[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۰۹۲
  • دوره جدید

مارمالاد انجیر، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم 
انجیر تازه 500 گرم
شکر 1 کیلوگرم
آب 1 لیتر
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
لیمو ترش 3 عدد

قبل از اینکه طرز تهیه مارمالاد انجیر رو براتون توضیح بدم بهتره که بهتون بگم مارمالاد چیه. اکثر افراد مارمالاد رو با مربا یکی می‌دونن اما باید بگم که این دو تا کاملا با هم متفاوت هستن. درسته که مارمالاد هم از میوه و شکر درست میشه اما برای ژله ای شدنش از ژلاتین استفاده می‌کنند. ماده ای که توی مربا نمی‌ریزند.
همچنین برای تهیه مارمالاد میوه رو به همراه پوست می‌پزن تا کاملاً له بشه، امادر تهیه مربا شما تکه‌های میوه رو توی شهد می‌تونید ببینید. مارمالاد، مربای خمیری شکلیه که تکه‌های میوه داخل آن وجود نداره. چون زمان پخت انواع مارمالاد‌ها کمه،  عطر و طعم میوه به خوبی حفظ می‌شه. اگر مارمالاد به شکل صحیح و در شیشه‌های استرلیزه نگهداری بشن، می‌تونین اون‌ها را به مدت یک سال تو یخچال نگهداری کنید.
در مطالب قبل پخت برخی مارمالادها مثل طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی  و مارمالاد هویج رو آموزش دادیم. و حالا در این مطلب قصد داریم طرز تهیه مارمالاد انجیر به شما یاد بدیم. این مارمالاد خیلی خوشمزه و پر خاصیته و اگر شما تو وعده صبحانه از اون بخورید تمام روز رو انرژی دارید.

طرز تهیه 
1- برای تهیه مارمالاد انجیر ابتدا انجیرها را شسته و ساقه‌های آن‌ها را جدا کنید، سپس آن‌ها را به تکه‌های دلخواه برش بزنید.
2- لیموها را خیلی خوب بشویید. آن‌ها را از قسمت طول دو نیم کرده و سپس در همان راستا هر کدام از دو تکه را به برش‌های بسیار نازک تبدیل کنید.
3- داخل یک کاسه بزرگ حدود یک لیتر آب ریخته و لیمو‌ها و انجیر‌ها را به آن اضافه کنید. درب ظرف را با یک حوله یا پارچه تمیز بپوشانید. یک شب صبر کنید تا پوست لیموها کاملاً نرم شود.
4- روز بعد مخلوط لیمو و انجیر را داخل یک قابلمه بریزید و به مدت یک ساعت و نیم با حرارت ملایم بجوشانید تا کاملاً نرم شوند.
5- شکر و پودر ژلاتین حل شده در آب را اضافه کنید و اجازه دهید در مخلوط لیمو و انجیر حل شوند. در این زمان نیز حرارت باید ملایم باشد. حدود ده دقیقه صبر کنید. اکنون مارمالاد شما آماده است.
6- با دقت داخل شیشه‌های تمیز ریخته و درب آن‌ها را ببندید. شیشه‌ها را در جای خنک و یا یخچال نگهداری کنید. از این مارمالاد می‌توانید به مدت یک ماه استفاده کنید.
نکات کلیدی برای پخت مارمالاد انجیر
- قبل از اینکه مارمالاد را از روی حرارت بردارید کف سر آن را بگیرید.
- زمانی که صبر می‌کنید تا مارمالاد انجیر سرد شود، چندین بار آن را هم بزنید تا قبل از اینکه مارمالاد سفت شود، پوست میوه داخل آن خوب پخش شود.
- هنگام تهیه انواع مارمالادها، مطمئن شوید که کلیه وسایل مورد استفاده کاملاً خشک و تمیز باشند.
- آب مارمالاد در ابتدا باید زیاد باشد تا همه لعاب میوه داخل آن حل شود، اما پس از جوشیدن باید دو سوم آن تبخیر شود.
- این نکته را نیز در نظر داشته‌باشید که پس از اضافه کردن شکر، مارمالاد نباید بیشتر از 10 تا 15 دقیقه بجوشد. اگر این اتفاق بیافتد رنگ مارمالاد تیره شده و طعم آن عوض می‌شود.
- برای اینکه متوجه شوید غلظت مارمالاد خوب است یا نه، مقداری از آن را روی یک بشقاب بریزید. اگر پس از چند لحظه روی آن چروک شد مارمالاد آماده است.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی