[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۰۸۴
  • دوره جدید

طرز تهیه دسر آلبالو، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4 نفر
شربت آلبالو یک دوم پیمانه
آب 2 پیمانه
شکر 4 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
آرد 2 قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی‌بور ساده 1 بسته
بیسکویت پتی‌بور شکلاتی 1 بسته

آلبالو یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌های تابستونیه که با طعم ترش و خاصش طرفدارهای زیادی داره. با این میوه خوشمزه و پرطرفدار دسرهای زیادی میشه درست کرد. چیز کیک آلبالو یکی از خوشمزه ترین دسرهاییه که با آلبالو درست میشه.
چیز کیک آلبالو انواع مختلف داره و به روش‌های متفاوتی درست میشه. در اغلب دستورها روی چیز کیک رو با ژله آلبالویی یا خود آلبالو می‌پوشونن و تزیین میکنن. ترکیب طعم ترش آلبالو در کنار پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه‌ای طعمی‌فوق‌العاده به چیز کیک میده که بهتون پیشنهاد می‌کنیم حتماً اون رو امتحان کنید. یه دسر خوشمزه دیگه با آلبالو، کیک آلبالوی ساده‌اس که به روشی خاص اما آسون درست میشه.
 کیک آلبالو یه انتخاب فوق‌العاده برای روزهای گرم تابستونه، مخصوصا برای کسایی که آلبالو دوست دارن.
امروز می‌خوایم به لیست انواع دسر آلبالویی یه دسر جدید اضافه کنیم. تنوع دسر آلبالو آنقدر زیاده که نمی‌شه یه دسر مشخص رو به عنوان دسر آلبالو معرفی کرد. ما از بین اون‌ها دو نوع از خاص‌ترین و پرطرفدارترین اون‌ها رو انتخاب کردیم تا هر کدوم رو دوست داشتید انتخاب کنید. این دو دسر آلبالو اصلاً شبیه به کیک و چیز کیک نیستن. دسر آلبالویی اول، یه دسر چند لایه ی بیسکویتیه که با شربت آلبالو و بیسکویت پتی بور درست میشه. دسر آلبالوی دومی‌هم بافتی شبیه به ژله داره و به صورت قالبی درست میشه. از اون جایی که هر دو دسر با شربت آلبالو درست میشن، لازمه که طرز تهیه شربت آلبالوی خونگی رو هم یاد بگیرید تا بتونید این دسرهای خوشمزه رو به بهترین شکل درست کنید. البته اگر فرصت درست کردن آلبالوی خونگی رو ندارید، می‌تونید از شربت آلبالوی صنعتی آماده هم استفاده کنید. حالا که فصل تابستونه، فرصت خوبیه که این دسرهای آلبالویی رو برای میان وعده، عصرانه و یا دسر درست کنید و از طعم بی‌نظیر آلبالو لذت ببرید. تزیین دسر آلبالویی با آلبالو هم فراموش نشه!

طرز تهیه 
روش اول: طرز تهیه دسر آلبالویی چند لایه
۱- ابتدا آرد و نشاسته و شکر را در قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید. مخلوط کردن این مواد با هم باعث می‌شود در ادامه نشاسته و آرد گلوله نشوند.
۲- آب و شربت آلبالو را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را با هم هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
۳- بعد از آن که همه مواد در آب حل شد، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را مرتب روی شعله ملایم هم بزنید تا زمانی که به غلظت مورد نظر برسد (شبیه به فرنی).
۴- وقتی مواد غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کمی‌خنک شود. اگر مواد یکدست نبود، می‌توانید از همزن دستی استفاده کنید.
۵- یک لایه بیسکویت پتی‌بور را در ظرف مورد نظر خود (پیرکس مستطیلی) بچینید. سپس یک لایه از مواد آلبالویی را روی آن بریزید. مواد را با استفاده از لیسک روی تمام سطح بیسکویت‌ها پخش و صاف کنید.
۶- مجدداً روی مواد آلبالویی یک لایه بیسکویت کاکائویی بچینید. روی بیسکویت‌ها را با یک لایه ی دیگر از مواد آلبالویی به طور یکنواخت بپوشانید.
۷- این کار را تا ۵ لایه ادامه دهید. لایه آخر دسر آلبالو را با مواد آلبالویی بپوشانید و روی آن را کاملاً صاف کنید.
۸- ظرف دسر را به مدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و آماده شود.
۹- ظرف دسر را از یخچال خارج کرده و آن را به شکل مربع‌های کوچک برش بزنید. روی دسر آلبالو را به دلخواه (با آلبالو) تزیین و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

روش دوم: طرز تهیه دسر آلبالویی قالبی
مواد لازم برای قسمت آلبالویی:
آب آلبالو ۳ پیمانه
نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق مرباخوری
برای قسمت ساده:
شیر ۱ لیتر
آرد ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
طرزتهیه
۱- آب آلبالو را داخل قابلمه بریزید. سپس نشاسته ذرت و کره را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم با هم خوب مخلوط کنید. تا زمانی که مخلوط غلیط شود، آن را هم بزنید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کمی‌خنک شود.
۲- قالب مورد نظر خود را کمی‌خیس کنید. سپس مخلوط شربت آلبالو را داخل آن بریزید و اجازه دهید تا کاملاً خنک شود.
۳- برای درست کردن قسمت ساده دسر آلبالو، شیر، آرد، نشاسته ذرت را به همراه شکر و کمی‌وانیل داخل قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس آن را روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کمی‌خنک شود.
۴- مخلوط ساده را روی مخلوط آلبالویی داخل قالب بریزید و بعد از آن که کاملاً خنک شد، قالب را به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۵- دسر را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر خود سرو کنید.

نکات کلیدی
- در روش اول هر چقدر دسر را مدت زمان بیشتری داخل یخچال قرار دهید، برش‌های تمیزتری خواهید داشت.
- در روش اول تعداد لایه‌های دسر آلبالو بیسکویتی به سلیقه ی شما بستگی دارد. می‌توانید تعداد لایه‌های دسر را بیشتر و یا کمتر کنید.
- در روش اول می‌توانید لایه‌های بیسکویتی را با طعم‌های ترکیبی و یا با بیسکویت‌های تماماً ساده و یا تماماً شکلاتی درست کنید.
- در روش دوم می‌توانید از قالب‌های سیلیکونی در طرح‌های متنوع و زیبا استفاده کنید و به راحتی دسر را از داخل قالب سیلیکونی بیرون بیاورید. برای بیرون آوردن قالب می‌توانید چند ثانیه ته قالب را روی بخار آب و یا داخل آب ولرم قرار دهید. سپس آن را برگردانید و دسر را خارج کنید.
- در روش دوم می‌توانید داخل مخلوط آلبالو چند عدد آلبالوی بدون هسته بیندازید و جلوه و طعم بهتری به دسر آلبالویی بدهید.
- در روش دوم می‌توانید تعداد لایه‌های دسر آلبالویی را به دلخواه بیشتر کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی