[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۴۸
  • دوره جدید

تسهیل اتصال فارس به شرق کشور، روزنامه شیراز نوین

محمدمهدی عبدالهی با تأکید بر تسریع اجرای پروژه‌های راه‌سازی راهبردی استان گفت: تکمیل محورهای کوهنجان-کوار، سروستان-خرامه و مرودشت-بندامیر-رحمت‌آباد-سلطان‌شهر، علاوه بر افزایش ایمنی و بهبود دسترسی، نقش مهمی در توسعه ارتباطات استان با شرق کشور و تقویت پدافند غیرعامل خواهد داشت.
عبدالهی در بازدید از چند پروژه مهم راه‌سازی استان فارس، بر تسریع روند اجرای این طرح‌ها و تداوم تأمین منابع مالی برای تکمیل آن‌ها تأکید کرد.
وی با اشاره به پروژه احداث محور کوهنجان-کوار، گفت: این محور به طول ۲۴ کیلومتر و با مشخصات راه اصلی عریض در دست اجراست که تاکنون ۶ کیلومتر آن آسفالت‌شـده و ۵ کیلومتر دیگر نیز آماده اجرای عملیات آسفالت است.
عبدالهی افزود: با بهره‌برداری از این پروژه، محور ارتباطی شیراز به جهرم و همچنین اتصال محور شیراز به سمت فسا و داراب برقرار خواهد شد و این مسیر، ارتباط شهرستان‌های کوار، فیروزآباد، کنارگذر شیراز و محور شیراز-ارژن را تکمیل می‌کند. همچنین این محور به دلیل ایجاد مسیر جایگزین، از منظر پدافند غیرعامل نیز دارای اهمیت ویژه‌ای است.
مدیرکل راه و شهرسازی فارس در ادامه از پروژه محور سروستان-خرامه بازدید کرد و گفت: این محور به طول ۴۰ کیلومتر در دست احداث است که تاکنون ۲۱ کیلومتر آن آسفالت‌شده و مابقی مسیر پس از تکمیل عملیات زیرسازی، آسفالت خواهد شد.
وی با اشاره به توقف چندساله این پروژه اظهار کرد: با پیگیری‌های نماینده مردم سروستان و خرامه در مجلس شورای اسلامی و همچنین استاندار فارس، عملیات اجرایی پروژه از سرگرفته‌شده و تکمیل آن نقش مهمی در تقویت ارتباط استان فارس با شرق کشور خواهد داشت.
مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس با بیان اینکه تکمیل محور مرودشت-بندامیر-رحمت‌آباد-سلطان‌شهر، مسیر تردد بین محدوده سعادت‌شهر و خرامه را حدود ۱۳۰ کیلومتر کاهش می‌دهد، تصریح کرد: این پروژه علاوه بر کاهش زمان و هزینه سفر، یکی از محورهای مهم ترانزیتی استان محسوب می‌شود و دسترسی به شرق کشور، بندرعباس، لار و جهرم را تسهیل خواهد کرد. این محور همچنین به‌عنوان یکی از مسیرهای راهبردی در حوزه پدافند غیرعامل، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
عبدالهی همچنین از پروژه محور مرودشت-بندامیر-رحمت‌آباد-سلطان‌شهر بازدید کرد و گفت: این محور به طول ۶۰ کیلومتر در حال اجراست که تاکنون ۸ کیلومتر آن به‌صورت بزرگ‌راه احداث‌شده و عملیات اجرای آسفالت لایه دوم، نصب نیوجرسی و همچنین روسازی ۸ کیلومتر دیگر از مسیر در حال انجام است.
وی در پایان بر تسریع در اجرای پروژه‌های راه‌سازی استان تأکید کرد و گفت: تکمیل این طرح‌ها ضمن ارتقای ایمنی راه‌ها و کاهش زمان سفر، زمینه توسعه اقتصادی، افزایش بهره‌وری شبکه حمل‌ونقل و بهبود دسترسی مناطق مختلف استان فارس را فراهم خواهد کرد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی