[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۴۰
  • دوره جدید

پنکیک جو پرک، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4 نفر
جو پرک آسیاب شده: 3 قاشق غذاخوری (30 گرم)
تخم مرغ: 1 عدد
بیکینگ پودر: 1 قاشق چای‌خوری
دارچین یا قهوه: 1 قاشق چای‌خوری
شیر: 4 قاشق
شیره انگور یا خرما: 1 قاشق

پنکیک یا کیک قاشقی یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین صبحانه‌ها در بسیاری از کشورهاست. در واقع این صبحانه شهرت جهانی داشته و در منوی صبحانه همه رستوران‌ها و همچنین هتل‌ها وجود دارد. انواع پنکیک را می‌شود در طعم‌های مختلف خیلی ساده در خانه هم درست کرد. یکی از پرطرفدارترین طعم‌های پنکیک، پنکیک وانیلی است که در واقع ساده ترین نوع پنکیک محسوب می‌شود. اما جالب است بدانید که بسیاری از کشورها پنکیک خاص خودشان را دارند؛ مثل پنکیک ژاپنی پفکی یا پنکیک بانوک اسکاتلندی. علاوه بر این، با مواد اولیه مختلفی می‌توان پنکیک درست کرد. به عنوان مثال خیلی از میوه‌ها می‌توانند پایه اصلی پنکیک را تشکیل بدهند؛ مثل پنکیک موز. اما از آنجا که پنکیک شیرین است خیلی از افرادی که رژیم دارند نمی‌توانند این صبحانه خوشمزه را بخورند. ما امروز قصد داریم با معرفی دستور نوعی پنکیک جدید، کاری کنیم که حتی کسانی که رژیم دارند هم بتوانند این کیک خوشمزه را به عنوان صبحانه یا میان وعده نوش جان کنند. این پنکیک، پنکیک جو پرک است که نه تنها خواص بسیار زیادی برای بدن دارد، بلکه کالری آن خیلی کم است. در نتیجه ورزشکارها و همه افرادی که رژیم دارند می‌توانند از آن استفاده کنند. طرز تهیه پنکیک جو پرک خیلی راحت است و می‌شود آن را در کمترین زمان ممکن آماده کرد. در ادامه ما ۲ روش ساده با مواد اولیه مختلف را به شما آموزش می‌دهیم تا به دلخواه یکی از آنها را انتخاب کرده و این صبحانه خوشمزه را درست کنید.

طرز تهیه
روش اول: طرز تهیه پنکیک جو پرک با قهوه یا دارچین
۱- جو پرک آسیاب شده، تخم مرغ، بیکینگ پودر، دارچین یا قهوه و شیر را داخل کاسه ریخته و با استفاده از همزن دستی آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.
۲- تابه ای تخت را روی حرارت متوسط قرار دهید و داخل آن را با برس کمی چرب کنید. اجازه دهید تا تابه کاملاً داغ داغ شود.
۳- به کمک ملاقه مایه پنکیک جو پرک را داخل تابه بریزید. زمانی که روی پنکیک حباب‌هایی مشاهده کردید آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد.
۴- روی پنکیک شیره یا عسل بریزید و آن را نوش جان کنید.

روش دوم: پنکیک جو پرک با موز
موز: ۱ عدد متوسط
جو پرک: ۱ پیمانه
شیر: سه چهارم پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
شکر: ۱ قاشق غذاخوری (قابل حذف)
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

‍۱- همه مواد را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و با هم مخلوط کنید؛ به طوری که کاملاً یکدست و صاف شوند.
۲- تابه ای نچسب را روی حرارت متوسط شعله گاز قرار داده و اجازه دهید تا کاملاً داغ شود. سپس با استفاده از ملاقه مایه پنکیک جو پرک را داخل آن بریزید. هر زمان حباب‌هایی روی پنکیک مشاهده کردید آن را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز بپزد.
۳- پنکیک جو پرک آماده است. می‌توانید آن را با سس شکلاتی، انواع شیره و عسل نوش جان کنید.

نکات کلیدی
- مایه پنکیک جو پرک باید غلیظ باشد. در نتیجه شیر را کم کم به سایر مواد اضافه کنید و هر زمان که احساس کردید غلظت آن کافی است، از ریختن مقدار بیشتر خودداری کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی