[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۹۱
  • دوره جدید

موازی‌کاری، ترمز تولید است، روزنامه شیراز نوین

محمدی خواستار استقرار پنجره واحد واقعی برای پایان سردرگمی فعالان اقتصادی شد.
نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم اصلاح ساختارهای موازی اقتصادی و حرکت به سمت پنجره واحد واقعی، از عدم تحقق ردیف‌های درآمدی مصوب قانون بودجه در حوزه معادن و سازمان‌های توسعه‌ای انتقاد کرد و خواستار بازنگری اساسی در شیوه رفع تعهد ارزی برای تسهیل فعالیت صادرکنندگان و ارزآوران کشور شد.
حسنعلی محمدی در نشست علنی روز سه‌شنبه ۷ مهرماه، مجلس شورای اسلامی که به صورت مجازی برگزار شد، در جریان بررسی گزارش کمیسیون‌های اقتصادی، صنایع و معادن و ویژه جهش و رونق تولید پیرامون سیاست‌ها و بسته‌های حمایتی از کسب‌وکارهای آسیب‌دیده، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدای گران‌قدر و به‌ویژه شهدای شهرستان فسا و سردار سرلشکر شهید حاج مجید خادمی، بر لزوم رفع خلأهای زیرساختی و ساختاری اقتصاد کشور تأکید کرد.
نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل اظهار داشت: یکی از خلأهای اساسی که در کشور احساس می‌شود، موضوع کریدورهای ریلی است که انتظار می‌رود با تدوین مدلی نوین و سازوکاری کارآمد نسبت به تکمیل آن‌ها اقدام شود. در این راستا از معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه‌وبودجه مطالبه داریم این موضوع را مجدانه در دستور کار قرار دهند تا الگوی طراحی‌شده ابتدا در استان فارس پیاده‌سازی و سپس به سراسر کشور تعمیم داده شود.
وی در ادامه با مخاطب قرار دادن وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: نمایندگان مجلس در بودجه سال جاری دو موضوع مهم شامل «مازاد سود ابرازی» و «اختصاص ۷۰ درصد منابع حاصل از واگذاری‌ها» را به تصویب رساندند؛ احکامی که به سازمان‌های توسعه‌ای وزارت صمت تحرک می‌بخشید و بر مبنای حقوق دولتی، مالیات، عوارض و واگذاری معادن، موتور محرکه‌ای برای درآمدهای دولت و تحقق بودجه به شمار می‌رفت، اما متأسفانه تاکنون عملکردی در این دو ردیف مشاهده نمی‌شود و ضروری است احیای این منابع به‌طور جدی در دستور کار قرار گیرد. محمدی با انتقاد از تعدد و تداخل نهادهای تصمیم‌گیر اقتصادی افزود: اولویت اساسی کشور، اصلاح ساختارهای اقتصادی و جلوگیری از موازی‌کاری‌ها از طریق استقرار پنجره واحد واقعی است تا از سردرگمی فعالان اقتصادی جلوگیری شود. این نماینده مردم در مجلس دوازدهم همچنین به چالش‌های حوزه تولید و تجارت اشاره کرد و گفت: تقویت ستاد تسهیل، رفع موانع تأمین مالی و بازنگری در ساختار مالیات تولید، برای خروج بنگاه‌ها از وضعیت کنونی ضروری است؛ علاوه بر این، شیوه فعلی بازگشت ارز حاصل از صادرات و رفع تعهد ارزی موجب گرفتاری شدید صادرکنندگان و ارزآوران شده است که انتظار داریم دولت با دقت نظر ویژه، گره‌های این بخش را باز کند.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی