[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۴۱
  • دوره جدید

مینی‌پیتزا، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4 نفر
برای خمیر:
شیر گرم: 1 پیمانه
آب گرم: یک دوم پیمانه
روغن: یک دوم پیمانه
شکر دانه ریز: 2 قاشق چای‌خوری
خمیرمایه فوری: 1 قاشق غذاخوری
آرد: 4 پیمانه
نمک: 1 قاشق چای‌خوری
برای روی پیتزا:
سوسیس، ژامبون (کالباس)، زیتون، فلفل دلمه‌ای، قارچ، پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده: به میزان لازم

پیتزا یکی از خوشمزه ترین فست‌فودهاست که به شکل‌های مختلف و در طعم‌های متنوع تهیه می‌شود. شما می‌توانید این غذای خوشمزه را به راحتی در خونه درست کنید. انتخاب مواد اولیه پیتزا سلیقه ای است. پیتزای خانگی اغلب به شکل پیتزای مخلوط درست می‌شود که شامل مواد مختلف از جمله قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده، ذرت و پنیر پیتزا می‌شود. امروز قصد داریم روشی جدید برای درست کردن پیتزای خانگی به شما آموزش دهیم. مینی پیتزا نوعی پیتزای لقمه ای است که به شکل‌های مختلف درست می‌شود. این نوع پیتزا حتی کوچک تر از پیتزاهای تک نفره است. در نتیجه می‌توانید به طور هم زمان چند پیتزا را در سایزهای کوچک درست کنید. از آنجا که اندازه این پیتزا خیلی کوچک است، می‌تواند انتخاب خوبی برای فینگرفود در مهمانی‌ها باشد. شما می‌توانید یک سینی از مینی پیتزا در طعم‌های مختلف درست کرده و آن رو با انواع سس سرو کنید.
اما طعم‌های مختلف مینی پیتزا چیست؟ این پیتزای خوشمزه هم مثل بقیه پیتزاها با مرغ، گوشت، ژامبون یا سوسیس به همراه بقیه مخلفات قابل تهیه است و شما می‌توانید با توجه به سلیقه تان هرکدام از این طعم‌ها را انتخاب کنید. نکته دیگر درمورد طرز تهیه مینی پیتزا این است که برای درست کردنش نیازی به فر ندارید. ما در ادامه طرز تهیه مینی پیتزا به دو روش مختلف را به شما آموزش می‌دهیم: روش اول مخصوص کسانی است که درست کردن پیتزا در فر برایشان آسان تر است. در این دستور به طرز تهیه خمیر مخصوص پیتزا هم اشاره می‌کنیم. اما روش دوم مخصوص کسانی است که برای پخت پیتزا به فر دسترسی ندارند. این افراد هم می‌توانند به سادگی با یک قالب ساده یا تابه و قرار دادن آن روی گاز، یک پیتزای خوشمزه درست کنند. اما برای درست کردن مینی پیتزا روی گاز به شعله پخش کن و دم کنی نیاز دارید. با ما همراه شوید، طرز تهیه مینی پیتزا را یاد بگیرید و این غذای لقمه ای ساده و خوشمزه را در مهمانی‌ها و دورهمی ها به همراه سس‌های متنوع سرو و نوش جان کنید.

طرز تهیه
روش اول: مینی‌پیتزا داخل فر
۱- شیر، آب، روغن، خمیر مایه فوری و شکر را درون ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید. اگر از خمیر مایه خشک استفاده می‌کنید، ابتدا آن را با شیر و شکر مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و حدود 10 دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل بیاید. بعد آن را به مواد دیگر اضافه کنید.
۲- آرد الک شده و نمک را کم کم اضافه کنید و کامل با سایر مواد مخلوط کرده و ورز بدهید تا یک خمیر لطیف و نرم داشته باشید.
۳- خمیر را در کاسه ای که چرب شده بگذارید، روی آن سلفون بکشید و برای 30 دقیقه به آن استراحت دهید.
۴- در این فاصله تمام مواد پیتزا را خرد کنید و کنار بذارید.
۵- روی سطح کار را آرد پاشی کنید و پس از استراحت خمیر، پف خمیر را گرفته و با وردنه به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید.
۶- خمیر را با کاتر گرد یا لیوان قالب بزنید و کف سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.
۷- روی خمیر ابتدا سس پیتزا بزنید بعد پنیر و لایه بعد مواد دلخواه پیتزا را بریزید و دوباره روی آن‌ها را با پنیر بپوشانید.
۸- سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد برای حدود 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا زمانی که روی پنیر برشته شود.
۹- مینی پیتزا آماده است. می‌توانید آن را به دلخواه با سس مخصوص سرو کنید.
 
روش دوم: مینی‌پیتزا مرغ تابه‌ای
سینه مرغ خرد شده: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: یک عدد
قارچ خرد شده: ۱ و یک دوم پیمانه
ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
نمک و ادویه: به مقدار لازم
پیاز: ۱ عدد
سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
سس کچاپ و باربیکیو: به مقدار لازم
پنیر پیتزا: به مقدار لازم

۱- ابتدا مرغ را مزه دار کرده و حدود ۱ ساعت کنار بگذارید. برای این کار به مرغ خرد شده یک قاشق چای‌خوری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، سس کچاپ، سس باربیکیو و یک پیاز خرد شده اضافه کنید. بعد از گذشت یک ساعت پیاز را جدا کرده و مرغ‌ها را داخل روغن تفت دهید. سپس قارچ و فلفل دلمه ای و ذرت را به آن اضافه کرده و وقتی بدون آب شد، زیر حرارت را خاموش کنید.
۲- از خمیری که از قبل درست کرده اید، گلوله‌هایی به اندازه نارنگی کوچک بردارید. مخلوطی از یک سفیده تخم مرغ و دو قاشق غذاخوری سس گوجه درست کنید. خمیر را داخل آن و سپس داخل کنجد بزنید.
۳- قالب یا تابه را خوب چرب کنید. خمیرها را با فاصله از هم داخل آن بچینید، روی آن‌ها را بپوشانید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه استرحت کند.
۴- با ته استکان کوچک وسط خمیرها را فشار دهید تا حفره ای داخل آن ایجاد شود. سپس داخل آن را از مواد میانی پر کنید. روی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید.
۵- شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملاً داغ شود. سپس تابه را روی آن گذاشته و درب تابه را ببندید. اگر مینی پیتزا را با تابه معمولی درست می‌کنید، روی درب آن دم کنی بگذارید. پخت مینی پیتزا ۳۰ دقیقه زمان می‌برد.
۶- مینی پیتزا را به دلخواه با سس مخصوص سرو و نوش جان کنید.
 
نکات کلیدی
- میزان آرد برای درست کردن خمیر به نوع آن بستگی دارد. در نتیجه مقدار ذکر شده حدودی است. آرد را زیاد به خمیر اضافه نکنید تا نان پیتزا سفت نشود. همین که خمیر به دست نچسبد کافی است.
- برای داخل مینی پیتزا می‌توانید به دلخواه از مواد مختلف از جمله ژامبون، پپرونی، سوسیس، گوشت چرخ کرده و مرغ استفاده کنید.
- خمیر پیتزا را می‌توانید به صورت آماده از فروشگاه‌ها تهیه کرده، آن را به اندازه دلخواه قالب بزنید و مینی پیتزا درست کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی