[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۴۲
  • دوره جدید

پیاز سوخاری شکم پر، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 2 نفر
گوشت چرخ کرده 455 گرم
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل یک دوم قاشق چای خوری
پودر پیاز 1 قاشق چایخوری
پنیر چدار 115 گرم
پیاز سفید بزرگ 1 عدد
آرد 125 گرم
تخم مرغ 5 عدد
آرد سوخاری 150 گرم

پیاز سوخاری یکی از خوشمزه‌ترین و پر طرفدارترین پیش غذاهاست که در منوی اغلب رستوران‌ها پیدا میشه. روش‌های مختلفی برای درست کردن پیاز سوخاری وجود داره؛ خیلی‌ها پیاز سوخاری با خمیر بنیه درست می‌کنن و بعضی‌ها اون رو با پودر سوخاری ترجیح میدن. پیاز سوخاری پنیری یا با ژامبون هم شکل‌های دیگه پیاز سوخاریه. پیاز سوخاری اغلب به شکل حلقه‌ای درست میشه، اما پیاز سوخاری به شکل گل هم طرفدارهای خودشه‌داره و علاوه بر طعم فوق‌العاده، زیبایی خاصی به بشقاب سرو میده.
طرز تهیه پیاز سوخاری ساده به این صورت که پیاز رو از عرض به صورت ورقه ورقه برش داده و بعد از مخلوط کردن حلقه‌های پیاز با مواد مختلف از جمله آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری، اون رو سرخ کرده و با انواع سس سرو می‌کنن. البته این روش تنها یکی از روش‌های درست کردن پیاز سوخاریه. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پیاز سوخاری شکم پر رو آموزش بدیم که احتمالاً اسم اون رو کمتر شنیدید یا امتحان کردید. پیاز سوخاری شکم پر انواع و اقسام مختلف داره. یعنی میشه داخل پیاز رو با مواد مختلفی پر کرد. در این روش ما از گوشت چرخ کرده برای پر کردن پیاز استفاده کردیم. به این صورت که پیاز به شکل حلقه‌ای برش خورده و داخل اون از ترکیب گوشت چرخ کرده با ادویه‌های مختلف پر میشه. البته نا گفته نمونه که در طرز تهیه پیاز شکم پر از پنیر چدار هم استفاده میشه. در نتیجه میشه اون رو یه مدل از پیاز سوخاری پنیری هم در نظر گرفت. از اون جایی که این پیاز سوخاری خیلی کامل و سنگینه، علاوه بر پیش غذا به عنوان غذای اصلی هم سرو میشه و شما می‌تونید در مهمانی‌ها و دورهمی هاتون این غذای خوشمزه و لذیذ رو به همراه سس مورد علاقه‌تون آماده و سرو کنید.

طرز تهیه 
۱- داخل کاسه، گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و پودر پیاز را ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.
۲- پیاز را شسته و پوست پیاز را از آن جدا کنید. سپس آن را به شکل افقی روی تخته قرار دهید. به طوری که سر و ته پیاز در چپ و راست باشند. سپس آن را به حلقه‌هایی به ضخامت ۱ سانتی متر برش دهید. حلقه‌های پیاز را از هم جدا کنید.
۳- ۱ قاشق از مخلوط گوشت را برداشته و آن را داخل یکی از حلقه‌های پیاز بریزید. سپس آن را فشار دهید تا فرم قالب پیاز را بگیرد.
۴- پنیر چدار ورقه‌ای را به شکل مربع برش دهید. یک برش از آن را روی گوشت قرار داده و روی آن را با مقدار دیگری از گوشت بپوشانید. گوشت را داخل پیاز فشار دهید تا کاملاً فرم بگیرد.
۵- سایر حلقه‌های پیاز را نیز به همین روش از مخلوط گوشت پر کنید.
۶- آرد، تخم‌مرغ هم زده و پودر سوخاری (یا آرد سوخاری) را در ۳‌کاسه جداگانه بریزید.
۷- حلقه‌های پیاز پر شده را ابتدا به آرد آغشته کنید و آن را تکان دهید تا اضافه آرد از روی آن بریزد.
۸- سپس پیازهای آغشته به آرد را داخل مخلوط تخم‌مرغ هم زده شده نیز بغلتانید.
۹- اکنون پیازها را داخل کاسۀ آرد سوخاری انداخته و به آن آغشته کنید.
۱۰- این روند را دو بار تکرار کنید.
۱۱- داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن کاملاً داغ شود.
۱۲- پیازهای شکم پر را دانه دانه داخل روغن داغ بیندازید و هر کدام را به مدت ۵ الی ۶ دقیقه سرخ کنید تا زمانی که طلایی رنگ شوند.
۱۳- پس از سرخ شدن پیازهای سوخاری شکم پر، آن‌ها را از داخل روغن داغ بیرون آورده و روی دستمال کاغذی حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.
۱۴- پیاز سوخاری شکم پر را به همراه سس دلخواه‌تان سرو کنید.

نکات کلیدی
- برای تزیین پیاز سوخاری شکم پر می‌توانید مقداری جعفری تازه خرد شده روی آن بپاشید.
- با این مقدار مواد اولیه، حدود ۶ حلقه پیاز سوخاری شکم پر خواهید داشت.
- پیازها را ضخیم برش دهید تا کاملاً دور تا دور گوشت را احاطه کند. یک پیاز متوسط را به ۳ قسمت مساوی (از عرض) تقسیم کنید.
- هنگام سرخ شده پیازهای سوخاری شکم پر هر چند ثانیه آن‌ها را هم بزنید و زیر و رو کنید تا تمام قسمت‌های آن‌ها کاملاً سرخ شوند.
- می‌توانید از گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند استفاده کنید.
- به دلخواه می‌توانید از ادویه‌های دیگر از جمله پودر سیر نیز برای مزه‌دار کردن گوشت پیاز سوخاری شکم پر استفاده کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی