[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۰۸۴
  • دوره جدید

طرز تهیه کیک کارامل، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 8نفر
برای کرم کارامل
شیر عسلی: 350 گرم
شیر خامه ای: یک دوم پیمانه
پنیر خامه ای: 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
زرده تخم مرغ: 1 عدد
وانیل خالص: یک هشتم قاشق چایخوری
سس کارامل آماده: 3 قاشق غذاخوری
کره نرم شده (برای چرب کردن قالب): 2 قاشق سوپخوری
برای کیک شکلاتی
آرد شیرینی: یک دوم پیمانه
پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه
کره ذوب شده: یک چهارم پیمانه
شکر دانه ریز: یک دوم پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
شیر خامه ای: یک سوم پیمانه
سرکه سفید: یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چایخوری
جوش شیرین: یک دوم قاشق چایخوری

در هنر شیرینی‌پزی، تهیه کیک بسیار دلنشین است. کسانی که پایه درست کردن کیک و دسرهای متفاوت را می‌دانند، اگر کمی خلاقیت و حوصله به خرج دهند می‌توانند با ترکیب مواد مختلف دسرهای خوش‌طعم ترکیبی و البته متفاوت از آنچه همیشه تهیه می‌شود درست کنند و از نتیجه ابتکار خود لذت ببرند. یکی از کیک‌های ترکیبی پرطرف‌دار و خوشمزه، کیک کارامل است که برای تهیه آن باید روش تهیه نوعی کیک و همچنین کرم کارامل و نکات تهیه آن را بدانیم.

تهیه کیک کاراملی
کیک کارامل را می‌توانیم جزو دسرهای کرمی به حساب آوریم که لطافت و تازگی آن بسیار خوشایند است و سرو یک کیک کاراملی خوشمزه می‌تواند ویژگی خاصی به میهمانی‌های شما دهد. پس در این نوشته قصد ما آشنا کردن شما با روش و فوت و فن تهیه کیک کارامل خانگی است.
کیک کاراملی مجلسی را می‌توان در قالب‌های تک‌نفره نیز تهیه کرد که سرو تک‌نفره آن جلوه خاص و زیبایی به میز پذیرایی شما خواهد بخشید. پس  با صرف کمی حوصله، این دسر لذیذ را درست کنید و همه را شگفت‌زده کنید.

طرز تهیه
مرحله اول
برای درست کردن شیر خامه‌ای، یک پیمانه شیر را با یک پیمانه خامه به خوبی ترکیب نمایید و سپس به میزان مورد نیاز از آن استفاده کنید.
مرحله دوم
شیر خامه‌ای، شیر عسلی، پنیر خامه‌ای و وانیل را با همزن برقی مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود و گلوله‌ای از پنیر خامه ای در مواد دیده نشود.
مرحله سوم
تخم‌مرغ کامل و زرده را با مواد اضافه کنید و با همزن بزنید تا مایه صاف یکدستی حاصل شود.
مرحله چهارم
قالب شیفون دار 20سانتی را به خوبی با کره نرم شده چرب کنید. سس کارامل را کف قالب بریزید.
مرحله پنجم
مایه کارامل را درون قالب بریزید.

تهیه کیک
مرحله اول
زرده تخم‌مرغ، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.
مرحله دوم
شیر خامه ای و کره ذوب شده را با مواد ترکیب کنید.
مرحله سوم
آرد شیرینی، پودر کاکائو، جوش شیرین و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با همزن مخلوط نمایید.
مرحله چهارم
در این مرحله سرکه را اضافه و مخلوط کنید.
مرحله ششم
 مایه آماده شده را روی مایه کرم کارامل بریزید و قالب را در سینی فر قرار دهید و در سینی آب جوش بریزید تا جایی که تقریباً نیمی از قالب را بگیرد.
مرحله هفتم
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه سانتی‌گراد به مدت  90دقیقه قرار دهید تا کیک به خوبی بپزد. پس از کامل شدن زمان پخت کیک، خلال دندانی را تا نیمه در کیک فرو ببرید، اگر خلال تمیز از کیک خارج شد نشانه آماده شدن کیک کارامل خوشمزه شما است.
پس از خارج کردن کیک از فر اجازه دهید به خوبی خنک شود. سپس لبه‌ها را با چاقوی تیز و باریک از قالب جدا کنید. یک بشقاب روی دهانه قالب قرار دهید و کیک را به آرامی برگردانید.

نکات تهیه کیک کارامل
* برای تهیه این کیک می‌توانید از پودر آماده کرم کارامل نیز استفاده کنید و آن را طبق دستور تهیه نمایید.
* برای تهیه کیک کارامل اگر دوست دارید کیک ساده و وانیلی باشد، مقدار پودر کاکائو را حذف کنید و به همان میزان، به مقدار آرد بیافزایید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی