[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۴۲
  • دوره جدید

لزوم برندسازی انجیر داراب، روزنامه شیراز نوین

سیدکمال پاک‌فطرت در جمع خبرنگاران با اشاره به انجیرستان‌های دیم شهرستان داراب اظهار داشت: انجیر یک محصول با ارزش و اقتصادی محسوب می‌شود. وی درخصوص گونه‌های انجیر داراب گفت: ارقام مهم انجیر شامل واریته‌های سبز و سیاه، شاه انجیر، متی و... هستند.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس تصریح کرد: مزیت مهم انجیر دیم داراب عدم استفاده از سموم و کودهای شیمیایی، عدم آلودگی به افلاتوکسین و بدون آبیاری تکمیلی است و انجیر دیم یک محصول ارگانیک محسوب می‌شود که این موضوع از طرف مجامع جهانی تأیید شده است. وی با اشاره به برداشت انجیر از اوایل شهریورماه تا پایان مهرماه عنوان کرد: داراب دارای نزدیک به 6 هزار هکتار انجیر دیم بوده که با تولید سالانه بیش از 5 هزار تن انجیر خشک، پس از استهبان، نی ریز و جهرم در رتبه چهارم تولیدکنندگان انجیر فارس قرار دارد. سیدکمال پاک‌فطرت با اشاره به برداشت متوسط یک تن انجیر خشک در هر هکتار اذعان داشت: شرایط اقلیمی خاص از جمله آب و هوا، ارتفاع از سطح دریا، نوع خاک، سازگاری محصول با محیط، عدم استفاده از کود‌های شیمیایی، منجر به تولید انجیر ارگانیک در بیشتر مناطق شهرستان شده است. وی درخصوص بازارهای فروش انجیر داراب بیان کرد: انجیر داراب علاوه بر ارسال به استان‌های کرمان، اصفهان، هرمزگان به اروپا و کشور‌های حاشیه خلیج فارس هم صادر می‌شود. این مقام مسئول پیرامون لزوم برندسازی انجیر داراب گفت: متأسفانه به دلیل ناشناس بودن انجیر داراب، برخی از تولیدکنندگان با اسم شهرهای دیگر محصول خود را به فروش می‌رسانند که این اتفاق نیاز به برندسازی انجیر داراب را می‌طلبد تا این انجیر مرغوب به اسم شهرستان داراب معامله شود.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی