[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۸۱
  • دوره جدید

خاویار بادمجان، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 3 نفر
بادمجان: 2 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
پیاز درشت: 1 عدد
فلفل دلمه ای: 1 عدد
سیر: 2 حبه
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز: یک دوم قاشق چای‌خوری
آب‌لیمو: 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)

بادمجان یکی از محبوب ترین میوه‌های خوراکی است. برخلاف تصور بیشتر مردم، بادمجان یک میوه است و نه سبزی. این میوه مقادیر زیادی ویتامین، فیبر و مواد معدنی دارد و فاقد چربی و قند است. خاویار بادمجان یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که می‌شود با این میوه بنفش رنگ درست کرد؛ غذایی که اصلش به کشور روسیه برمی‌گردد و البته در خیلی کشورها آن را می‌پزند و خیلی هم محبوب است.
با استفاده از بادمجان می‌شود غذاهای خوشمزه ای مثل خورش قیمه بادمجان و رول مرغ و بادمجان درست کرد؛ حتی غذاهای مدرنی مثل بادمجان پارمزان هم از این میوه تهیه می‌شود. درواقع اگر در یخچالتان بادمجان دارید، نگران بی‌غذا ماندن نباشید. مواد خاویار بادمجان تقریباً شبیه گوجه بادمجان است اما نحوه پخت آنها تفاوت‌های عمده ای دارد و باعث می‌شود مزه‌های کاملاً متفاوتی داشته باشند.

طرز تهیه 
مرحله اول: بادمجان‌ها را کبابی کنید. 
بادمجان‌ها را روی توری کباب بگذارید و سپس روی شعله گاز یا منقل قرار دهید تا کبابی شوند. برای آنکه پوست بادمجان‌ها راحت کنده شود آنها را زیر آب سرد بگیرید و دستتان را روی بادمجان بکشید تا پوست آن جدا شود. بعد از پوست گیری بادمجان‌ها را ساطوری کنید و کنار بگذارید. 
مرحله دوم: خاویار بادمجان را برای پخت آماده کنید. 
داخل یک قابل مناسب مقداری روغن بریزید. پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید. وقتی پیازها کمی سبک شدند سیرهای خرد شده را نیز به پیاز اضافه کنید. در فاصله ای که پیاز و سیر سرخ می‌شوند، فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید. سعی کنید مواد را ریز خرد کنید تا در خاویار بادمجان دیده نشود، زیرا ویژگی خاویار بادمجان له بودن همه مواد است. 
فلفل دلمه ای را نیز به سیر و پیاز اضافه کنید و تفت دهید. گوجه‌ها را پوست بگیرید و رنده کنید. آنها را به همراه یک قاشق غذاخوری رب گوجه به محتویات قابلمه اضافه کنید. این مواد را به خوبی تفت دهید تا گوجه‌ها و رب سرخ و حسابی خوش‌رنگ شوند. وقتی رنگ خاویار بادمجان به حد دلخواهتان رسید بادمجان‌های ساطوری را اضافه کنید، شعله را کم کنید و اجازه دهید غذا جا بیفتد. 
بعد از گذشت 20 دقیقه نمک، فلفل قرمز و آب‌لیمو را به غذا اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر زمان بدهید تا کاملاً پخته شود و مزه‌ها به خورد هم بروند. بعد از این زمان خاویار بادمجان را در ظرف دلخواه سرو کرده و با ترشی مخلوط میل بفرمایید. نوش جان. 

نکات کلیدی 
- اگر طعم ترشی دوست ندارید می‌توانید آب‌لیمو را حذف کنید. 
- در صورت تمایل به جای آب‌لیمو مقداری غوره داخل خاویار بادمجان بریزید. همچنین می‌توانید در پایان دو قاشق آب‌غوره بریزید. 
- اگر این غذا را با روغن زیتون تهیه کنید طعم بهتری خواهد داشت. 
- اگر چرب بودن غذا برایتان اهمیتی ندارد می‌توانید به جای بادمجان کبابی از بادمجان سرخ شده استفاده کنید، اما در مجموع طعم دودی بادمجان کبابی برای این غذا بهتر است.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی