بهرهبرداری ازطرح پرواربندی بره درآباده، روزنامه شیراز نوین
گروه شهرستانها- آباده- کریم آمالی
به مناسبت هفته جهادکشاورزی با حضور فرماندار و تنی چند از مسئولان محلی آباده طرح پرواربندی 400 رأسی بره (نژادافشاری) در مجتمع بزرگ دامیوزیرآباد به بهرهبرداری رسید
مدیرجهادکشاورزی آباده دراین رابطه اظهارداشت: این طرح با سرمایهگذاری بخش خصوصی احداث شده و حدود یازده هزارمیلیون ریال آورده شخصی بهرهبردار است. مهدی امینی افزود: با توجه به پتانسیل بالا و شرایط مطلوب این واحد در نظر داریم اصلاح نژاد دام را در کنار پرواربندی دنبال کنیم.
وی توسعه و اجرای طرحهای پرواربندی را بسترساز رشد تولید در این بخش دانست و ادامه داد: با بهرهبرداری از این طرح سالانه بیش از هزارتن گوشت قرمز به ظرفیت تولید گوشت قرمز شهرستان اضافه میشود.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان آباده تصریح کرد: این واحد برای هفت نفر بصورت مستقیم ایجاد اشتغال نموده است. گفتنی است در حال حاضر 15 واحد برهپرواری درشهرستان آباده فعال است.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین