[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۳۴
  • دوره جدید

اسنک کدو سبز، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4 نفر
کدو سبز: 2 عدد بزرگ
نمک: 1 و یک چهارم قاشق چای‌خوری
پنیر رنده‌شده: 85 گرم
پنیر فونتینا یا پنیر پروولون رنده شده: 70 گرم (اختیاری)
پنیر پارمزان: 20 گرم
فلفل سیاه تازه آسیاب شده: به مقدار لازم
نان تست: 8 برش
کره یا روغن زیتون: به مقدار لازم

اسنک‌ها و تست‌ها از خوشمزه ترین و متنوع ترین میان وعده‌ها و عصرانه‌ها هستند. طعم اسنک شباهت زیادی به پیتزا دارد (مخصوصاً اسنک پیتزایی) و بسیاری از مواد اولیه ای که در طرز تهیه پیتزا استفاده می‌شود، در بعضی اسنک‌ها هم هست. تقریباً با هر ماده اولیه می‌شود اسنک و تست درست کرد. از اسنک تخم مرغ گرفته تا تست شاه‌توت همه طرفدارهای خاص خودشان را دارند. امروز قصد داریم طرز تهیه یک اسنک خانگی جدید را به شما آموزش دهیم. اسنک کدو سبز یکی از خوشمزه ترین، خاص ترین و سالم ترین اسنک‌ هاست که خواص بسیار زیادی دارد. در نتیجه می‌تواند یک میان وعده سالم برای بچه‌ها باشد. اما قبل از اینکه طرز تهیه اسنک کدو سبز را یاد بگیرید بهتر است کمی از خواص آن برای سلامتی بدانید:
کدو سبز ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و در درمان خیلی از بیماری‌ها مؤثر است. ویتامین‌ها و مواد مغذی موجود در کدو سبز آن را به یکی از پر خاصیت ترین صیفی جات تبدیل کرده است. اولین و مهمترین ویژگی کدو سبز، خاصیت چربی سوزی آن است و برای لاغری بسیار مفید است؛ مخصوصاً اگر به شکل آب پز خورده شود. از آنجا که نشاسته موجود در آن کم است، در نتیجه کربوهیدرات کم و در عین حال فیبر زیادی دارد که می‌تواند جلوی خوردن بیش از حد را بگیرد. یکی دیگر از خواص بی نظیر کدو سبز، خاصیت ضد پیری آن است. آنتی اکسیدان‌های موجود در کدو سبز می‌توانند به خوبی از پیری زودرس جلوگیری کنند. مزایای خوردن کدو سبز آنقدر زیاد است که خوردن آن نه تنها برای خانم‌های باردار، بلکه برای نوزادان و کودکان هم مفید است.
با توجه به خواص بی شمار کدو سبز، در ادامه طرز تهیه اسنک کدو سبز با روشی ساده را به شما آموزش می‌دهیم. در این روش برای درست کردن تست کدو سبز نیازی به دستگاه ساندویچ ساز نیست و می‌شود به راحتی با استفاده از تابه نچسب آن را آماده کرد. در نتیجه کسانی که دستگاه ساندویچ ساز ندارند هم می‌توانند این اسنک خوشمزه را به سادگی درست کنند. کافی است کدو سبزها را به روشی خاص که در ادامه به شما می‌گوییم آماده کنید، آنها را با پنیر مخلوط کرده و داخل نان تست بریزید. بعد هم در تابه داغ سرخ کرده و نوش جان کنید. به همین سادگی. البته طرز تهیه اسنک کدو سبز یک سری نکات کلیدی و فوت و فن دارد که باید قبل از درست کردن اسنک، آنها را یاد بگیرید تا بتوانید آن را مثل یک آشپز حرفه ای درست کنید. مثلاً اگر آب کدو را خوب نگیرید، وارد اسنک شده و آن را خیس و نرم می‌کند که در این صورت تست ایدئالی نخواهد بود. با ما همراه شوید تا ببینیم این اسنک خاص و بی نظیر چطور درست می‌شود…

طرز تهیه 
مرحله اول: آماده کردن کدو سبز
۱- برای رنده کدو سبز از غذاساز یا رنده با سوراخ‌های بزرگ استفاده کنید.
۲- کدو سبز را در یک آبکش بزرگ ریخته و نمک را به آن اضافه کنید. اجازه دهید تا حدود 20 الی 30 دقیقه بماند، تا زمانی که خشک شده و آب آن خارج شود.
۳- کدو سبز را در آبکش بریزید و سپس با استفاده از انگشتان دست آن را داخل مشت فشار دهید.
۴- سپس آن را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا آب آن بیشتر تخلیه شود.

مرحله دوم: آماده سازی اسنک
۱- کدو سبز را با پنیر رنده شده، مقداری فلفل سیاه تازه آسیاب شده و در صورت نیاز کمی نمک بیشتری مخلوط کنید.
۲- قسمت‌های بیرونی نان تست را با روغن زیتون یا کره نرم شده رومال کنید.
۳- مخلوط پنیر و کدو سبز را روی قسمت‌های داخلی نان پخش کنید و ساندویچ‌ها را ببندید.

مرحله سوم: پخت ساندویچ‌ها
۱- ساندویچ‌ها را روی یک توری بزرگ یا تابه با حرارت کم قرار دهید.
۲- وقتی قسمت‌های زیرین آن به رنگ قهوه ای مایل به طلایی درآمد، ساندویچ‌ها را برگردانید و مجدداً بپزید تا سمت دیگر ساندویچ نیز آماده شود.
۳- ساندویچ‌ها را از وسط نصف کنید. سپس آن را در ظرف مورد نظر سرو کرده و نوش جان کنید.

نکات کلیدی
- برای پختن ساندویچ‌ها می‌توانید از ساندویچ ساز نیز استفاده کنید.
- علاوه بر کدو سبز، کدو حلوایی را نیز می‌توانید به همین روش آماده کرده و اسنک کدو حلوایی درست کنید.
- برای برش دادن نان‌های تست می‌توانید از پیتزابر 
استفاده کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی