تارت پنیر و سبزی، روزنامه شیراز نوین
مواد لازم برای 20 عدد
نان تارت به مقدار لازم
پنیر خامهای 1 بسته بزرگ
پنیر معمولی 4 قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی به مقدار لازم
سبزی، گردو، کنجد و پودر زیره به مقدار لازم
نون و پنیر و سبزی یکی از صبحانهها و میان وعدههای سنتیه که بسیار سالمه و طعم فوقالعادهای داره. این ترکیب خوشمزه رو میشه به روشهای مختلف و زیبا سرو کرد. یکی از روشهای سرو پنیر و سبزی استفاده از نانهای تارت آمادهاس. با خرید نان تارت آماده میتونید به روشهای مختلف پنیر و سبزی رو داخل اونها بریزید، به دلخواه اونها رو تزیین کنید، داخل سینی بچینید و سرو کنید. با وجود این که ظاهر تارت پنیر و سبزی ساده به نظر میاد اما یه سری فوت و فن داره که در ادامه بهتون یاد میدیم. علاوه بر این چند روش ساده برای پر کردن نان تارت با پنیر و سبزی رو بهتون معرفی می کنیم تا بتونید این فینگرفودهای خوشمزه رو خیلی زیباتر از همیشه سرو کنید. ادامۀ مطلب رو از دست ندید!
طرز تهیه
روش اول
۱- پنیر معمولی و پنیر خامهای را با هم مخلوط کنید تا کمی سفتتر از پنیر خامهای شود.
۲- مخلوط پنیر را داخل قیف بریزید و آن را داخل نان تارت شکوفه بزنید.
۳- گوجه گیلاسیها را نصف کنید و وسط پنیر نیمی از تارتها قرار دهید. تارتهای دیگر را با گردو تزیین کنید.
۴- روی تارت پنیر گوجهدار کمی کنجد و روی تارت گردودار کمی پودر زیره بریزید.
۵- از انواع سبزی به عنوان تزیین استفاده کنید. معمولاً از برگ سبزیجات برای این کار استفاده میکنند اما میتوان حتی چند عدد تره را نیز داخل تارت پنیر کنار گوجه گذاشت.
روش دوم
پنیر ۱ بسته
خامه ۱۰۰ گرم
فلفل سیاه، نمک و زیره به مقدار لازم
کرۀ بادام زمینی ۲ قاشق غذاخوری
اسفناج ۵۰ گرم
۱- پنیر را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس آن را به همراه خامه داخل کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.
۲- فلفل سیاه، نمک، زیره و کرۀ بادامزمینی را به مخلوط پنیر و خامه اضافه کنید و هم بزنید.
۳- کمی اسفناج را ریز خرد کنید و داخل نان تارت بریزید.
۴- مخلوط پنیر را داخل قیف ریخته و روی اسفناج داخل تارت شکوفه بزنید.
۵- روی تارت را با کنجد، گردو، زیره و هر خوراکی دیگری میتوانید تزیین کنید.
نکات کلیدی
1- میتوانید نان سنگک را قالب بزنید و با آن گوشه تارت را تزیین کنید.
2- برای شکوفه زدن پنیر خامهای به تنهایی شل است و باید با چند قاشق پنیر معمولی آن را غلیظتر کرد.
3- اگر به دانۀ چیا دسترسی دارید، میتوانید حدود ۱۰ گرم از آن را نیز با پنیر ترکیب کنید.
4- میتوانید سبزی را ریز خرد کرده و با پنیر مخلوط کنید. سپس آن را داخل قیف ریخته و داخل نان تارت را پر کنید. تکههای سبز رنگ سبزی داخل پنیر سفید جلوۀ زیبایی خواهد داشت.
5- از هر سبزی اعم از اسفناج، جعفری، تره، نعنا، ریحان و … میتوان برای درست کردن تارتهای پنیر و سبزی استفاده کرد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین