[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۰۵۱
  • دوره جدید

ترایفل آلبالو، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4 نفر
پودر ژله آلبالو: 1 بسته
کیک اسفنجی: به مقدار لازم
کاستارد یا پودینگ وانیلی: 1 بسته
آلبالو تازه: یک دوم پیمانه
شکر: یک چهارم پیمانه

دسرها از خوشمزه ترین خوراکی‌ها هستند که اغلب بعد از غذای اصلی سرو می‌شوند. تنوع دسرها آنقدر زیاد است که بعضی وقت‌ها انتخاب بین آنها سخت می‌شود. مواد اولیه و طرز تهیه دسرها بسیار متنوع و گسترده است. خیلی از دسرها داخل یخچال درست می‌شوند و به اسم دسر یخچالی معروف هستند و بعضی دیگر مثل انواع مختلف کیک، داخل فر پخته و آماده می‌شوند. مواد اولیه دسرها هم به شکل‌های مختلف دسر را می‌سازند. مثلاً بعضی‌ها به‌صورت ترکیبی و بعضی دیگر با چیده شدن روی هم به صورت لایه ای ساختمان کیک را تشکیل می‌دهند. ترایفل دسری لایه ای است که با مواد اولیه مختلف درست می‌شود. انواع مختلف ترایفل در طعم‌های متنوع می‌تواند از محبوب ترین دسرها در مهمانی‌ها و دورهی‌ها باشد. الان که فصل آلبالوست بهتر است ترایفل آلبالو را امتحان کنید.
خوبی دسر ترایفل این است که می‌شود آن را با مواد اولیه مختلف درست کرد. درواقع اینکه شما از چه موادی برای لایه‌های ترایفل استفاده می‌کنید به خودتان بستگی دارد. خیلی‌ها فقط خامه قنادی زده شده یا اسپری خامه راغ برای جدا کردن لایه‌های مختلف این دسر از هم استفاده می‌کنند. از آنجایی که استفاده از خامه بیش از حد در لایه‌های ترایفل می‌تواند این دسر را سنگین و بیش از حد شیرین کند، برخی ترجیح می‌دهند از پودینگ یا کرم کاسترد برای لایه‌های مختلف این دسر استفاده کنند. یکی از مواد اولیه اصلی در طرز تهیه ترایفل، میوه‌های خرد شده است. فصل تابستان بهترین زمان برای درست کردن این دسر با میوه‌های خوشمزه تابستانی است. ترایفل توت فرنگی و گیلاس دو نمونه از پرطرفدارترین طعم‌های ترایفل تابستانی هستند.
امروز قصد داریم طرز تهیه ترایفل آلبالو را آموزش دهیم. برای درست کردن این دسر جدید و خوشمزه کافی است هسته‌های آلبالو را جدا کرده و آن را به همراه شکر بپزید. بعد لایه‌های مختلف ترایفل را آماده کرده و روی هم بچینید تا این دسر بی نظیر آماده سرو شود. اگر بتوانید لایه‌های مختلف این دسر را از قبل آماده کنید، درست کردن ترایفل اصلاً زمان بر نخواهد بود. در این دستور سعی کردیم از لایه‌های خاص و متنوع استفاده کنیم، اما شما می‌توانید به سلیقه و انتخاب خودتان از مواد اولیه دیگر مثل طعم‌های مختلف پودینگ یا کیک هم استفاده کنید. اگرچه ترایفل آلبالو اغلب در فصل تابستان درست می‌شود ولی می‌توانید همیشه مقداری آلبالوی پخته شده و آماده را در ظرف دربسته فریزری داخل فریزر نگهداری کنید تا بتوانید حتی در پاییز و زمستان هم این دسر خوشمزه را درست کنید. در ادامه مطلب با ما همراه شوید، طرز تهیه ترایفل آلبالو را یاد بگیرید و این دسر خوشمزه را به راحتی درست کنید.

طرز تهیه 
مرحله اول: آماده‌سازی ژله
۱- پودر ژله آلبالو را در ۱ پیمانه آب جوش حل کنید و آن را هم بزنید؛ به طوری که دانه‌‌های آن در آب کاملاً حل شود. سپس ۱ پیمانه آب سرد را به آن اضافه کرده و داخل لیوان سرو مورد نظر خود بریزید. لیوان‌‌ها را داخل یخچال قرار دهید تا ژله خوب ببندد.
مرحله دوم: درست کردن کیک
۱- برای درست کردن کیک ساده وانیلی ۳ پیمانه آرد، ۴ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر و نصف قاشق چای‌خوری نمک را با هم مخلوط کرده و دو بار الک کنید. ۲۳۰ گرم کره و ۲ پیمانه شکر را داخل کاسه بریزید و با دور تند همزن بزنید. سپس ۴ عدد تخم مرغ را به مایه کیک اضافه کرده و با سایر مواد با همزن خوب مخلوط کنید. مخلوط آرد را کم کم داخل مایه کیک ریخته و آن‌ها را در یک جهت مخلوط کنید. سپس ۱ پیمانه شیر و در انتها ۱ قاشق چای‌خوری وانیل را به مواد اضافه کنید. قالب مورد نظر خود را با کمی روغن خوب چرب کنید. سپس مایه کیک وانیلی را داخل آن ریخته و سطح مایه را صاف کنید. قالب را در فر که آن را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید، به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید.
مرحله سوم: طرز تهیه کرم کاستارد
۳ پیمانه شیر، ۳ قاشق غذاخوری شکر و ۳ قاشق غذاخوری پودر کاسترد را داخل قابلمه بریزید، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید. سپس نصف پیمانه خامه، ۱ قاشق کره و کمی وانیل را به آن اضافه کرده و مجدداً هم بزنید تا مواد کمی غلیظ شوند.
مرحله چهارم: آماده سازی ترایفل آلبالو
۱- آلبالو‌ها را بشویید و هسته آن‌ها را با هسته گیر آلبالو بگیرید. سپس آن‌ها را به همراه شکر و مقدار مناسب آب داخل قابلمه ریخته و به مدت ۱ ساعت با حرارت ملایم بپزید.
۲- ژله‌های سفت شده داخل ظرف ترایفل را از یخچال بیرون بیاورید.
۳- کیک اسفنجی را به اندازه لیوان با کاتر برش قالب بزنید و روی ژله‌ها قرار دهید.
۴- آلبالوهای پخته شده را داخل لیوان دور کیک بچینید و کمی از سس آلبالوی پخته شده را روی کیک اسفنجی بریزید.
۵- روی سس آلبالو مقداری از کرم کاسترد را که از قبل آماده کرده اید، بریزید. این مراحل را به اندازه حجم لیوان سرو خود ادامه دهید.
۶- ترایفل آلبالوی آماده شده را به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا همه مواد انسجام لازم را پیدا کنند.
۷- ترایفل آلبالو را با خامه قنادی (یا اسپری خامه)، پودر نارگیل، انواع مغز یا به شکل‌های دیگر تزیین و سرو کنید.

نکات کلیدی
 به جای کرم کاسترد می‌توانید از پودینگ وانیلی نیز استفاده کنید.
 برای درست کردن ترایفل آلبالو می‌توانید علاوه بر کیک وانیلی، از کیک پرتقالی یا طعم‌‌های دیگر آن نیز استفاده کنید.
 قبل از آن که ژله سفت شود و خودش را بگیرد، می‌توانید داخل مایه ژله نیز تکه‌های آلبالو بریزید.
 علاوه بر تزیین ترایفل می‌توانید در لایه‌های دسر نیز از خامه قنادی استفاده کنید.
 دسر را سرد سرو کنید. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی