[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۳۵
  • دوره جدید

پنکیک بدون شیر، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 10 عدد
آرد 1 و یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر 3 و یک دوم قاشق چایخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
شکر 1 و یک دوم قاشق غذاخوری
آب 1 و یک چهارم پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
کره ی آب شده 3 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری

پنکیک یکی از خوشمزه‌ترین صبحانه‌ها در تمام دنیاست که میشه اون رو به شیوه‌های‌مختلف درست کرد. انواع مختلف پنکیک رو میشه در طعم‌های‌متنوع از جمله پنکیک شکلاتی درست کرد. علاوه بر این پنکیک‌ها شکل‌های‌مختلفی دارن که از خاص ترین اون‌ها میشه به پنکیک توری یا پنکیک باقلوا اشاره کرد. مواد اصلی پنکیک مشخص و تقریباً در همه اون‌ها ثابت هستند. شیر یکی از مواد اصلی پنکیکه. مهم‌ترین دلیل وجود شیر در پنکیک، حل کردن آرد و سایر مواد خشکه. اما مواقعی هم پیش میاد که بخواید پنکیک درست کنید و تو خونه شیر نداشته‌باشید. یا اصلا به هر دلیل به شیر و سایر فراورده‌های‌لبنی حساسیت داشته باشید. در این مواقع چطور میشه پنکیک درست کرد؟ راه حل بسیار ساده است. شما می‌تونید شیر رو به راحتی با سایر مواد از جمله آب جایگزین کنید. شاید تصور کنید که اضافه کردن آب به پنکیک به جای شیر عطر و طعم پنکیک واقعی را نخواهد داشت. اگرچه عطر و طعم شیر تاثیر خیلی زیادی در مزه پنکیک داره اما با اضافه کردن کره، وانیل و شکر میشه اون رو جبران کرد. در این مطلب طرز تهیه پنکیک بدون شیر رو بهتون آموزش می‌دیم تا اگه به هر دلیلی نمی تونید به این صبحانه ی خوشمزه شیر اضافه کنید، باز هم بتونید اون رو به خوبی و به همون خوشمزگی درست کنید. البته مهم‌ترین نکته برای درست کردن این پنکیک، اضافه کردن مواد جایگزین به جای شیره که ما در ادامه مطلب چند مورد از اون‌ها رو بهتون معرفی می‌کنیم تا به دلخواه این مواد طعم‌دهنده رو به پنکیک اضافه کرده و از طعم بی‌نظیر اون لذت ببرید. در انتهای مطلب هم بعضی از مهم‌ترین نکات کلیدی رو که برای درست کردن یه پنکیک فوق‌العاده خوشمزه به اون نیاز داریم بهتون یادآوری می‌کنیم تا بتونید این صبحانه بی‌نظیر رو به بهترین شکل ممکن درست کنید.

طرز تهیه
۱- در یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر، نمک و شکر را با هم الک کنید. سپس آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.
۲- وسط کاسه را باز کنید و آب، تخم مرغ، کره و عصاره وانیل را داخل گودی آن بریزید. با لیسک یا چنگال مواد خیس را آرام آرام با مخلوط آرد مخلوط کنید تا یکدست شوند.
۳- یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد قرار دهید و اجازه دهید تا گرم شود.
۴- برای هر پنکیک 1/4 فنجان مایه پنکیک را با ملاقه داخل تابه داغ شده بریزید. صبر کنید تا روی پنکیک حباب تشکیل شود. برای پخت پنکیک بدون شیر یک دقیقه زمان لازم است. سپس با کمک کفگیر پنکیک را برگردانید و طرف دیگر پنکیک را بپزید.
۵- پس از آن که طرف دیگر پنکیک نیز پخت و رنگ آن تغییر کرد، آن را از تابه خارج کنید و پنکیک بعدی را به همین ترتیب داخل تابه بریزید.
۶- بعد از اتمام مایه پنکیک، آن‌ها را در ظرف مورد نظر خود سرو کنید و روی آن عسل، شیره یا مربا بریزید.
 نکات کلیدی
- اگر نمی‌خواهید آب را جایگزین شیر در پنکیک کنید می‌توانید مواد زیر را امتحان کنید:
شیر بادام، شیر جو دو سر، شیر سویا، خامه سنگین + آب (به نسبت مساوی)، شیر برنج، شیر نارگیل و…
- اضافه کردن طعم دهنده‌های ‌مختلف به پنکیک بدون شیر می‌تواند طعم متفاوتی به آن بدهد؛ از جمله ۱ قاشق چایخوری دارچین، ۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل، ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری عصاره بادام، ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری عصاره افرا، ۱ قاشق غذاخوری کره ی ذوب شده و یا میوه‌های‌مختلف از جمله ۱ پیمانه بلوبری یا توت فرنگی خرد شده.
- برای درست کردن پنکیک نیازی به ریختن روغن و چرب کردن تابه ندارید. اما حتماً از تابه نچسب برای درست کردن آن استفاده کنید.
- اگر میخواد پنکیک‌ها به خوبی پف کنند، باید سفیده و زرده تخم مرغ ر از هم جدا کنید. ابتدا سفیده را خوب هم بزنید و در مرحله آخر بعداز آرد به مواد اضافه کنید.
- به دلخواه می‌توانید به مایه پنکیک کمی پودر کاکائو اضافه کرده و پنکیک شکلاتی درست کنید.
- برای تزییین پنکیک بدون شیر می‌توانید علاوه بر موارد ذکر شده از انواع سس از جمله سس شکلات یا سس‌های‌میوه ای نیز استفاده کنید. علاوه بر این، میوه‌های‌خرد شده مثل موز و توت فرنگی طعم بی نظیری به پنکیک خواهند داد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی