[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۳۶
  • دوره جدید

خوراکی های مؤثر در گرم و تر شدن مزاج در فصل پاییز، روزنامه شیراز نوین

یک متخصص طب سنتی گفت: در فصل پاییز مصرف خوراکی‌هایی که مزاج را گرم و تر می‌کند در سلامت افراد مؤثر است.
به گزارش بهداشت نیوز به نقل از مهر، ناصر رضایی‌پور افزود: با توجه به اینکه با سرد شدن هوا در فصول سرد سال دستگاه گوارش انسان قوی‌تر می‌شود نیاز بدن به غذا افزایش پیدا می‌کند.
وی در خصوص گرم شدن مزاج در فصل پاییز اظهار داشت: مصرف خوردنی‌هایی که مزاج را مختصری گرم و تر می‌سازند، البته با رعایت تعادل و مصرف بر حسب مزاج فردی و شرایط جسمی، سنی، گوارشی و اقلیمی، می‌تواند در پاییز به سلامتی ما
کمک‌کند.
این متخصص طب سنتی تأکید کرد: مصرف آبگوشت با گوشت بره، آش‌های ساده، مرغ‌های درشت، تخم‌مرغ عسلی، شیرینی‌های طبیعی از شکر و بادام و پسته، و مصرف متعادل غذاهای تند، مصرف پروتئین‌ها و فرآورده‌های حیوانی مانند؛ گوشت گوسفند، گوشت شتر، شترمرغ، مرغ‌خانگی، بلدرچین، میگو، جگر و خامه، مصرف نخود، لوبیا قرمز، گندم توصیه می‌شود.
رضایی‌پور ادامه داد: همچنین مصرف مغزها، کشمش و مویز، شیره انگور، خرما، نارگیل، زیتون و میوه‌های فصلی چون انجیر، به، سیب، انار شیرین، انگور شیرین، خربزه شیرین و گلابی، مصرف سبزی‌هایی مانند نعنا، مرزه، هویج، شلغم، بامیه، زنجبیل، خردل، زعفران، سیر و پیاز (به‌ویژه پخته آنها) و همچنین سیاه‌دانه، خاکشیر و بارهنگ نیز در گرم شدن مزاج مؤثر است.
وی افزود: مصرف معقول از غذاهای مقوی سنگین مانند حلیم گندم، انواع آش و آبگوشت‌، کله پاچه و … نیز توصیه می‌شود.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی