[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۰۵۱
  • دوره جدید

ارتباط مصرف چربی و بیماری دیابت، روزنامه شیراز نوین

بیماری دیابت بیماری چند فاکتوری است و تحت تأثیر عوامل مختلف قرار دارد؛ از رژیم غذایی تا ژنتیک. به گزارش بهداشت‌نیوز، اما بیشتر از همه روی رژیم غذایی تأکید می‌شود. غذاهای پر کالری با افزایش مقاومت به انسولین و شدت نوسانات غیرطبیعی قند خون همراه است و از آن‌ جا که چربی از نظر میزان کالری در واحد حجم، چگال ترین ترکیب غذایی محسوب می‌شود، ساده‌ترین راه حل ممکن برای پیشگیری از دیابت به نظر می‌رسد.
اما به تازگی نتایج مطالعات انجام شده توسط محققان ایرانی نشان می‌دهد مصرف چربی به‌تنهایی تأثیر واضحی ندارد ولی کیفیت کل ترکیباتی که مصرف می‌شود در کنار یکدیگر می‌تواند در مقابله با دیابت مؤثر باشد.
الگوی غذایی سرشار از غلات تصفیه شده، گوشت فراوری شده و شکر افزوده خطر ابتلا به دیابت را به میزان قابل ملاحظه‌ای افزایش می‌دهد. این در حالی است که مصرف سبزی‌ها، میوه‌ها و غلات کامل و چربی‌های سالم (مثل روغن زیتون) می‌تواند از ابتلا به دیابت پیشگیری کند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی