[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۳۸
  • دوره جدید

کوفته بوقلمون با سس مخصوص، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 6نفر
خرده نان یا پودر سوخاری: یک چهارم فنجان
گوشت بوقلمون چرخ کرده: 500 گرم
تخم مرغ: 1 عدد بزرگ
زنجبیل رنده شده: 1 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: 1 حبه
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده: یک چهارم فنجان
پیازچه خرد شده: 3 عدد
سس سویا: 1 قاشق غذاخوری
روغن کنجد: 2 قاشق چایخوری
سس سویا برای سس مخصوص: 3 قاشق غذاخوری
روغن کنجد: 1 و یک دوم قاشق چایخوری
آب لیموی تازه: 1 و یک دوم قاشق غذاخوری
آب: 1 و یک دوم قاشق غذاخوری
پیازچه خرد برای تزیین: 1 قاشق غذاخوری

کوفته بوقلمون با سس مخصوص به زمان پخت کمی نیاز دارد و با سس مخصوص لیمو و روغن کنجد،  طعم جدید و لذیذی به شما هدیه می‌دهد. این کوفته قلقلی‌ها در فر پخته می‌شوند و نیازی به سرخ کردن ندارند. مراحل تهیه این غذای ساده، مقوی و لذیذ را در ادامه بخوانید. 

طرز تهیه
مرحله اول
فر را روی دمای 260 درجه سانتیگراد قرار دهید.
مرحله دوم
گوشت بوقلمون چرخ‌کرده، خرده نان، تخم‌مرغ، نمک، پیازچه، زنجبیل، گشنیز خرد شده، 1قاشق سس سویا و 2قاشق چایخوری روغن کنجد را در کاسه بزرگی بریزید. با دست مخلوط گوشت را ورز دهید تا خوب با هم ترکیب شوند. به اندازه گردو از مایه گوشتی بردارید و با دست کوفته قلقلی‌های یک اندازه‌ای درست کنید و داخل سینی فر بچینید. سینی فر را داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. کوفته‌های بوقلمون را حدود 12- 15دقیقه بپزید تا مغزپخت و برشته شوند.
مرحله سوم
در این فاصله سس مخصوص کوفته را آماده کنید. آب لیمو، آب و 2قاشق چایخوری روغن کنجد باقیمانده را در کاسه ای بریزید. پیازچه را اضافه کنید و کنار بگذارید.
مرحله چهارم
کوفته‌های بوقلمون را از فر خارج کنید. آنها را داخل ظرف سرو بریزید. کمی از سس روی آن بریزید و همراه با برنج یا نان نوش جان کنید. باقیمانده سس را در کنار ظرف سرو قرار دهید تا هرکس به دلخواه کوفته را داخل سس بزند و میل کند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی