هش براون، روزنامه شیراز نوین
مواد لازم برای 4 نفر
سیب زمینی: 4 عدد
تخم مرغ زده شده: 1 عدد
آرد: یک سوم پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
کره نرم شده: 2 قاشق غذاخوری
صبحانه یکی از مهمترین وعدههای اصلی است که باید مواد غذایی سالم و مقوی برای این زمان انتخاب شود. در همه کشورها صبحانههای ساده و مقوی مانند انواع املت یا اوتمیل که صبحانهای رژیمی است، رواج دارد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه صبحانهای جدید را به شما آموزش دهیم. این صبحانه خوشمزه که میشود آن را در لیست ۲۰ صبحانه سالم و ساده قرار داد، با سیب زمینی درست میشود. هش براون نوعی خوراک ساده است که در آن سیب زمینی را رنده کرده یا به صورت نوارهای باریک برش میزنند و بعد در روغن سرخ میکنند. در آمریکا هش براون بهعنوان صبحانه در کنار تخم مرغ، نیمرو یا خوراک لوبیا، خامه ترش، سوسیس، بیکن و… سرو میشود. هش براون در منوی صبحانه همه رستورانهای انگلیسی وجود دارد. این صبحانه را میتوانید ترد یا نرم درست کنید. انتخاب سس مورد علاقه تان با هش براون میتواند طعم آن را متفاوت کند و یک میان وعده عالی نیز باشد. پیشنهاد میکنیم هش براون را با پنیر یا دیپ لوبیا میل کنید. اگرچه این صبحانه شباهت زیادی به کوکو سیب زمینی دارد اما طعم آن کمی متفاوت است. مثلاً در طرز تهیه هش براون از پنیر یا سبزیجات معطر استفاده میشود. درست کردن هش براون روشهای مختلفی دارد؛ بعضی آن را به شکل قالبی و بعضی دیگر قاشقی درست میکنند. شما میتوانید برای درست کردن این صبحانه از انواع قالب از جمله قالب مافین هم استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه این صبحانه ساده و بی نظیر را به سه روش مختلف یاد بگیرید. نکات کلیدی انتهای مطلب را فراموش نکنید.
طرز تهیه
روش اول: هش براون با سیبزمینی پخته
۱- سیب زمینیها را خوب بشویید، پوست بکنید و با مقداری آب بپزید. سپس آن را با رنده درشت رنده کنید.
۲- سیب زمینیهای رنده شده را با تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل و کره ترکیب کنید.
۳- بعد از اینکه همه مواد خوب مخلوط شدند، داخل تابه کمی روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملاًَ داغ شود.
۴- مایه هش براون را داخل تابه داغ بریزید و آن را به طور یکنواخت در تمام سطح آن پخش کنید.
۵- پس از آنکه یک طرف هش براون سرخ شد، آن را به شکل دلخواه برش بزنید و برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
۶- برای سرخ شدن هش براون حدود ۳ دقیقه زمان (هر طرف) کافی است. زمانی که رنگ هش براون طلایی شد، آماده است.
روش دوم: هش براون وگان
سیب زمینی: ۴ عدد
هویج: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
پنیر وگان: ۱۰۰ گرم
جایگزین تخم مرغ: ترکیب یک دوم قاشق غذاخوری تخم کتان در ۱ و یک دوم قاشق غذاخوری آب
آرد نخودچی: ۱ قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: یک چهارم قاشق چایخوری
۱- سیب زمینیها را با رنده درشت رنده کنید. سپس سیب زمینی رنده شده را داخل دستمال نخی تمیز بریزید و آن را فشار دهید تا آب سیب زمینی کاملاً خارج شود.
۲- هویج، پیاز و سیر را رنده شده را به همراه جعفری تازه خرد شده، پنیر وگان، جایگزین تخم مرغ، آرد نخودچی، نمک و فلفل به سیب زمینیها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
۳- کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. به اندازه یه مشت کوچک از مواد بردارید، آن را روی کاغذ روغنی قرار داده و با دست کمی آن را پهن کنید و به شکل دلخواه فرم دهید.
۴- سینی فر را داخل فر از قبل گرم شده در درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید.
۵- هش براونها آماده هستند. آن را با سس مورد علاقه خود سرو و نوش جان کنید.
روش سوم: هش براون پنیری با سیبزمینی خام
سیب زمینی: ۳ عدد
آرد: ۴ قاشق غذاخوری
پنیر: ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد کوچک
سیر رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
سبزیجات تازه (گشنیز، جعفری، نعنا، ریحان): ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: ۱ قاشق چایخوری
۱- سیب زمینیها را با رنده درشت رنده کنید. آنها را داخل آب سرد بریزید تا نشاسته سیب زمینی از آن خارج شود. سپس سیب زمینی را آبکش کنید. آنها را داخل دستمال نخی ریخته و فشار دهید تا آب آن کاملاً خارج شود.
۲- آرد، پنیر رنده شده، تخم مرغ، پیاز نگینی خرد شده، سیر، سبزیجات خرد شده، نمک و فلفل، را به سیب زمینیها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.
۳- تابه ای نچسب را روی حرارت متوسط قرار داده و داخل آن کمی روغن زیتون بریزید.
۴- با استفاده از قاشق هش براون را داخل تابه ریخته و فرم دهید. بعد از حدود ۴ دقیقه، آنها را برگردانید و طرف دیگر هش براون را سرخ کنید.
۵- بعد از سرخ شدن هش براونها، آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. سپس به همراه سس سرو کنید.
نکات کلیدی
- برای درست کردن هش براون میتوانید از قالب مافین استفاده کنید. کافی است آن را کمی چرب کرده و مایه هش براون را داخل آن بریزید. سپس آن را داخل فر قرار داده و اجازه دهید تا طلایی رنگ شوند. این روش برای کسانی که قصد دارند این صبحانه خوشمزه را بدون روغن درست کنند، بسیار ایدئال و مناسب است.
- برای اینکه هش براون را هم اندازه درست کنید، میتوانید از قالب به شکلهای مختلف استفاده کنید. آنها را داخل تابه و روغن داغ قرار دهید و اجازه دهید تا گرم شوند. سپس با قاشق مقداری از مایه هش براون را داخل قالب ریخته و با پشت قاشق آن را پخش و صاف کنید.
- شما میتوانید از هر ادویه دیگر مانند پودر سیر یا پاپریکا نیز برای درست کردن این غذا استفاده کنید.
- در برخی از دستورها برای درست کردن هش براون سیب زمینیها را به شکل نگینی ریز خرد کرده و داخل آب جوش آبپز میکنند. سپس آن را له کرده و با سایر ادویهها (و پنیر پیتزا) مخلوط و
سرخ میکنند.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین