[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۴۰
  • دوره جدید

پنیر سوخاری، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4 نفر
پنیر خامه‌ای: 100 گرم
پنیر موزارلا: 130 گرم
گشنیز، جعفری یا شوید: به میزان لازم
پودر سوخاری دانه درشت و آرد: به میزان لازم
تخم مرغ: 2 عدد
ادویه‌ها: آویشن، پودر تخم‌ گشنیز، پودر سیر، نمک، فلفل، پاپریکا: به میزان لازم

پنیرها بسیار متنوع هستند و هر کشوری حداقل چند پنیر مخصوص به خودش را دارد. بعضی از آنها به عنوان پنیر صبحانه و بعضی دیگه در غذاها استفاده می‌شوند. یکی از مواد اولیه ای که طعم بسیاری از فست فودها را لذیذ می‌کند، پنیر پیتزاست. به طور کلی از انواع مختلف پنیر در اغلب فست فودها از انواع پیتزا گرفته تا چیزبرگر و تست‌ها، استفاده می‌شود. در بین انواع مختلف پنیر، پنیر موزارلا یکی از رایج ترین و پرطرفدارترین پنیرها در فست‌فودهاست که به شکل رنده شده یا ورقه ای از آن استفاده می‌شود. پنیر موزارلا را هم به شکل آماده از فروشگاه‌ها می‌توانید تهیه کنید و هم طرز تهیه پنیر موزارلای خانگی را یاد بگیرید و آن را خودتان درست کنید. اما آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که می‌شود پنیر را به تنهایی به روشی خاص درست و سرو کرد؟ در این مطلب طرز تهیه نوعی پنیر لذیذ و خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم که می‌توانید آن را به تنهایی به عنوان پیش غذا یا در کنار غذاهای دیگر مثل مرغ سوخاری، پیتزا یا حتی سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. اسم این پنیر، پنیر سوخاری است که طرز تهیه اون متفاوت بوده و هرکس آن را به روشی خاصی درست می‌کند. در ادامه این مطلب ما دو روش مختلف برای درست کردن پنیر سوخاری پیشنهاد می‌کنیم. در روش اول از پنیر موزارلا به همراه آرد سوخاری و سایر مواد دیگر برای درست کردن پنیر سوخاری استفاده می‌شود. در روش دوم، پنیر سوخاری با پنیر کممبر، خرده‌‌های نان و شیر و سایر مواد به شکل مثلث‌‌های کوچک درست می‌شود. شما می‌توانید پنیر سوخاری را به شکل‌های دلخواهتان از جمله لوله ای، مثلثی یا مکعبی درست کنید. با ما تا انتهای مطلب همراه شوید و نکات کلیدی را از دست ندهید.

طرز تهیه
روش اول: پنیر با آرد سوخاری
۱- ابتدا پنیر خامه‌ای، پنیر پیتزا، پودر آویشن و گشنیز (جعفری یا شوید) را با هم مخلوط کنید.
۲- مواد را با دستت به صورت رول‌های هم اندازه شکل داده و ۳۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
۳- در این فاصله ۳ تا کاسه بردارید: داخل یکی از کاسه‌ها تخم مرغ‌ها را به همراه نمک و فلفل و پاپریکا هم بزنید. در کاسه دوم آرد بریزید و کاسه سوم رو با مخلوط پودر سوخاری، پودر تخم گشنیز و پودر سیر پر کنید (می‌توانید مجدداًَ کمی نمک اضافه کنید).
۴- حالا رول‌ها را از فریزر دربیاروید.
۵- رول‌ها را ابتدا در آرد، سپس در مخلوط تخم ‌مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
۶- حالا دوباره در تخم‌مرغ و باز در پودر سوخاری بغلتانید تا لایه روی رول پنیر ضخیم ‌تر شده و در حین پخت مواد داخل آن بیرون نزند.
۷- داخل تابه مقدار مناسبی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملاًَ داغ شود. رول‌های پنیر سوخاری را داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
۸- پنیر سوخاری آماده است. می‌توانید آن را در کنار مرغ گریل شده یا سالاد میل کنید.

روش دوم: پنیر سوخاری با شیر
 پنیر کممبر: ۵۰۰ گرم
 آرد سفید: ۲ قاشق سوپ‌خوری
 پودر خردل: ۲ قاشق چای‌خوری
 شیر: ۲ قاشق سوپ‌خوری
 تخم مرغ: ۱ عدد
خرده نان: یک دوم پیمانه
پودر فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چای‌خوری
پودر فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای‌خوری
سبزیجات معطر تازه: برای تزئین
۱- پنیر کمببر را به قطعات مثلثی یک اندازه تقسیم کنید. (حدوداً ۸ عدد)
۲- داخل کاسه ای آرد و خردل را دو مرتبه الک کنید.
۳- در یک کاسه کوچک دیگر، شیر و تخم مرغ و در کاسه دیگری، خرده‌های نان و پودرهای فلفل را با هم مخلوط کنید.
۴- هر قطعه از پنیر را ابتدا داخل مخلوط آرد، سپس در مخلوط تخم مرغ و در نهایت در خرده نان‌ها بغلتانید. دو مرحله آخر را مجدداً تکرار کنید.
۵- داخل تابه ای گود روغن ریخته و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس پنیرها را به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه داخل روغن داغ قرار دهید تا طلایی رنگ شوند.
۶- برای گرفتن روغن اضافه پنیر سوخاری، آن‌ها را روی یک دستمال حوله ای کاغذی قرار دهید، سپس با سبزیجات معطر تازه تزئین کرده و با سس تند یا سس مورد علاقه‌تان سرو کنید.

نکات کلیدی
- پنیر سوخاری را می‌توانید به شکل چوبی نیز درست کنید. کافی است آن‌ها را به سیخ چوبی بکشید. برای این کار بهتر است از پنیرهای تکه ای استفاده کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی