۶ مزیت شگفتانگیز اسیدهای چرب امگا، روزنامه شیراز نوین
یک بررسی بسیار گسترده در سال ۲۰۱۶ که دادههای ۱۶ کشور را جمع آوری کرد نشان داد که افرادی که به طور منظم از غذاهای دریایی و اسیدهای چرب امگا ۳ مشتق از گیاهان استفاده میکنند، خطر مرگ کمتری ناشی از بیماری کرونر قلب را دارند. به گزارش کارگر آنلاین، اسیدهای چرب امگا ۳ دسته ای از چربیها هستند که برای سلامتی ما ضروری هستند. این چربیها به سه شکل اصلی وجود دارند:
اسید آلفا-لینولنیک (ALA): این اسیدهای چرب در برخی از آجیلها و دانهها مانند گردو و دانههای چیا وجود دارد.
ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA): این اسیدهای چرب در ماهیهایی مانند ماهی آزاد و ماهی خال مخالی یافت میشود.
اسید Docosahexaenoic) DHA): این اسیدهای چرب در شاه ماهی و ماهی ساردین یافت میشود.
اسیدهای چرب امگا ۳ فواید زیادی برای سلامتی قلب و عروق دارد. چند روش که امگا ۳ میتواند به بهبود سلامت قلب شما کمک کند شامل موارد زیر است: کاهش تری گلیسیرید، نوعی چربی در خون
افزایش سطح HDL، نوع سالم کلسترول.
در اینجا مزیتهای خوردن این اسیدهای چرب امگا ذکر شده است:
کاهش فشار خون
یک بررسی بسیار گسترده در سال ۲۰۱۶ که دادههای ۱۶ کشور را جمع آوری کرد نشان داد که افرادی که به طور منظم از غذاهای دریایی و اسیدهای چرب امگا ۳ مشتق از گیاهان استفاده میکنند، خطر مرگ کمتری ناشی از بیماری کرونر قلب را دارند.
علاوه بر این، اسیدهای چرب امگا ۳ همچنین ممکن است خطر حملات قلبی و مغزی را کاهش دهد.
اسیدهای چرب امگا ۳ سلامت چشم را بهبود میبخشد
DHA، یکی از سه نوع امگا ۳، با غلظت زیاد در شبکیه دیده میشود؛ بخشی از چشم که نور را حس میکند و سیگنالهایی را به مغز میفرستد تا بتوانید ببینید. مقادیر کافی DHA برای ساختار و عملکرد شبکیه چشم مهم است. بیشتر DHA هنگامی که نوزادان در رحم هستند در شبکیه جمع میشود. بنابراین به خصوص برای زنان باردار بسیار مهم است که از اسیدهای چرب امگا ۳ به اندازه کافی استفاده کنند تا اطمینان حاصل شود کودک رشد چشم مناسبی دارد. امگا ۳ همچنین ممکن است علائم خشکی چشم را بهبود بخشد. در یک بررسی بزرگ در سال ۲۰۱۸، درمان خشکی چشم با مکملهای غذایی امگا ۳ و امگا ۶ بررسی شد. این مطالعه نشان داد که مصرف مکمل باعث افزایش روانکاری چشم میشود، اما نتایج آنقدر قوی نبود که بتواند مکمل را به عنوان یک درمان مستقل برای خشکی چشم توصیه کند.
اسیدهای چرب امگا ۳ با التهاب مقابله میکنند
التهاب یک پاسخ ایمنی طبیعی به آسیب و عفونت است. التهاب حاد، مانند تورم یا قرمزی مفید است و به بهبود بافتها پس از آسیب کمک میکند. با این حال التهاب مزمن، که در صورت ادامه پاسخ التهابی پس از بهبودی آسیب رخ میدهد، با دیابت، سرطان و کلسترول بالا در ارتباط است. امگا ۳ دارای خواص ضد التهابی است؛ به این معنی که میتواند به کاهش التهاب مزمن کمک کند.
اسیدهای چرب امگا ۳ چربی کبد را کاهش میدهد
اسیدهای چرب امگا ۳ نوید خوبی در درمان بیماری کبد چرب غیرالکلی (NAFLD) داده اند. NAFLD زمانی اتفاق میافتد که چربی زیادی در کبد جمع شده و میتواند علائمی مانند تورم شکم و بزرگ شدن طحال را ایجاد کند. یک متاآنالیز ۲۰۱۶ نشان داد که مکمل امگا ۳ باعث بهبود چربی کبد ، بهینه سازی سطح آنزیم کبد و تنظیم میزان چربی در خون میشود.
اسیدهای چرب امگا ۳ سلامت مفاصل را تقویت میکنند
آرتریت روماتوئید، شرایطی که باعث ایجاد حساسیت، تورم و سفتی مفاصل میشود، شامل درجات بالای التهاب مزمن است. به دلیل خواص ضد التهابی، اسیدهای چرب امگا ۳ ممکن است درد و سفتی مرتبط با این بیماری را تسکین دهند.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین