[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۹۱
  • دوره جدید

بازگشایی گره ترافیک با مشارکت مردم، روزنامه شیراز نوین

 سعیدرضا امیرآبادی- گروه خبر
قائم‌مقام معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز گفت: مدیریت شهری در شرایط بحرانی، تجربه‌های متفاوتی به دست آورده‌اند و انتقال این تجربیات می‌تواند برای سایر شهرها نیز مورداستفاده قرار گیرد. محمود میرزایی، یکشنبه ۲۹ شهریور در جمع خبرنگاران در شیراز، از ثبت‌نام تنها حدود ۲۰ درصد از متقاضیان سرویس مدارس در این کلان‌شهر خبر داد و گفت: حدود ۱۴۰ گره اصلی ترافیکی نیز در سطح شهر شناسایی شده که رفع آن‌ها در برنامه شهرداری قرار دارد. وی افزود: با توجه به نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی، تاکنون حدود ۲۰ درصد ثبت‌نام سرویس مدارس انجام شده است و لازم است خانواده‌ها برای سامان‌دهی سرویس مدارس نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند. وی افزود: هم‌زمان با بازگشایی مدارس، شهرداری شیراز برنامه‌ریزی لازم را در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک انجام داده است و امیدواریم با همکاری دستگاه‌های مرتبط و استفاده از ظرفیت‌های موجود، خدمات مناسبی در روزهای ابتدایی سال تحصیلی ارائه شود.
 بهبود وضعیت ترافیک در کلان‌شهر شیراز
میرزایی درباره گره‌های ترافیکی سطح شهر اظهار کرد: بخش زیادی از مشکلات ترافیکی با اقداماتی که در سال گذشته انجام شد، مدیریت شده و در این زمینه اتفاقات خوبی رخ داده است. قائم‌مقام معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز افزود: برخی اقدامات در محدوده‌های مختلف شهر، ازجمله جابه‌جایی‌های ترافیکی در محدوده کازرون، به بهبود وضعیت تردد کمک کرده است. وی با بیان اینکه برای امسال حدود ۱۴۰ گره اصلی ترافیکی در برنامه شهرداری قرار گرفته و قرار است این گره‌ها برطرف شوند، گفت: برای رفع برخی از این گره‌ها نیاز به انجام تملک وجود دارد و امیدواریم با همکاری بخش‌های مربوط، اقدامات لازم برای رفع این نقاط انجام شود. قائم‌مقام معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز با اشاره به بازگشایی مدارس، اظهار کرد: شهرداری شیراز برای روزهای آغاز سال تحصیلی برنامه‌ریزی کرده است تا تردد دانش‌آموزان و شهروندان با مشکل کمتری همراه باشد. میرزایی افزود: استفاده از ظرفیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی و تاکسی‌رانی در این ایام موردتوجه قرار گرفته است و تلاش می‌شود خدمات موردنیاز شهروندان در روزهای نخست مهرماه به شکل مناسبی ارائه شود. قائم‌مقام معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز همچنین بر ضرورت اطلاع‌رسانی بیشتر درباره ثبت‌نام سرویس مدارس تأکید کرد تا خانواده‌ها پیش از آغاز سال تحصیلی نسبت به تکمیل ثبت‌نام اقدام کنند.
 حضور دانش‌بنیان‌ها در میدان ترافیک
میرزایی همچنین درباره همکاری با دانشگاه‌ها در حوزه حمل‌ونقل اظهار کرد: نشست‌هایی برای همکاری با دانشگاه‌ها در حال پیگیری است تا از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها برای بررسی مسائل حمل‌ونقل و ترافیک استفاده شود. وی افزود: شرکت‌ها و مجموعه‌های متولی نیز باید در این زمینه همکاری کنند تا مطالعات و اقدامات موردنیاز با استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها دنبال شود. قائم‌مقام معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز در ادامه با اشاره به برگزاری هفتمین نمایشگاه جامع مدیریت شهری در شیراز گفت: نشست مدیران شهری روز پنجشنبه در شیراز برگزار می‌شود و دستاوردهای شهرداری شیراز در این نشست معرفی خواهد شد. وی افزود: شهرداری‌های استان‌های مختلف ازجمله هرمزگان، قزوین، اصفهان و آذربایجان شرقی در این رویداد حضور خواهند داشت. میرزایی ادامه داد: شیراز علاوه بر ظرفیت‌های مدیریت شهری، از ظرفیت‌های گردشگری، گردشگری پزشکی و علمی و تخصصی نیز برخوردار است و برگزاری این نمایشگاه فرصتی برای معرفی این ظرفیت‌ها و اماکن شهر خواهد بود. قائم‌مقام معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز گفت: در کنار نمایشگاه، برنامه‌های مختلفی برای معرفی شهر شیراز و خدمات شهرداری به مدیران شهری سایر شهرها و استان‌ها پیش‌بینی شده است.
 مترو بر ریل سازندگی است
میرزایی همچنین اظهار کرد: تلاش می‌شود آغاز بهره‌برداری از خط مترو در ایستگاه شهید آرین هم‌زمان با برگزاری این نشست‌ها انجام شود. البته تصمیم‌گیری نهایی درباره زمان برگزاری این برنامه با شهردار شیراز است، اما در صورت فراهم شدن شرایط، این موضوع می‌تواند هم‌زمان با حضور مدیران شهری به‌عنوان یک رویداد موردتوجه قرار گیرد. قائم‌مقام معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز گفت: حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ نفر از شهرداران و مدیران شهری استان‌های مختلف نیز هم‌زمان با برگزاری نمایشگاه در شیراز حضور خواهند داشت. وی افزود: برگزاری این نشست‌ها و نمایشگاه‌ها فرصتی برای انتقال تجربه میان شهرداری‌ها و آشنایی با اقدامات انجام‌شده در حوزه‌های مختلف مدیریت شهری است.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی