[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۴۲
  • دوره جدید

طرز تهیه کوکی با رویال آیسینگ، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 20 عدد
کره 225 گرم (1 پیمانه)
شکر 200 گرم (1 پیمانه)
تخم مرغ 1 عدد
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد سفید 440 گرم (3 و یک دوم پیمانه)
اسانس وانیل یا اسانس دلخواه 2 قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال یا لیمو 1 قاشق چایخوری (قابل حذف)

کوکی یکی از خوشمزه‌ترین میان وعده‌هاست که در طعم‌های مختلف و به شکل‌های متنوعی درست میشه. کوکی‌های شرت برد یکی از انواع مختلف کوکی هستن که با رویال آیسینگ تزیین میشن. در دستورهای قبلی طرز تهیه رویال آیسینگ رو آموزش دادیم. در این مطلب طرز تهیه کوکی پایۀ رویال آیسینگ در دو طعم مختلف و همچنین روش تزیین اون با رویال آیسینگ رو بهتون یاد میدیم. کوکی با رویال آیسینگ بهترین ایده برای مناسبت‌ها و مراسم خاصه. چون میشه اون رو با قالب‌های مختلف برش زد و طرح دلخواه رو روی اون‌ها کشید. طرز تهیه کوکی با رویال آیسینگ بسیار ساده و لذت بخشه اما یه سری فوت و فن و تکنیک داره که در ادامۀ مطلب همۀ اون‌ها رو بهتون میگیم.

طرز تهیه
مرحلۀ اول:
کوکی ساده
۱- ابتدا کره را حدود ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قبل از درست کردن کوکی از یخچال خارج کنید و اجازه دهید تا به دمای محیط برسد. به طوری که اگر آن را بین دو انگشت فشار دادید شکل خودش را حفظ کند و در عین حال نرم باشد.
۲- بعد از آن که کره کمی نرم شد، شکر و اسانس وانیل را به آن اضافه کرده و آن‌ها را با دور متوسط همزن حدود ۳ دقیقه هم بزنید تا مخلوط روشن و کرم رنگ شود.
۳- سپس تخم‌مرغ و پوست لیمو یا پرتقال رنده شده (اختیاری) را به آن‌ها اضافه کرده و هم بزنید تا تخم‌مرغ کاملاً با سایر مواد ترکیب شود.
۴- بکینگ پودر و نمک را به آرد اضافه کرده و دو بار الک کنید. سپس آن‌ها را در چند مرحله به مایۀ خمیر اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا همۀ مواد با هم مخلوط شوند.
۵- در مرحلۀ آخر حدود ۳۰ ثانیه همۀ مواد را با همزن هم بزنید تا خمیر کاملاً یکدست شود. دقت کنید که اگر بیش از اندازه هم بزنید کوکی شما سفت خواهد شد.
۶- خمیر را روی صفحۀ کار پهن کنید و با دست خیلی کم در حدی که خمیر کاملاً منسجم شود ورز دهید. (زیاد ورز دادن خمیر باعث سفت شدن کوکی می‌شود.)
۷- خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و داخل یک سلفون به ضخامت نیم سانت با وردنه باز کنید و با همان سلفون خمیر را به مدت حداقل ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند. این کار باعث می‌شود که کوکی خرد نشود و صاف و تمیز در بیاید.
۸- خمیر را از یخچال خارج کرده و با کاتر به شکل دلخواه‌تان برش دهید و دوباره به مدت ۱۵ الی ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد.
۹- کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کوکی‌ها را داخل سینی فر بچینید. سپس سینی فر را در فر که آن را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده‌اید به مدت ۱۲ الی ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کوکی‌ها بپزید. (تا زمانی که اطراف کوکی‌ها کمی طلایی شوند ولی کوکی‌ها تغییر رنگ ندهند.)
۱۰- باقی ماندۀ خمیر را می‌توانید داخل کیسه زیپ کیپ به مدت حداکثر دو ماه در فریزر نگهداری کنید.
 
کوکی زنجبیلی
آرد ۳۵۰ گرم
عسل ۳ قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ بزرگ ۱ عدد
شکر قهوه‌ای ۱۷۵ گرم
دارچین ۱ قاشق چای‌خوری
زنجبیل (آسیاب شده) ۲ قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
کره ۱۲۵ گرم

۱- ابتدا کره را از یخچال بیرون بیاورید و آن را به شکل مکعب‌های کوچک خرد کنید تا قبل از اینکه بخواهید از آن استفاده کنید نرم شده باشد.
۲- آرد، بکینگ پودر، دارچین و زنجبیل را در یک کاسۀ بزرگ الک کنید.
۳- کره را به مخلوط آرد اضافه کنید و با نوک انگشت هم بزنید تا مخلوط شبیه به خرده نان شود. سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
۴- تخم‌مرغ‌ها و عسل را با هم بزنید. (اگر قاشق خود را زیر آب داغ گرم کنید بهتر زده می‌شود.) سپس آن‌ها را به آرد و شکر (ترجیحاً از شکر قهوه‌ای استفاده کنید اما اگر از شکر سفید استفاده کردید، ۱ قاشق غذاخوری دارچین اضافه کنید) و کره اضافه کنید. ابتدا کمی خشک به نظر می‌رسد اما اگر آن را خوب هم بزنید شکل می‌گیرد.
۵- زمانی که شکل گرفت، خمیر را از کاسه بیرون بیاورید و روی یک سطح آردپاشی شده کمی ورز دهید. سپس آن را به مدت ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا برای پهن کردن خمیر شل نباشد.
۶- خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر پهن کنید. سپس با استفاده از قالب شیرینی آن را برش دهید.
۷- شیرینی‌ها را روی یک کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار دهید و ۱۲ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد در فر بپزید تا طلایی شوند.
مرحلۀ دوم: تزیین کوکی با رویال آیسینگ
تزیین با رویال آیسینگ به طرح و مدل کوکی بستگی دارد. ابتدا رویال آیسینگ را داخل قیف مخصوص بریزید و دور تا دور کوکی‌ها را دورگیری کنید، بهتر است از لبۀ کوکی کمی فاصله بذارید تا هنگام کار انگشت‌تان به آن نخورد. سپس داخل طرح رو پر کنید و با سوزن مخصوص رویال آیسینگ یا خلال دندان آن را یکدست و صاف کنید. غلظت رویال آیسینگ بر اساس طرحی که می‌خواهید روی کوکی بکشید متفاوت خواهد بود. برای تزیین کوکی با رویال آیسینگ ابزارهای آیسینگ کوکی به شما کمک خواهند کرد طرح‌ها را دقیق و منظم بکشید.

نکات کلیدی
1- حتماً از شکر دانه ریز استفاده کنید. می‌توانید شکر معمولی را در آسیاب برقی کمی پودر کنید.
2- تخم‌مرغ و کره قبل از استفاده حتماً به دمای محیط رسیده باشند.
3- دقت کنید که به دلیل تفاوت در کیفیت آردها ممکن است به مقدار کمتر یا بیشتری آرد نیاز داشته باشید. خمیر در نهایت باید نرم و لطیف و منسجم باشد.
4- می‌توانید از طعم‌های دیگر کوکی مانند کوکی شکلاتی نیز استفاده کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی