[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۰۲۴
  • دوره جدید

بستنی خانگی بدون ثعلب، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4 نفر
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
شیر دو سوم پیمانه
گلاب یک سوم پیمانه
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
پودر هل یک دوم قاشق
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
شکر یک دوم پیمانه
خامه صبحانه 200 گرم

بستنی یکی از خوشمزه‌ترین و دلچسب‌ترین میان وعده‌ها و عصرانه‌ها به ویژه در فصل تابستونه. تنوع طعم‌ها و مدل‌های‌بستنی آن قدر زیاده که گاهی اوقات انتخاب اون رو سخت می‌کنه. شاید برای شما هم پیش آومده که به یه بستنی فروشی برید و نتونید از بین اون همه بستنی‌های‌رنگارنگ یکی رو انتخاب کنید. بستنی‌ها مدل‌های‌مختلف دارن. از بستنی قیفی و اسکوپی مرسوم گرفته تا آیسپک، بستنی سرخ شده و یا ساندویچ بستنی، همگی خوشمزه و پر‌طرفدار هستن. خوردن بستنی هم به تنهایی لذت‌بخشه و هم همراه با دسرهای مختلف. درست کردن انواع دسر با بستنی از جمله کیک بستنی هم از جمله ایده‌های‌خوشمزه برای روزهای گرم تابستونه. شاید شما هم مثل خیلی دیگه از افراد تصور کنید که درست کردن بستنی تو خونه ممکن نیست. چون تهیه مواد اولیه اون مخصوصاً ثعلب کار آسونی نیست و طرز تهیه بستنی خونگی نیاز به دقت و مهارت زیادی می‌خواد. اما شاید براتون جالب باشه بدونید که بدون وجود ثعلب هم می‌تونید به راحتی بستنی خونگی درست کنید. طرز تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب خیلی آسونه و اصلاً نیاز به مهارت خاصی نداره. شما می‌تونید انواع مختلف بستنی رو بدون نیاز به ثعلب درست کنید. ما در این مطلب طرز تهیه بستنی خونگی بدون ثعلب رو به دو روش بهتون یاد میدیم؛ اول از همه طرز تهیه بستنی سنتی خونگیه که قطعاً شما هم یکی از طرفدارهای پر و پا قرص اون هستید. تو این دستور بهتون یاد میدیم که چجوری یه بستنی سنتی با تکه‌های‌خامه بدون نیاز به ثعلب درست کنید. در روش دوم طرز تهیه یکی دیگه از پر طرفدارترین بستنی‌ها، یعنی بستنی میوه‌ای ‌بدون ثعلب رو بهتون آموزش میدیم. ما دو طعم آلبالو و طالبی رو برای دو نوع بستنی میوه‌ای‌ مختلف انتخاب کردیم ولی شما می‌تونید از میوه‌های ‌مورد علاقه‌تون و میوه‌های‌فصل برای درست کردن این بستنی استفاده کنید. طرز تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب به این دو روش رو یاد بگیرید و تو خونه در کمترین زمان به راحتی بستنی درست کنید.

طرز تهیه
روش اول: طرز تهیه بستنی سنتی خانگی بدون ثعلب
۱- ابتدا شیر، زعفران دم کرده، هل و گلاب را داخل کاسه‌ای‌ ریخته و با هم مخلوط کنید.
۲- در کاسه‌ای‌دیگر، زردۀ تخم مرغ را به همراه شکر با کمک همزن دستی خوب بزنید. سپس مخلوط شیر را کم کم به آن‌ها اضافه کرده و با هم خوب هم زنید تا یکدست شوند.
۳- آرد را دو بار الک کنید. سپس آن را آرام آرام به مایۀ مخلوط شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همۀ مواد کاملاً با هم مخلوط شوند.
۴- مخلوط را داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم شعلۀ گاز قرار دهید. آن را مدام هم بزنید تا زمانی که مواد به غلظت فرنی برسند. سپس آن را از روی حرارت بردارید و وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید تا مواد بستنی کاملاً خنک شوند.
۵- بعد از آن که مواد مخلوط شده کاملاً سرد شدند، خامه را به آن‌ها اضافه کنید و با همزن دستی خوب با سایر مواد بستنی مخلوط کنید.
۶- همۀ مواد را داخل ظرفی بریزید و آن را به مدت ۲ ساعت در فریزر قرار دهید.
۷- بعد از آن که مواد بستنی کمی‌خودش را گرفت، خامۀ خشک (دستور در نکات کلیدی) را به آن اضافه کنید و مجدداً آن را به مدت ۳ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.
۸- برای تزیین بستنی می‌توانید چند پر زعفران روی آن بپاشید.

روش دوم: طرز تهیه بستنی میوه‌ای‌بدون ثعلب
آلبالو یخ زده ۲۵۰ گرم
شیر ۲ پیمانه
خامه صبحانه ۶ قاشق غذاخوری
شکر به مقدار لازم
طالبی یخ زده ۲۵۰ گرم
۱- آلبالوی یخ زده را به همراه ۱ پیمانه شیر، ۳ قاشق غذاخوری خامه صبحانه و مقدار مناسب شکر داخل مخلوط کن بریزید و با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. سپس آن را داخل ظرف فریزری تخت بریزید و به مدت ۸ ساعت داخل فریزر قرار دهید.
 ۲- طالبی را خرد کنید، داخل کیسه بریزید و آن را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند. تکه‌های‌یخ زدۀ طالبی را داخل مخلوط کن بریزید. سپس ۱ پیمانه شیر، ۳ قاشق غذاخوری خامه صبحانه و مقداری شکر نیز به طالبی اضافه کرده و همۀ مواد را با سرعت تند مخلوط کن خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. سپس آن را داخل ظرف فریزری تخت ریخته و چند ساعت داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند.
۳- هر دو ظرف را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه در دمای محیط بمانند و کمی‌نرم شوند. سپس با اسکوپ‌ساز بستنی یا کفگیر تخت روی بستنی‌ها بکشید و آن‌ها را به شکل اسکوپی یا رولی داخل ظرف مورد نظر سرو کنید.
نکات کلیدی
- برای تهیۀ خامۀ خشک، یک ظرف تخت، مانند درب ظرف فریزری، انتخاب کنید. روی آن را با کیسه فریزر یا سلفون بپوشانید. یک قاشق غذاخوری از خامه صبحانه را روی کیسه به طور یکنواخت در تمام سطح آن پهن کنید. برای این کار می‌توانید از کاردک استفاده کنید تا خامه تمام سطح کیسه را به شکل یکدست و نازک بپوشاند. سپس آن را داخل فریزر قرار دهید تا یخ بزند و خودش را بگیرد.
- برای کم شیرین شدن بستنی می‌توانید مقدار شکر را به ۱/۳ پیمانه کاهش دهید.
- مخلوط بستنی را حتماً روی شعلۀ ملایم گاز قرار دهید تا تخم مرغ‌ها نبندد.
- داخل بستنی خانگی بدون ثعلب می‌توانید از خلال پسته نیز استفاده کنید.
-  بعد از برداشتن قابلمه از روی حرارت، حتماً درب آن را بگذارید تا رویه نبندد.
- برای درست کردن بستنی خانگی میوه‌ای‌بدون ثعلب می‌توانید از میوه‌‌های‌فصل استفاده کنید.
- هر دو مدل بستنی خانگی را می‌توانید به صورت اسکوپی داخل نان بستنی قرار دهید و به شکل بستنی ساندویچی نوش جان کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی