[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۳۸
  • دوره جدید

افزایش سرعت ابتلا به پوکی استخوان با مصرف زیاد نمک، روزنامه شیراز نوین

دکتر شیما عبداللهی گفت: در سنین پس از یائسگی به علت کاهش سطح استروژن، زنان در معرض خطر پوکی استخوان قرار داشته و مصرف منابع غذایی غنی از کلسیم می‌تواند در این دوران اهمیت دو چندانی داشته باشد. به گزارش همگردی، وی افزود: مصرف مواد غذایی غنی از کلسیم و ویتامین دی نظیر انواع لبنیات کم چرب، ماهی، کلم بروکلی، مغزها و تخم مرغ در سنین پس از یائسگی توصیه می‌شود. عبداللهی ادامه داد: در مواقع مورد نیاز با مشورت پزشک مصرف مکمل‌های ویتامین دی و کلسیم می‌تواند کمک کننده باشد. این متخصص تغذیه یادآور شد: مواجهه مستقیم با نور خورشید نیز می‌تواند در تأمین ویتامین دی این افراد تأثیرگذار باشد و علاوه بر آن زنان می‌توانند از فعالیت‌های ورزشی که متناسب با شرایط بدنی آن‌ها بوده به تقویت عضلات و تحریک استخوان سازی نیز کمک کنند. وی خاطرنشان کرد: آگاهی و آموزش مادران در این زمینه می‌تواند در تغییر و سبک صحیح زندگی، عادات درست غذایی و حفظ سلامت دختران و زنان جامعه نقش بسزایی داشته باشد.


 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی