[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۴۰
  • دوره جدید

تغذیه پاییزی را بشناسیم، روزنامه شیراز نوین

در فصل پاییز برای جلوگیری از خشک‌تر و سردترشدن بدن، باید از مصرف برخی از غذاها پرهیز شود.
به گزارش خبرنگار مهر، ناصر رضایی پور متخصص طب ایرانی، گفت: در فصل پاییز برای جلوگیری از خشک‌تر و سردتر شدن بدن، در خوراک هفتگی خود باید از مصرف خوراکی‌های سودازا و خشکاننده بدن پرهیز شود.
وی افزود: گوشت گاو و گوساله، سوسیس، کالباس، فست‌فودها، سرخ‌کردنی‌ها، غذاهای مانده و گوشت نمک‌سود، ادویه تند و تیز، رب و انواع سس‌، کنسرو و کمپوت، قارچ، بادمجان، عدس، پنیر شور، ترشی‌ها، لبنیات ترش، کشک، کلم و گل کلم، چای پررنگ، یخ، شوری‌ها، چیپس، پفک و… نباید استفاده شود.
رضایی‌پور تأکید کرد: زیاده‌روی در مصرف میوه‌های سرد و تابستانی مانند خیار، کاهو، هندوانه و…، قهوه، نسکافه، کاکائو، سیر، پیاز و…، و همچنین نوشیدن آب بسیار سرد نیز توصیه نمی‌شود.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی