتن گل، از شدت تاکتیکی بالایی برخوردار بود و در نهایت گرگور کوبل، سنگربان سوئیسی، با یک مهار حیاتی در ضربات پنالتی، به رویایی کلمبیا در جام جهانی پایان داد. کلمبیا که با تکیه بر خامس رودریگز و لوئیز دیاز بازی را هجومی آغاز کرد، در دقیقه ۲۲ با ضربه چیپ گوستاوو پوئرتا دروازه سوئیس را تهدید کرد، اما سوئیس با دفاع منسجم خود، به‌تدریج تعادل را برقرار کرد و در نیمه دوم نیز موقعیت‌هایی از سوی فابیان رایدر و دن اندویه خلق شد که با واکنش‌های کامیلو وارگاس دفع گردید. در وقت‌های اضافه، کلمبیا دو موقعیت استثنایی برای برتری داشت؛ ضربه سر جان لومومی به تیر افقی برخورد کرد و در دقیقه ۱۱۹، خامینتون کامپاز درحالی‌که تنها با دروازه‌بان تک‌به‌تک بود، توپ را به بالای دروازه کوبید تا بهترین فرصت بازی از دست برود. 
در ضربات پنالتی، داوینسون سانچز اولین شوت را به تیر زد و آکانجی نیز ضربه خود را از دست داد، اما مهار دیدنی کوبل روی پنالتی کوچو هرناندز و تبدیل ضربه پنجم توسط روبن وارگاس، صعود تاریخی سوئیس را رقم زد.
واکنش مربیان: مورات یاکین، سرمربی سوئیس، این پیروزی را «ثمره سال‌ها کار منظم و باور عمیق بازیکنان» دانست و مهار کوبل را نقطه عطف مسابقه توصیف کرد و گفت تیمش با وجود غیبت چند بازیکن کلیدی، از نظر ذهنی آماده‌ترین تیم مسابقات بوده است. در سوی مقابل، نستور لورنزو، سرمربی کلمبیا، با ابراز تأسف عمیق از ناکامی در ضربات پنالتی، گفت: «بازیکنانم تا دقیقه آخر جنگیدند اما بی عدالتی در ضربات پنالتی وجود دارد و امروز ما قربانی آن شدیم» و از دست دادن موقعیت کامپاز را یک «تراژدی فوتبالی» خواند و معتقد بود تیمش شایسته صعود بود.
سوئیس با این پیروزی، در تاریخ ۲۰ تیرماه در کانزاسسیتی به مصاف مدافع عنوان قهرمانی، آرژانتین، خواهد رفت.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی