[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۴۷
  • دوره جدید

فینال داغ در ضیافت لیگ برتری‌ها ، روزنامه شیراز نوین

 محمدرضا جوکار-گروه ورزش
مرحله نهایی رقابت‌های لیگ دسته یک فوتبال بزرگسالان استان با صعود دو تیم شهید حدادی ماهان انوش مهدی‌آباد و پیروانی به لیگ برتر به پایان رسید و حالا این دو تیم در حساس‌ترین دیدار فصل، فینال را برگزار خواهند کرد. به گزارش شیراز نوین، لیگ برتر بزرگسالان استان با حضور ۱۶ تیم در دو گروه هشت‌تیمی برگزار شد و در پایان مرحله گروهی، از هر گروه دو تیم راهی مرحله نیمه‌نهایی شدند.
در دیدارهای حساس نیمه‌نهایی که به صورت ضربدری پیگیری شد، تیم شهید حدادی ماهان انوش مهدی‌آباد با ارائه یک بازی حساب‌شده و هجومی، آینده‌سازان دیار حافظ را از پیش رو برداشت و تیم پیروانی نیز با نمایشی مستحکم از سد آینده‌سازان گذشت تا هر دو تیم جواز صعود به لیگ برتر استان را کسب کنند.
ماهان انوش؛ مقتدرانه‌ترین صعودکننده
شاگردان مجید خودی‌پور در مرحله گروهی عملکردی خیره‌کننده به نمایش گذاشتند. آن‌ها در ۸ مسابقه خود، ۷ پیروزی و یک تساوی به‌دست آوردند و با ۲۰ گل زده، عنوان بهترین خط حمله مسابقات را از آن خود کردند تا ثابت کنند شایسته‌ترین تیم برای صعود بوده‌اند.
کادر فنی و مدیریت تیم شهید حدادی ماهان انوش مهدی‌آباد:
سرپرست: مجتبی بذرافکن؛ سرمربی: مجید خودی‌پور؛ مربیان: مهدی خسروانی، علی بهمن‌پور،کامبیز بهمن‌پور، سعید بهمن‌پور و هدایت بهمن‌پور.
افتخاری دیگر در کارنامه باشگاه ماهان انوش
انتخاب عرفان قربانی، استعداد درخشان تیم ماهان انوش، به اردوی تیم ملی نوجوانان کشور، افتخاری دیگر برای این باشگاه به ثبت رساند و نشان از برنامه‌ریزی اصولی در حوزه استعدادیابی و پرورش بازیکنان جوان دارد.
فینالی برای تعیین قهرمان
دیدار نهایی این دوره از رقابت‌ها، به‌زودی میان دو تیم صعودکننده یعنی شهید حدادی ماهان انوش مهدی‌آباد و پیروانی برگزار خواهد شد تا تکلیف قهرمانی این فصل مشخص شود. بدون تردید این دیدار یکی از مهیج‌ترین تقابل‌های فوتبال استان در سال جاری خواهد بود.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی