[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۰۴۶
  • دوره جدید

استیک با کلم‌بروکلی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای4نفر
نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
آب: یک دوم پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر: یک دوم قاشق چایخوری
استیک گاو: 450 گرم
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
کلم بروکلی: 4 پیمانه
پیاز کوچک: 1 عدد
سس سویا کم نمک: یک سوم پیمانه
شکر قهوه ای: 2 قاشق غذاخوری
زنجبیل: 1 قاشق چایخوری
پلو: به مقدار کافی برای سرو

استیک با کلم بروکلی یکی از سالم‌ترین و مقوی‌ترین غذاهایی است که می‌توانید به آسانی تهیه کنید و از آن لذت ببرید. گوشت گاو به صورت قطعات باریک درمی‌آید و نیم ساعت در مخلوطی از نشاسته و پودر سیر خیس می‌خورد. این کار باعث می‌شود طعم و بافت استیک بعد از پخت بهتر شود. بعد از پخت، گوشت با کلم بروکلی و پیاز تفت داده شده و یک سس مخصوص مخلوط می‌شود. استیک با کلم بروکلی را اغلب با پلوی داغ و تازه سرو می‌کنند. این غذا در اصل غذایی چینی است و در رستوران‌های چینی مشابه آن پیدا می‌شود؛ اما این نسخه خانگی از هر استیک با کلم بروکلی که در رستوران خورده باشید، بهتر و لذیذتر است.

طرز تهیه
 ابتدا 2قاشق از نشاسته ذرت را با پودر سیر و 2قاشق آب در کاسه‌ای بریزید و هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود. گوشت استیک را به صورت تکه‌های باریک برش بزنید. حال گوشت را داخل مخلوط نشاسته بریزید و زیر و رو کنید. بگذارید نیم ساعت گوشت در این مخلوط بماند.
تابه بزرگی را روی شعله زیاد قرار دهید. 1قاشق روغن زیتون برتر داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس گوشت آغشته به مخلوط نشاسته را در روغن سرخ کنید تا دو طرف آن به مقدار دلخواه شما سرخ شود. سپس گوشت را از تابه خارج کنید و گرم نگه دارید.
گل‌های کلم بروکلی را از هم جدا کنید و همراه با پیاز خرد شده در روغن باقیمانده در همان تابه تفت بدهید (4-5دقیقه).
حال گوشت را به تابه برگردانید. سس سویا، شکر قهوه‌ای، زنجبیل و 1قاشق نشاسته ذرت باقیمانده و نصف پیمانه آب را مخلوط کنید و به محتویات تابه اضافه نمایید. به مدت 2دقیقه به پخت ادامه دهید و مرتب هم بزنید.
 استیک با کلم بروکلی را همراه با پلوی داغ سرو کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی