[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۰۱۷
  • دوره جدید

کیک کرامبل آلبالو، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 12 نفر
آرد: 1 و یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر: 1 قاشق چای‌خوری
جوش شیرین: یک چهارم قاشق چای‌خوری
کره: 110 گرم
شکر: سه چهارم پیمانه
تخم‌مرغ بزرگ: 2 عدد
ماست پرچرب: یک دوم پیمانه
وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری
آلبالوی بدون هسته: 2 پیمانه
برای کرامبل روی کیک
شکر قهوه‌ای: یک دوم پیمانه
آرد: سه چهارم پیمانه
دارچین: یک دوم قاشق چای‌خوری
کره آب‌شده: 70 گرم
گردو یا بادام خردشده: یک دوم پیمانه (دلخواه)

آلبالو یکی از میوه‌های تابستانی محبوب همه است. نه تنها خودش بلکه انواع خوراکی‌های خوشمزه‌ای که می‌شود با آن درست کرد، محبوب کوچک و بزرگ است. کیک کرامبل آلبالو هم یکی از این خوشمزه‌هاست. برای سرو کرامبل آلبالو پیشنهاد می‌کنیم از اسکوپ‌های بستنی وانیلی روی کیک استفاده کنید که طعمش را واقعاً بی‌نظیر می‌کند. بستنی را روی کیک داغ بگذارید تا با حرارت کیک نرم شود. سپس از این ترکیب سرد و گرم هیجان انگیز و همچنین از ترکیب ترشی آلبالو و شیرینی کیک لذت ببرید.

طرز تهیه 
مرحله اول: آماده کردن لایه کرامبل و قالب
۱- در ابتدا برای تهیه کرامبل (یا همان لایه رویی کیک که شبیه خرده‌بیسکویت است)، آرد، شکر قهوه‌ای و دارچین را مخلوط کنید. سپس، کره آب شده و گردوی ریز خرد شده (اختیاری) را اضافه و با قاشق به خوبی مخلوط کنید. آن را کنار بگذارید و مراحل تهیه کرامبل آلبالو را ادامه دهید.
۲- قالب گرد ۲۵ سانتی متری را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بکشید. فر را نیز روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله دوم: آماده کردن مایه کیک کرامبل آلبالو
۱- مواد خشک یعنی آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط و الک کنید (اگر ماست یا کره شما نمک دارد، نمک را حذف کنید).
۲- در کاسه بزرگ دیگری کره نرم شده و شکر را خوب با همزن بزنید. سپس تخم مرغ‌ها و وانیل را اضافه کنید و مجدداً دو سه دقیقه هم بزنید.
۳- ماست را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.
۴- مخلوط آرد را اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید.
مرحله سوم: ریختن مواد داخل قالب و پخت
۱- مایه کیک را داخل قالبی که آماده کرده‌اید بریزید و سطحش را صاف کنید. سپس آلبالو‌های بدون هسته را روی آن بچینید.
۲- کرامبل آماده شده (مخلوط آرد، شکر، کره و گردو) را با دست به خوبی روی آلبالو‌ها بپاشید. میتوانید در صورت تمایل از پرک بادام هم روی آن استفاده کنید.
3- آن را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. زمانی که دور کیک طلایی رنگ شد، شعله روی فر را به مدت ۲-۳ دقیقه روشن کنید تا روی کیک طلایی رنگ شود. کیک کرامبل آلبالو آماده است.
بگذارید به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در دمای اتاق خنک شود. سپس برش بزنید و همراه با بستنی وانیلی نوش جان کنید.

نکته‌های کلیدی
اگر ماست شما بی نمک است، بهتر است به آرد ۱/۴ قاشق چای‌خوری نمک اضافه کنید.
به جای آلبالوی تازه می‌توانید از مربای آلبالو یا کمپوت آلبالو (که آب یا شهد آن تا جای ممکن جدا شده) نیز استفاده کنید.
به جای نصف پیمانه شکر قهوه ای میتوانید ۱/۳ پیمانه شکر سفید در تهیه کرامبل استفاده کنید.
روی کیک می‌توانید از شربت آلبالو یا پودر قند هم استفاده کنید.
برای تهیه بادام پرک در منزل، بادام‌ها را از شب تا صبح در آب بخیسانید. سپس پوست آنها را به راحتی جدا کنید. با احتیاط به کمک چاقوی مناسب بادام‌های نرم شده را ورقه کنید. از بادام پرک می‌توانید علاوه بر کیک کرامبل آلبالو روی کیک‌ها و کرامبل‌های دیگر هم استفاده کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی