[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۷۲۶
  • دوره جدید

سوپ قارچ و هویج، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 2نفر
هویج: 1عدد
پیاز: 1عدد
قارچ خرد شده: 1لیوان
شیر: 2لیوان
روغن مایع: 3قاشق غذاخوری
کره: 4قاشق غذاخوری
آرد سفید: 4قاشق غذاخوری
آب: 1لیوان
 عصاره گوشت، نمک و فلفل: به مقدار لازم
 
طرز تهیه 
داخل قابلمه 3قاشق غذاخوری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز و هویج رنده شده را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا نرم شوند. سپس قارچ‌های خرد شده را اضافه کنید و 5دقیقه دیگر تفت دهید تا قارچ‌ها نیز نرم شوند.
آب و شیر را باهم مخلوط کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا سوپ شروع به جوشیدن کند. سپس نمک، فلفل و مقداری پودر عصاره گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند (در صورت تمایل، به جای عصاره گوشت می‌توانید از نصف لیوان آب گوشت استفاده کنید).
کره را روی حرارت آب کنید و داخل کاسه‌ای بریزید. آرد را کم‌کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس این سس را به سوپ اضافه و حرارت را ملایم کنید تا سوپ جا بیفتد. پس از آماده شدن، سوپ را داخل ظرف بریزید و داغ سرو کنید.
 به دلیل وجود کره، باید سوپ را سریع و به صورت داغ سرو کنید تا سرد و سفت نشود. می‌توانید ظرف سوپ را داخل ماکروفر داغ کنید، سپس سوپ را داخل ظرف بریزید تا سوپ‌تان داغ بماند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی