[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۰۸۹
  • دوره جدید

خیارشور یک‌روزه، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم
خیار تازه: 1 کیلوگرم
پیاز: 2 عدد
نمک: به میزان دلخواه
سرکه سیب یا سرکه سفید: 2 فنجان
زردچوبه: یک چهارم قاشق چایخوری
تخم خردل ( اختیاری): 3 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خشک شده: 1-3 عدد
شکر: یک دوم فنجان
در تهیه خیارشور سنتی به یک تا دو هفته زمان نیاز است. اما با این روش می‌توانید در عرض 24ساعت خیارشورهایی خوش‌طعم و ترد داشته باشید. طرز تهیه خیارشور یک روزه بسیار آسان و سریع است.

طرز تهیه
خیارها را بشویید و آن‌ها را حلقه حلقه کنید. نیازی به گرفتن پوست خیار نیست.  برای خیارشور بهتر است از خیارهای سفت استفاده کنید. پیازها را نیز پوست بکنید و ریز خرد کنید. سپس خیارها و پیازهای خرد شده را در یک آبکش بزرگ بریزید. به میزان دلخواه روی آن‌ها نمک بپاشید و با هم خوب مخلوط کنید. روی آبکش را تا آلودگی و حشرات به آن نفوذ نکند و اجازه دهید خیار و پیاز 1ساعت در آبکش بمانند تا آب اضافی آنها خارج شود و خشک شوند.
سرکه، شکر، نمک، زردچوبه، تخم خردل و فلفل قرمز را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. زمانی که مایع به جوش آمد، حرارت را کم کنید و خیار و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. 2دقیقه خیارها را بجوشانید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
یک یا دو شیشه آماده کنید. خیارشورها را داخل شیشه‌ها بریزید. درب آنها را محکم ببندید و داخل یخچال قرار دهید. بعد از 24ساعت خیارشور یک روزه شما آماده است و می‌توانید از طعم آن لذت ببرید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی