[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۰۸۹
  • دوره جدید

کوکوی کلم، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4 نفر
کلم پخته شده 3 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری یا مغز نان باگت یک چهارم پیمانه
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن یک سوم پیمانه

وقتی صحبت از کلم برگ میشه همه ناخودآگاه به یاد سالاد میفتند. اما هیچ می‌دونید که کوکوی کلم یکی از غذاهای بین‌المللی و پرطرفدار به شمار میره؟ کلم خواص بیشماری داره و قطعا اگر وارد برنامه غذایی بشه خیلی تأثیرگذار خواهد بود. این غذا هم درست به سادگی کوکوی گل کلم آماده میشه. عطر و طعم فوق العاده‌ای داره و می‌تونه برای وعده شام یا عصرانه مناسب باشه. به ویژه موقعی که اصلا حوصله پختن غذاهای وقت گیر رو ندارید می‌تونه حسابی به شما کمک کنه. برای تهیه این کوکو به کلم پخته شده احتیاج دارید. 
می‌تونید همون موقع که می‌خواهید کوکوی کلم درست کنید کلم‌ها رو بخارپز کنید. همچنین می‌تونید از قبل مقداری کلم رو پخته و توی فریزر قرار بدید و هر وقت خواستید استفاده کنید. اما هیچ کس منکر این نمی‌تونه باشه که استفاده از مواد تازه به جای یخ‌زده مزه دیگه‌ای داره.
به هر صورت با ما همراه باشید تا یه غذای جدید، سبک، مقوی و البته خوشمزه یاد بگیرید. این کوکو را درست کنید و از خوردنش در کنار خانواده لذت ببرید. 
طرز تهیه 
مرحله اول: کلم برگ را بخارپز کنید. 
در اولین مرحله از آماده‌سازی کوکوی کلم باید برگ کلم‌ها را بپزید. برای این منظور در یک قابلمه تا نیمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید. تا آب جوش بیاید. کلم را کاملاً خرد کنید. وقتی آب جوش آمد کلم برگ را در یک صافی متناسب با اندازه دهانه قابلمه بریزید. سپس صافی را در دهانه قابلمه قرار داده و روی آن را بپوشانید. حدود 15 دقیقه زمان بدهید تا کلم برگ‌ها نرم شوند. سپس 3 پیمانه از آن را برای استفاده در کوکو جدا کرده و در یک کاسه بریزید. معمولاً یک کلم متوسط همین مقدار را به ما می‌دهد.  
مرحله دوم: آماده کردن مایع کوکوی کلم 
صبر کنید کلم پخته کمی از حرارت بیفتد. سپس مواد دیگر یعنی تخم‌مرغ، مغز نان باگت (آرد سوخاری) جعفری، پیازچه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. اگر حس کردید مایع زیادی شل است نصف قاشق دیگر آرد اضافه کنید. مایع کوکوی کلم آماده است. حالا باید آن را سرخ کنید. 
مرحله سوم: سرخ کردن کوکو 
روغن را در یک ماهیتابه مناسب بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن کاملاً گرم شود. سپس از مایع کوکو با قاشق برداشته و به آرامی در روغن داغ بریزید. وقتی یک طرف کاملاً سرخ شد کوکوی کلم را برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود. معمولاً 1 یا 2 دقیقه برای هر طرف کافی است. وقتی کوکوها سرخ شدند آنها را روی حوله کاغذی بگذارید. این کار باعث می‌شود روغن اضافی جذب حوله شود. در نهایت هنگامی که کوکوها هنوز داغ هستند مقداری نمک بر روی آنها بپاشید. این کوکو را با سبزی تازه، ماست یا سالاد فصل می‌توانید سرو کنید. 

نکات کلیدی 
- می‌توانید از قالب‌های‌مخصوص کوکو برای سرخ کردن استفاده کنید. 
- اگر می‌خواهید این کوکو را به صورت یک تکه درست کنید بهتر است یک تخم دیگر داخل آن بریزید. 
- نکته جالب این است که می‌توانید این کوکو را با کلم قرمز نیز درست کنید. (البته بهتر است بگوییم کلم بنفش!)
- اگر نمی خواهید کوکوی کلم خوش نمک باشد در پایان روی آن نمک نپاشید. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی