[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۳۵
  • دوره جدید

پولکی زعفرانی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4 نفر
شکر 1 پیمانه
سرکه انگور یک چهارم پیمانه
آب یک دوم پیمانه
زعفران حل شده 1 قاشق سوپ خوری

استفاده از یک طعم دهنده شیرین در کنار چای و قهوه همیشه طعم تلخ اون رو به طعمی دلچسب تبدیل می‌کنه. این طعم دهنده شیرین می‌تونه قند و شکر یا بیسکویت و تافی باشه. از اون جایی که استفاده از قند و شکر به مقدار زیاد برای سلامتی خوب نیست بهتره که از شیرینی‌های سالم استفاده کرد یا حداقل مواردی که در اون‌ها کمتر از قند و شکر استفاده شده باشه. امروز قصد داریم طرز تهیه یک تنقلات خوشمزه را بهتون معرفی کنیم که می‌تونید از اون در کنار چای و قهوه استفاده کنید. پولکی یکی از تنقلات خوشمزه سوغات شهر اصفهانه که طعم‌های مختلفی داره. پولکی کنجدی با طعم هل و یا پولکی زنجبیلی از جمله پر طرفدارترین طعم‌های پولکی هستن.

خوشبختانه طرز تهیه پولکی خیلی آسونه و شما برای داشتن این خوراکی خوشمزه نیازی نیست به اصفهان سفر کنید! بلکه با یاد گرفتن طرز تهیه ی اون می‌تونید به راحتی تو خونه پولکی با طعم دلخواه تون رو درست کنید. در این مطلب ما طرز تهیه یکی از خاص‌ترین طعم‌های پولکی رو بهتون آموزش می‌دیم. پولکی زعفرانی یکی از خوشمزه‌ترین طعم‌های پولکیه که هم ظاهر و رنگ جذابی داره و هم طعم فوق‌العاده اون در کنار طعم چای بسیار دلچسبه. با درست کردن پولکی زعفرانی می‌تونید اون رو همیشه روی میز در دسترس داشته باشید و این تنقلات خوشمزه رو هر زمان که خواستید میل کنید. با ما همراه بشید تا روشی ساده برای طرز تهیه پولکی زعفرانی رو بهتون یاد بدیم. مثل همیشه نکات کلیدی انتهای مطلب رو از دست ندید! چون به کمک اون‌ها می‌تونید یه پولکی زعفرانی حرفه ای و بدون عیب و نقص درست کنید.

طرز تهیه 
۱- شکر، سرکه و آب را داخل تابه‌ای مناسب بریزید. آن‌ها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر در داخل آب کاملاًحل شود.
۲- سپس زعفران را به سایر مواد پولکی اضافه کنید. مقداری از مواد پولکی را بر روی یخ بریزید؛ اگر مایه پولکی خودش را سریع گرفت و حالت ترد و شکننده داشت، پولکی آماده است.
۳- در این حالت پوکی آماده است و می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید.
۴- روی کاغذ آلومینیومی را چرب کنید. به کمک یک قاشق سوپ خوری مایه پولکی را روی آن بریزید تا سرد شود.
۵- بعد از آن که پولکی‌ها خشک شدند، آن‌ها را از روی فویل آلومینیومی جدا کرده و داخل قوطی یا ظرف درب بسته نگهداری کنید.

نکات کلیدی
- مواد پولکی را نباید روی حرارت زیاد هم بزنید.
- اگر پولکی زعفرانی را زیاد حرارت بدهید رنگ آن تیره و سوخته می‌شود. از طرف دیگر اگر پولکی را به میزان لازم حرارت ندهید حالت ترد و شکننده‌ای نخواهد داشت.
- پولکی زعفرانی یکی از بهترین طعم‌های پولکی برای کسانی است که برای اولین بار قصد دارند آن را درست کنند.
- برای خشک ماندن پولکی‌ها بهتر است آن را حتماً داخل ظرف درب بسته و در جای خشک نگهداری کنید.
- مواد را روی حرارت ملایم بیش از حد هم نزنید. همین که شکر آب شود کافی است.
- علاوه بر کاغذ آلومینیوم می‌توانید از کاغذ روغنی نیز برای ریختن و خشک شدن پولکی‌ها روی آن استفاده کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی