[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۳۴
  • دوره جدید

نوشیدنی ثعلب، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 1 نفر
شیر 1 پیمانه
ثعلب 1 قاشق چای‌خوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین به مقدار لازم

تو شبای سرد پاییز و زمستون هیچ چیزی مثل یه نوشیدنی گرم نمی‌چسبه. اغلب افراد انواع چای و قهوه رو به عنوان یه نوشیدنی داغ و دلچسب انتخاب می‌کنن. اگرچه تنوع چای و قهوه کم نیست و میشه به روش‌های مختلف اونها رو سرو کرد، ولی احتمالاً شما هم به دنبال یه نوشیدنی داغ با طعم جدید هستید. یه نوشیدنی که طعم خاص اون رو قبلاً امتحان نکرده باشید. امروز می‌خوایم طرز تهیۀ یه نوشیدنی داغ با دستور بسیار ساده رو بهتون آموزش بدیم. اسم این نوشیدنی نوشیدنی ثعلبه که همون طور که از اسمش مشخصه، پودر ثعلب مادۀ اصلی اونه. ثعلب علاوه بر این که این نوشیدنی رو غلیظ می‌کنه، طعم فوق‌العاده خاصی به اون میده. نوشیدنی ثعلب بی‌نهایت خوشمزه‌اس به طوری که نمیشه طعم اون رو توصیف کرد. از اون طعم‌هاییه که فقط باید امتحان کنید تا مزش رو متوجه بشید. شاید بشه گفت طعم نوشیدنی ثعلب به طعم فرنی خیلی نزدیکه. این نوشیدنی واسه سرماخوردگی عالیه. واسه هوای آلوده که نمیشه نفس کشید هم محشره. حتماً امتحان کنید.
طرز تهیه نوشیدنی ثعلب خیلی راحته و البته به روش‌های مختلف آماده میشه. ما هم در این مطلب چند روش از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین دستورها رو براتون آماده کردیم. روش اول ساده‌ترین دستور برای درست کردن نوشیدنی ثعلبه. در روش دوم از عسل به عنوان به طعم دهندۀ طبیعی برای شیرین کردن نوشیدنی استفاده میشه. در روش سوم، نشاسته غلظت نوشیدنی رو بیشتر می‌کنه و عطر وانیل طعم خاصی به نوشیدنی میده. شما می‌تونید از هر روشی که بیشتر مایل بودید برای درست کردن نوشیدنی ثعلب استفاده کنید. این نوشیدنی گرم و دلچسب و مقوی رو در روزهای سرد پاییز و زمستان به همراه یک کیک خونگی فوق‌العاده خوشمزه بنوشید و از طعم بی‌نظیر اون لذت ببرید. نوشیدنی ثعلب رو می‌تونید به عنوان یه نوشیدنی خاص در مهمانی‌ها و دورهمی‌هاتون به جای چای و قهوه هم سرو کنید.
طرز تهیه 
روش اول
۱- شیر را داخل شیر جوش یا قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که از کناره‌های ظرف شروع به جوشیدن کند.
۲- ثعلب و شکر را با هم مخلوط کرده و آرام آرام به شیر اضافه کنید. در حین اضافه کردن این مواد، مدام شیر را هم بزنید تا ثعلب در آن گلوله نشود.
۳- چند دقیقه مواد را خوب هم بزنید تا زمانی که شیر غلیظ شود. سپس آن را داخل فنجان ریخته و مقداری هم پودر دارچین روی آن بریزید.
۴- نوشیدنی را داغ سرو کنید و از طعم فوق‌العادۀ آن لذت ببرید.

روش دوم
ثعلب ۲ قاشق چای‌خوری
شیر ۲ پیمانه
عسل به مقدار لازم
۱- ثعلب را داخل شیر جوش بریزید و آن را کمی تفت دهید.
۲- شیر را کم‌کم به ثعلب اضافه کنید و تا زمانی که به جوش بیاید آن را مدام هم بزنید.
۳- بعد از آن که شیر غلیظ شد، در آخر زیر حرارت را خاموش کرده و عسل را به نوشیدنی ثعلب اضافه کنید و هم بزنید.
۴- نوشیدنی ثعلب را داخل فنجان سرو کرده و روی آن را با پودر دارچین تزیین کنید.

روش سوم
شیر ۱ لیتر
ثعلب 1 قاشق غذاخوری
نشاسته 1 قاشق غذاخوری
شکر یک دوم پیمانه
وانیل ۵ گرم
۱- ثعلب، نشاسته، شکر و وانیل را داخل قابلمه‌ای بریزید.
۲- شیر را کم‌کم به مواد خشک اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا مواد کاملاً داخل شیر حل شوند.
۳- سپس قابلمه را روی اجاق بگذارید و روی شعلۀ ملایم قرار دهید. در حالی که مدام هم می‌زنید آن را تا زمانی که غلیظ شود بپزید.
۴- وقتی نوشیدنی ثعلب به قوام دلخواه رسید، آن را داخل ظرف بریزید، روی آن دارچین بپاشید و سرو کنید.

نکات کلیدی
1- طعم نوشیدنی ثعلب به دلیل غلیظ بودن شیر بسیار خوشمزه است.
2- حتماً شکر و ثعلب را با هم مخلوط کرده و بعد به شیر اضافه کنید. اگر ثعلب را جدا بریزید، داخل شیر گلوله می‌شود.
3- برای تزیین نوشیدنی ثعلب، علاوه بر پودر دارچین می‌توانید از پودر گردو یا پسته نیز استفاده کنید.
4- حداقل زمان پخت برای نوشیدنی ثعلب، ۲۰ دقیقه است.
5- نوشیدنی ثعلب را می‌توانید در یخچال نیز نگهداری کنید.
6- به دلخواه می‌توانید چند قطره گلاب نیز به نوشیدنی ثعلب اضافه کنید.
7- میزان شیرینی نوشیدنی ثعلب به ذائقۀ شما بستگی دارد. می‌توانید آن را به دلخواه کم یا زیاد کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی