[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۰۸۵
  • دوره جدید

تارت نارگیلی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 20 عدد
پودر نارگیل 2 پیمانه
شکر 1 و یک دوم پیمانه
سفیده ی تخم مرغ 4 عدد
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
نان تارت 20 عدد

شیرینی نارگیلی یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌هاست که مخصوصاً در ایام عید طرفدارهای زیادی پیدا می‌کنه. این شیرینی با طعم نارگیل طعم فوق‌العاده خوشمزه‌ای داره و در دسته‌ شیرینی‌های‌خشک قرار می‌گیره. شیرینی با طعم نارگیل محدود به شیرینی نارگیلی نمیشه. اگر شما هم از طرفدارهای پر و پا قرص طعم نارگیل هستید، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه تارت نارگیلی رو بهتون آموزش بدیم. این تارت با استفاده از نان تارت آماده درست میشه. کافیه طرز تهیه مواد میانی این شیرینی خوشمزه رو یاد بگیرید، داخل نان تارت شیرین رو از این مواد با طعم نارگیل پر کنید و اون‌ها رو داخل فر قرار بدید تا بپزه. برای تزیین می‌تونید قبل از پخت مواد روی اون‌ها یه دونه فندق یا بادام خام قرار بدید یا بعد از پخت کمی پودر پسته روی تارت‌ها بپاشید. تارت نارگیلی با استفاده از نان تارت‌های‌آماده یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین شیرینی‌های‌لقمه‌ای خواهد بود.

طرز تهیه 
روش اول
۱- شکر، پودر نارگیل و سفیده‌های‌تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. مخلوط را مدام هم بزنید.
۲- وقتی مواد داخل قابلمه خوب با هم مخلوط شدند، آن را از روی حرارت بردارید، آب لیمو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
۳- نان تارت را آماده کنید. مواد تارت نارگیلی را داخل آن بریزید و کمی فشار دهید.
۴- نان‌های‌تارت را روی سینی فر بچینید و داخل فر قرار دهید تا بپزند و روی آن‌ها طلایی رنگ شود (حدود ۲۰-۲۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه).

روش دوم
مواد لازم برای ۱۰ عدد تارت شیرینی نارگیلی:
پودرنارگیل ۱ پیمانه
شیر یک چهارم پیمانه
بگینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
آرد۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد 
وانیل ۱ قاشق چایخوری
شکر ۶ قاشق غذاخوری
۱- تخم مرغ، وانیل، شیر، شکر، آرد، بیکینگ پودر و پودر نارگیل را داخل کاسه بریزید و با همرن دستی خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
۲- داخل کاسه‌ای دیگر آرد و بیکینگ پودر را الک کنید. سپس این مخلوط خشک را به مخلوط قبلی اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
۳- مقداری از خمیر آماده شده را داخل نان تارت بریزید. (می توانید یک عدد بادام روی هر یک از آن‌ها قرار دهید.)
۴- شیرینی‌ها را داخل فر قرار دهید تا پخته شوند (حدود ۲۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه).

نکات کلیدی
- روی تارت نارگیلی را می‌توانید با شربت براق و شیرین‌تر کنید. برای درست کردن شربت تارت نارگیلی، ۱ پیمانه آب را به همراه مقداری گلاب و ۱/۲ پیمانه شکر و زعفران با هم مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شده و شبیه به شهد شود. پس از آماده شدن تارت نارگیلی، آن‌ها را از فر بیرون آورده و شربت را با برس روی شیرینی‌ها بمالید.
- به جای سینی فر، می‌توانید از ظرف پیرکس برای چیدن تارت نارگیلی و قرار دادن آن در فر استفاده کنید.
- به جای شکر می‌توانید از پودر قند نیز استفاده کنید.
- اگر این شیرینی ساده و خوشمزه را دوست داشتید پیشنهاد می‌کنم اسلایس نارگیلی را هم امتحان کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی