[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۰۵۱
  • دوره جدید

ناگت ماهی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4 نفر
ماهی بدون استخوان و پوست: 600 گرم
زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 2 عدد
بیسکویت شور: 6 عدد
آرد سوخاری: 1 پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده: 1 پیمانه
پودر سیر: 1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: 1 عدد
نمک و ادویه ماهی: به مقدار لازم

ناگت ماهی یکی از انواع ناگت‌هاست. یعنی از غذاهای سرخ کردنی فوری که در کمترین زمان ممکن می‌شود آن را آماده کرد. با اینکه امروزه برندهای مختلف ناگت مرغ را به صورت بسته بندی و آماده تولید می‌کنند، ولی معمولاً دارای مقداری مواد نگهدارنده و افزودنی هستند که طعم آنها را تحت تأثیر قرار می‌دهد و برای سلامتی مضر است. شما می‌توانید فقط با ترکیب کردن چند ماده اولیه ساده داخل میکسر غذا، این غذای ساده را به صورت خانگی درست کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید. ناگت یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین غذاهای فوری محسوب می‌شود که می‌توان آن را با نان یا برنج سرو کرد و خورد. برای درست کردن ناگت کافیست همه مواد اولیه ناگت را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا به شکل خمیر دربیاید. بعد آن را قالب زده و داخل آرد سوخاری بغلتانید و سپس سرخ کنید. در کنار ناگت مرغ می‌توانید از انواع مختلف سبزیجات، سیب زمینی سرخ کرده، انواع مختلف سس یا گوجه سرخ شده نیز استفاده کنید. این غذای خوشمزه فقط محدود به ناگت مرغ نمی‌شود. امروز به شما طرز تهیه ناگت ماهی را آموزش می‌دهیم که معمولاً نمی‌توانید آن را به شکل آماده تهیه کنید.
ناگت ماهی یک روش درست کردن ماهی است که کاملاً بوی نامطبوع ماهی را از بین می‌برد و آن را ترد و لذیذ می‌کند. شما می‌توانید ناگت ماهی را حتی برای کسانی که طرفدار طعم ماهی نیستند درست کنید؛ بدون اینکه متوجه طعم ماهی شوند. این غذا به اندازه ای ترد و خوشمزه است که همه عاشق طعم بی نظیر آن می‌شوند. در این مطلب، دو روش ساده برای درست کردن ناگت ماهی را آموزش می‌دهیم؛ در روش اول ناگت ماهی با مواد مختلف از جمله بیسکویت ساده شور ترکیب می‌شود و به شکل خمیر درمی‌آید. بعد می‌توانید خمیر ناگت را به شکل دلخواهتان برش بزنید و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید. در روش دوم برای طعم دار کردن مایه ناگت از آب لیمو و ادویه‌های مختلف استفاده می‌شود که طعم ناگت ماهی را فوق العاده می‌کند. اگر شما هم به دنبال طرز تهیه غذایی جدید و خوشمزه با خواص بسیار زیاد هستید، می‌توانید طرز تهیه ناگت ماهی را یاد بگیرید و این غذای لذیذ را در کمترین زمان درست کنید. این غذا یک انتخاب ویژه برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های شما خواهد بود.

طرز تهیه 
روش اول
۱- ابتدا آرد سوخاری و نصف مقدار پودر سیر و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را مخلوط داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.
۲- در ظرف دیگر تخم مرغ‌ها را بشکنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. سپس زعفران را مخلوط کرده را به آن‌ها اضافه کنید و مخلوط را کنار بگذارید.
۳- سپس پیاز را خرد کنید و در غذا ساز بریزید تا کاملا له شود. پنیر پیتزا و فیله ماهی و پودر سیر و بیسکویت شور را در مخلوط کن ریخته و پیاز اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید و با دور تند بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شوند و خمیری از آن‌ها حاصل شود.
۴- در این مرحله مواد را می‌توانید مواد میکس شده را پهن کنید و با وردنه باز کنید و با استکان یا هر وسیله دیگر از جمله انواع کاتر برش قالب بزنید. همچنین می‌توانید آن‌ها را به اندازه گلوله‌های کوچک جدا کرده و در کف دست گرد کنید و به آن فرم دهید.
۵- داخل تابه مقدار مناسبی روغن بریزید، آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن کاملاً داغ شود. ناگت‌های آماده شده را در مخلوط تخم مرغ و سپس در مخلوط پودر سوخاری بزنید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید.
۶- ناگت‌‌ها را زیر و رو کنید تا تمام قسمت‌های آن سرخ شود. سپس آن را روی دستمال کاغذی ضخیم بگذارید یا داخل سبد بریزید تا روغن اضافه ناگت از آن خارج شود.
۷- ناگت ماهی را به همراه سیب زمینی سرخ کرده و سس دلخواهتان سرو و نوش جان کنید.

روش دوم
مواد لازم روش دوم تهیه ناگت ماهی:
فیله ماهی: ۴۰۰ گرم
پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
آب لیموترش تازه: ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری: به مقدار لازم

 ۱- فیله ماهی را در غذاساز بریزید یا با چرخ گوشت چرخ کنید تا کاملاً نرم شود.
۲- پودر سیر، آویشن، نمک، فلفل و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید تا طعم دار شود.
۳- یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه و ۲ قاشق غذاخوری روغن به مواد اضافه کنید.
۴- همه مواد را با قاشق با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.
۵- درب ظرف مواد ناگت را بگذارید و ۱ تا ۲ ساعت به آن استراحت دهید و ظرف را در یخچال قرار دهید تا ادویه‌ها خوب به خورد ماهی بروند و آن را طعم دار کنند.
۶- داخل بشقاب کمی پور سوخاری بریزید. از مواد ناگت ماهی کمی بردارید و آن را کف دست خود پهن کنید (درست شبیه کتلت). ناگت ماهی را داخل پودر سوخاری بغلتانید.
۷- داخل تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. ناگت‌ها را دانه دانه داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند.
۸- بعد از آنکه تمام قسمت‌های ناگت کاملاً سرخ شد، آن را از داخل تابه بیرون بیاورید، روغن اضافه آن را بگیرید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

 نکات کلیدی
برای اینکه مواد ناگت به تخته کار نچسبد، روی تخته را آرد بپاشید. روی مواد ناگت نیز کمی آرد بپاشید تا وردنه به مواد نچسبد.
ناگت ماهی را می‌توانید با نان و یا برنج سرو کنید.
مواد ناگت ماهی را می‌توانید به شکل سوخاری آماده کرده و داخل فریزر نگهداری کنید. هر زمان خواستید آن را درست کنید، ناگت را از فریزر خارج کرده و سرخ کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی