[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۰۲۷
  • دوره جدید

دسر نارگیل، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 6 یا 8 نفر
نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
شیر 3 پیمانه
خامه صبحانه 200 گرم
شکر 1 پیمانه
پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل 3 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
شیر یا آب یک دوم پیمانه

پودر نارگیل که به اون آرد نارگیل هم گفته میشه یکی از بهترین انواع آرد‌های‌فاقد گلوتن هست که یه جایگزین خوب برای آرد گندم هم محسوب میشه. از اونجایی که پودر نارگیل سرشار از مواد مغذی هست در کاهش قند خون و کمک به هضم غذا مؤثره. اگه دوست داشتین بیشتر با خواص باورنکردنی پودر نارگیل آشنا بشین مطلب خواص پودر نارگیل ایران کوک رو از دست ندین. در این مطلب می‌خوام طرز تهیه دسر نارگیل یا دسر نارگیلی رو بهتون آموزش بدم که پر از پودر نارگیل هست پس یه دسر فوق‌العاده خوشمزه هست که می‌تونه در کنار دسرهایی مث ترافل خرمایی، فرنی بستنی، پاناکوتای انبه، ژله فالوده، ژله بستنی آسان و انواع چیز کیک‌های‌جلوه‌ای‌منحصر به فرد به میز پذیرایی تون بده. پس با من و ایران کوک همراه باشین و از درست کردن این دسر فوق العاده خوشمزه لذت ببرین.
طرز تهیه 
مرحله اول: ترکیب کردن شیر، شکر، خامه و نشاسته ذرت
برای درست کردن دسر نارگیل خوشمزه و خوش عطر، ابتدا 3 پیمانه شیر، شکر، خامه و نشاسته ذرت را در یک ظرف مناسب بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس ظرف را روی شعله ملایم گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر حل شود و مواد کمی‌غلیظ شوند.
مرحله دوم: آماده‌سازی پودر ژلاتین
پودر ژلاتین را با یک دوم پیمانه شیر یا آب مخلوط کنید. سپس به روش بن‌ماری یا حرارت غیر‌مستقیم پودر ژلاتین را به خوبی حل کنید.
مرحله سوم: افزودن وانیل و پودر نارگیل به دسر نارگیل
در این مرحله پودر ژلاتین حل شده، وانیل و پودر نارگیل را به مخلوط شیر، شکر، خامه و نشاسته ذرت که در مرحله اول درست کردید اضافه کنید و هم بزنید. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم: قالب زدن دسر نارگیل
حالا قالب سیلیکونی (یا پلاستیکی) دلخواه خود را چرب کنید. سپس مواد دسر  را داخل قالب بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد. برای اینکه دسر  را راحت‌تر از قالب جدا کنید، حدود 30 دقیقه هم قالب را در فریزیر بگذارید و سپس دسر نارگیل را از قالب خارج و با پودر نارگیل تزیین کنید.
نکات کلیدی تهیه دسر نارگیل
- اگر دوست داشتید می‌توانید مقدار بیشتری پودر نارگیل به دسر اضافه کنید.
- بهتر است در تهیه دسر نارگیل از پودر نارگیل آسیاب شده استفاده کنید تا موقع سرو دسر زیر دندان نیایند.
- در صورت تمایل به جای شکر می‌توانید از عسل در دسر  استفاده کنید.
- در مواد اولیه دسر نارگیل از زرده تخم مرغ، شیر نارگیل و پنیر خامه‌ای‌نیز می‌توانید استفاده کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی