[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۰۸۸
  • دوره جدید

به هیچ‌وجه کره را در یخچال نگه ندارید!، روزنامه شیراز نوین


برنا- کاری که بیشتر خانم‌های ایرانی با کره می‌کنند این است که آن را در یخچال نگهداری می‌کنند که به گفته متخصصان، این کار اشتباه است.
در خانه بیشتر ما به نکات مهم که می‌تواند برای سلامتی ما بسیار خطرناک باشد توجهی نمی‌شود و این کارها مدام تکرار می‌شود. به همین دلیل ما به سراغ نکته‌ای رفتیم که همه ما انجام می‌دهیم، در صورتی که بسیار نامناسب است. نگهداری کره در یخچال یکی ازاین کار‌ها است. این مقاله را بخوانید و بعد از این حواستان باشد به دلایلی که در اینجا می‌گوییم به هیچ وجه کره را در یخچال نگه ندارید!
چرا کره را در یخچال نگه نداریم
یک متخصص علوم و صنایع غذایی با تأکید بر اشتباه بیشتر افراد در نگهداری کره درون یخچال و بیان مشخصات کره فاسد گفت: کره به دلیل داشتن حداکثر ۱۶درصد آب در برابر فساد بسیار حساس است و به همین دلیل، علاوه بر اینکه لازم است از خرید کره نرم‌شده اجتناب شود، حتماً باید آن را در فریزر با دمای منفی ۱۸سانتی‌گراد (فریزر خانگی یا فروشگاهی) نگهداری کرد نه درون یخچال.
دکتر اراسب دباغ مقدم افزود: در شرایط فریزر منفی ۱۸سانتی‌گراد می‌توان تا یک سال کره را نگهداری کرد اما دمای یخچال خانگی که حدود مثبت ۴سانتی‌گراد است برای نگهداری کره مناسب نیست و می‌تواند شرایط رشد کپک و فساد را در این فراورده فراهم کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: تاریخ انقضای درج شده روی هر ماده غذایی، به شرط رعایت ضوابط نگهداری آن است و اگر این شرایط رعایت نشود، قطعاً اعتبار تاریخ انقضای مصرف نیز ساقط خواهد شد و آن ماده غذایی زودتر از تاریخ مذکور منقضی و از رده استفاده خارج می‌شود.
به گفته وی برای اینکه در زمان مصرف، کره فریز شده کمی نرم شود می‌توان حداکثر فقط یک شب قبل از مصرف آن را از فریزر خارج و در دمای یخچال نگهداری کرد. این عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به اینکه بیشتر مغازه‌های سطح شهر قالب‌های کوچک کره را در دمای محیط نگهداری می‌کنند تأکید کرد: هنگام خرید کره دقت کنید کره در حین لمس سرد و مثل سنگ، سفت و سخت باشد. همچنین به هیچ عنوان نباید اثر نرم شدگی در آن دید. وی گفت: با توجه به کم جمعیت شدن خانواده‌ها و کاهش مصرف کره نسبت به دهه‌های قبل، توصیه می‌شود تا حد امکان، قالب‌های کوچکتر کره خریداری شود تا نیاز به نگهداری طولانی مدت نداشته باشد. دکتر دباغ مقدم خاطرنشان کرد: در صورتی که کره را بد نگهداری کنیم، حتی اگر کپک نزند، تغییر طعم، بو و رنگ می‌دهد که به آن تندشدگی گفته می‌شود و کیفیت کره در این حالت، به شدت افت خواهد کرد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی