[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۳۹۱
  • دوره جدید

دسر زردآلو، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 6 یا 8 نفر
برای دسر:
زردآلو 300 گرم
پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
آب یک دوم پیمانه
خامه صبحانه نصف یک پاکت
شکر 1 پیمانه
برای کرم:
شیر 3 پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
پودر کاستارد 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
گلوکز 1 قاشق غذاخوری

در فصل تابستون علاوه بر هوای مطبوع و تفریحات جذاب، میوه‌های‌رنگارنگ و فوق‌العاده خوشمزه‌ای‌ هم مهمون خونه‌هامونه. یکی از این میوه‌های‌خوشمزه و پرخاصیت زردآلو ست. حالا در این مطلب من می‌خوام طرز تهیه دسر زردآلو فوق العاده خوشمزه رو بهتون آموزش بدم. پس اگه از طرفدارای میوه‌های‌تابستونی و دسرهای رنگارنگ مث پاناکوتای زعفرانی، لوز پسته، دسر پسته ای، دسر طالبی، دسر شارلوت، دسر کاسترد قالبی و غیره هستید، پیشنهاد می‌کنم این مطلب رو از دست ندین و از درست کردن و خوردن دسر زردآلو هیجان انگیز به خصوص در دورهمی‌هاتون لذت ببرین.

طرز تهیه
 مرحله اول: آماده‌سازی پوره زردآلو
برای درست کردن دسر زردآلو جذاب و خوشمزه، ابتدا باید پوره زردآلو را آماده کنید. برای درست کردن پوره زردآلو ابتدا هسته زردآلوها را جدا کنید و آن‌ها را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس زردآلوهای خرد شده را به همراه کمی‌شکر و آب درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا زردآلو‌ها پخته و نرم شوند. پس از اینکه زردآلوها پخت با مخلوط کن آن‌ها را پوره کنید.
مرحله دوم: آماده‌سازی کرم دسر زردآلو
برای درست کردن کرم دسر زردآلو ابتدا شیر، شکر، پودر کاستارد، نشاسته ذرت، زرده تخم مرغ و گلوکز را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا کاملاً یک دست شوند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. سپس شعله را خاموش کنید و وانیل را هم اضافه کنید.
مرحله سوم: آماده‌سازی پودر ژلاتین
در این مرحله پودر ژلاتین را با کمی‌آب سرد مخلوط کنید. سپس به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) پودر ژلاتین را کاملاً حل کنید.
مرحله چهارم: افزودن پوره زردآلو و پودر ژلاتین به کرم
حالا پودر ژلاتین آماده شده، پوره زردآلو و نصف پاکت خامه صبحانه را به کرم که اکنون به دمای محیط رسیده است اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط و یک دست شوند.
مرحله پنجم: در قالب گذاشتن دسر زردآلو
در این مرحله کف ک قالب سیلیکونی دلخواه را چرب کنید و مایه دسر زردآلو را در قالب بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا دسر ببندد. سپس قالب را در ظرف سرو برگردانید. همچنین می‌توانید مواد را در لیوان‌های‌کوچک بریزید و در یخچال بگذارید و به صورت یک نفره سرو کنید. برای تزیین می‌توانید از تکه‌های‌زرد آلو استفاده کنید.
نکات کلیدی
- در صورت تمایل به جای پودر کاستارد در کرم دسر زردآلو می‌توانید فقط از نشاسته ذرت استفاده کنید و پودر کاستارد را حذف کنید.
- گلوکز صرفاً جهت براق کردن دسر است، اگر در دسترس نبود می‌توانید آن را حذف کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی