بستنی چوبی خانگی با روکش شکلاتی، روزنامه شیراز نوین
مواد لازم برای 5 نفر
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
نشاسته گل 2 قاشق غذاخوری
شکر 3 قاشق غذاخوری
خامه قنادی 100 گرم
پودر کاکائو یا وانیل 2 قاشق مرباخوری
شکلات تختهای 150 گرم
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
فندق یا بادام به مقدار لازم
شیر 1 پیمانه
بستنی یکی از خوشمزهترین دسرهای خنک تابستان است. با اینکه میشود انواع مختلف بستنی را به عنوان یک دسر خوشمزه و همهپسند در تمام فصلهای سال درست کرد، اما خوردن بستنی در فصل گرما خیلی دلچسبتر است. مخصوصاً این که شما میتوانید انواع بستنی تابستانی را با میوههای تابستانی درست کنید. به جز بستنیهای میوهای پُر طرفدار از جمله بستنی یخی هندوانه و یا بستنی طالبی، انواع مختلف بستنی با طعمهای ویژه مثل بستنی سنتی هم وجود دارد که میتوانید طرز تهیه آنها را یاد بگیرید و به راحتی در خانه درست کنید.
یک بستنی خانگی خوشمزه، علاوه بر طعمهای مختلف، به شکلهای گوناگون هم درست میشود. مثلاً خیلیها بستنی را به شکل اسکوپی درست میکنند. بعضیها هم بستنی چوبی را ترجیح میدهند. امروز میخواهیم طرز تهیه یکی از پُر طرفدارترین بستنیهای چوبی را به شما آموزش دهیم. حتماً شما هم از علاقهمندان بستنی مگنوم شکلاتی هستید. این بستنیها با طعم بینظیر خود بسیار محبوب هستند، مخصوصاً با مغزهای بادام و فندقی که روی روکش شکلاتی آنها وجود دارد. در این مطلب به شما آموزش میدهیم که چطور میتوان به راحتی در خانه بستنی مگنوم خانگی با روکش شکلاتی درست کرد. شما میتوانید خود بستنی را به شکل ساده و سفید با طعم وانیلی و یا به صورت شکلاتی درست کنید. برای روکش بستنی هم میتوانید از شکلاتهای تختهای در طعمهای مختلف و متنوع استفاده کنید.
اگرچه طرز تهیه بستنی چوبی خانگی با روکش شکلاتی بسیار ساده است، اما درست کردن آن یک سری فوت و فن دارد که ما در این مطلب همهی آنها رو به شما یاد میدهیم. برای درست کردن بستنی چوبی به قالبهای مخصوص بستنی چوبی نیاز دارید که در بازار با جنس پلاستیکی و سیلیکونی موجود هستند. اگر هم به این قالبهای بستنی چوبی دسترسی ندارید، ما به شما میگوئیم که چطور میتوانید بدون قالب هم بستنی چوبی درست کنید. طرز تهیه بستنی چوبی خانگی با روکش شکلاتی را یاد بگیرید و از خوردن آن لذت ببرید.
طرز تهیه:
۱- نشاسته ذرت، نشاسته گل، شکر و پودر کاکائو (به دلخواه) را داخل قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید.
۲- شیر سرد را کمکم به مواد اضافه کرده و آنها را خوب هم بزنید تا همهی مواد داخل شیر حل شوند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد داخل آن را مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.
۳- بعد از آنکه مواد شروع به جوشیدن کردند، آن را از روی حرارت بردارید و بعد از آن که حرارت آن کمی کم شد، خامه و گلاب (اختیاری) را اضافه کرده و همهی مواد را دوباره با هم مخلوط کنید و هم بزنید.
۴- بعد از خنک شدن مواد بستنی، آن را داخل قالب مخصوص بستنی بریزید. سپس چوبهای بستنی را به صورت عمودی و صاف داخل بستنیها فرو کنید. سپس قالب بستنی چوبی را به مدت ۸ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا بستنیها سفت شوند و چوب در میان آنها بماند.
۵- برای روکش شکلاتی روی بستنی شکلات تختهای را روی بخار کتری با کمی روغن به روش بنماری آب کنید تا شکلات رقیق شود. سپس به دلخواه مغزهای مختلف مانند مغز فندق خرد شده را داخل شکلات آب شده بریزید.
۶- بعد از آن که بستنیها داخل قالب خوب یخ زدند، چوب بستنی را گرفته و آنها را از داخل قالب به آرامی بیرون بکشید. شکلات آب شده را داخل لیوان بریزید و بستنیها را تا سر چوب بستنی داخل لیوان شکلات فرو کنید. بهطوری که تمام قسمتهای آن با شکلات پوشیده شود. سپس مجدداً آنها را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا رویهی شکلاتی کاملاً روی بستنیها سفت شود.
۷- بعد از چند ساعت، بستنی خانگی شما با روکش شکلاتی آماده است. نوش جان
نکات کلیدی:
- استفاده از چند قاشق شیر خشک داخل شیر در حال جوش غلظت بستنی را زیاد میکند.
- اگر برای درست کردن بستنی با روکش شکلاتی قالب مخصوص بستنی ندارید میتوانید قسمت بالای پاکت آبمیوه یا شیر را ببرید و روی پاکت ۵ تا برش کوچک با فاصله تقریباً یک انگشت (کمی بیشتر) بزنید. سپس چوبهای بستنی را تا نیمه داخل برشها کنید. پس از آماده شدن مواد بستنی، آن را داخل پاکت بریزید و داخل فریزر قرار دهید تا یخ بزند. سپس بستنیها را برش داده و کاغذ پاکت را از روی آن جدا کنید.
- برای درست کردن بستنی وانیلی، به دلخواه میتوانید یک چهارم پیمانه گلاب نیز به مواد اولیه بستنی اضافه کنید تا عطر و طعم سنتی به آن بدهد.
- به جای خامه میتوانید از نصف قاشق غذاخوری کره استفاده کنید.
- بسته به ذائقهتان میتوانید از شکلات تختهای تلخ یا شیرین برای روکش بستنی استفاده کنید. همچین میتوانید از دو رنگ شکلات آب شده برای روکش بستنی استفاده کنید. کافی است دو نوع شکلات تختهای را با رنگهای مختلف آب کنید. سپس بستنی را در یکی از آنها فرو کرده و داخل فریزر قرار دهید. سپس مجدداً بستنی را تا نصف آن داخل شکلات آب شده با رنگ دیگر فرو کرده و بدین ترتیب به راحتی یک بستنی خانگی با روکش شکلاتی دو رنگ درست کنید.
- حتماً به شکلات آب شده کمی روغن اضافه کنید تا روان شود. در غیر این صورت ضخامت شکلات روی بستنی زیاد خواهد شد.
- برای غلظت بیشتر بستنی میتوانید به مواد اولیه آن پودینگ وانیلی اضافه کنید.
- برای هم زدن مداوم مواد بستنی از همزن دستی استفاده کنید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
- به جای خامه قنادی میتوانید از خامهی صبحانه پر چرب نیز استفاده کنید.
- برای تزیین بیشتر بستنی میتوانید روی آن کمی پودر نارگیل و یا پودر پسته بپاشید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین