[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۰۸۳
  • دوره جدید

کیک شیفون، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 6 یا 8 نفر
آرد 3 پیمانه
شیر 1 پیمانه
تخم مرغ 5 عدد
شکر 2 پیمانه
روغن 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
وانیل کمی

کیک شیفون (به انگلیسی: chiffon cake) نوعی کیک بسیار ساده ست که به عنوان کیک پایه برای کیک تولد بسیار مناسبه. در این مطلب می‌خوام طرز تهیه کیک شیفون با بافت بسیار نرم و لطیف رو بهتون آموزش بدم. در ایران کوک می‌تونین دستور پخت انواع کیک مث کیک سیب کاراملی، کیک انجیر، کیک سیب دارچین، کیک شکلاتی خیس و غیره رو پیدا کنین ولی کیک شیفون مث کیک اسفنجی یه کیک پایه ست که می‌تونین با یه خامه کشی حسابی و حرفه‌ای ‌یه کیک خیلی جذاب و خوشمزه برای مراسم‌هاتون درست کنین. پس با من همراه شین و با طی چند مرحله آسون این کیک خوشمزه رو درست کنین.

طرز تهیه 
مرحله اول: آماده‌سازی پیش‌نیازها
برای درست کردن یک کیک شیفون عالی و با کیفیت، در مرحله اول زرده وسفیده تخم مرغ‌ها را کاملاً از هم جدا کنید و هر کدام را در یک کاسه جداگانه بریزید.
برای اینکه کیک شیفون بافت نرم و لطیفی داشته باشد، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. سپس سه بار آن‌ها را الک کنید.
مرحله دوم: درست کردن سفیده‌ها
در این مرحله سفیده تخم‌مرغ‌ها را با یک پیمانه سر خالی شکر مخلوط کنید. سپس به کمک یک همزن برقی به خوبی سفیده و شکر را بزنید تا زمانی که کاملاً پف کند و جای پره‌های همزن روی آن‌ها بماند و اگر کاسه را برگرداندید از ظرف نریزد. سپس ظرف حاوی سفیده تخم مرغ زده شده را داخل یخچال‌ بگذارید.
مرحله سوم: درست کردن زرده‌ها
حالا زرده تخم مرغ‌ها را با وانیل، گلاب و یک پیمانه سر خالی شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا زمانی که کرم رنگ و پوک شود و حجم آن دو برابر شود.
مرحله چهارم: افزودن روغن و شیر به مایه کیک شیفون
در این مرحله ابتدا و کم کم روغن را به مایه زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. سپس شیر را هم کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله پنجم: اضافه کردن ترکیب آرد و بیکینگ پودر به مایه کیک شیفون
حالا آرد و بیکینگ پودر را که در مرحله اول با هم مخلوط و سه بار الک کردید، در سه مرحله به مایه کیک شیفون اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
مرحله ششم: افزودن سفیده تخم مرغ
در این مرحله سفیده تخم مرغ زده شده را طی دو مرحله به مایه کیک شیفون اضافه کنید و به کمک یک لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.
مرحله هفتم: آماده‌سازی فر
از 15 دقیقه قبل فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
مرحله هشتم: پخت کیک شیفون
ابتدا یک قالب کیک 22 یا 24 سانتیمتری را چرب کنید. سپس مایه کیک شیفون را داخل قالب بریزید و برای40 الی45 دقیقه‌داخل‌فر بگذاریدتا کیک بپزد.
(برای صاف شدن سطح کیک حتماً نکاتی را که قبلاً برای شما گفتیم مطالعه کنید.)
نوش‌جان!

نکات کلیدی
- اگر دوست داشتید می‌توانید مقداری پودر کاکائو یا پودر نسکافه هم به مواد خشک کیک اضافه کنید تا کیک شیفون شکلاتی یا نسکافه‌ای ‌درست کنید.
- در صورت تمایل می‌توانید گلاب را از مواد اولیه حذف کنید.
- می‌توانید کیک شیفون را داخل قالب کمربندی هم درست کنید. در این صورت حتماً کف قالب از کاغذ روغنی استفاده کنید.
- کیک شیفون اصلاً به قالب نمی‌چسبد و خیلی راحت جدا می‌شود.
- به جای وانیل از رنده پوست لیمو یا پوست پرتقال هم می‌توانید استفاده کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی