نماینده مردم مرودشت: اروپاییها میدانستند مصوبه آنان علیه سپاه راه به جایی نمیبرد، روزنامه شیراز نوین
یک عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها گفت: اروپاییها از همان ابتدا میدانستند که مصوبه پارلمان اروپا علیه سپاه پاسداران قابلیت اجرایی نداشته و بیشتر اهداف سیاسی و روانی را دنبال کردند. جلال رشیدی کوچی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اقدام پارلمان اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با بیان اینکه این مصوبه وجاهت قانونی ندارد، بیان کرد: از نظر بنده از همان ابتدا اروپاییها میدانستند که مصوبه آنها قابلیت اجرایی نداشته و راه به جایی نمیبرد و میدانستند این اتفاق نخواهد افتاد و اروپاییها بیشتر سعی کردند یک نمایش در این زمینه داشته باشند.
وی در ادامه اظهار کرد: اروپاییها به نوعی تلاش کردند تا در داخل ایران نیز آزمایشی انجام داده و بسنجند که واکنشها چقدر قوی خواهد بود و سپس تصمیمگیری انجام دهند و به عینه متوجه شدند که با این تصمیم، با واکنش سنگینی مواجه خواهند شد.
رشیدی کوچی با بیان اینکه از همان ابتدای امر نیز میشد حدس زد که در عمل اروپاییها، سپاه پاسداران را تحریم نخواهند کرد، تصریح کرد: رئیس اتحادیه اروپا نیز تأکید کرده که اروپا نباید احساسی عمل کند. از همان ابتدا هم مشخص بود که این مصوبه اروپا اهداف سیاسی و روانی دارد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین