[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۳۶
  • دوره جدید

شکلات صبحانه، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 12 نفر
آب: یک چهارم پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه (100 گرم)
پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 نوک قاشق چای‌خوری
وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری
شکلات خرد شده: دو سوم پیمانه (115 گرم)
کره خرد شده: 140 گرم

به نظرتان برای داشتن یک صبحانه لوکس و جذاب چه چیزهایی لازم است؟ یک نیمروی خفن؟ املت گوجه؟ سوسیس تخم مرغ؟ شاید هم وافل یا پنکیک! همه این‌ها درست. اما چیزی هست که اصلاً نمی‌شود آن را فراموش کرد: شکلات صبحانه. به نظر من هیچ‌چیز نمی‌تواند مثل یه کرم شکلات خانگی خوشمزه اول صبح حال آدم را جا بیاورد. البته درست است که کرم شکلات آماده در بیشتر سوپر مارکت‌ها پیدا می‌شود. اما واقعاً شکلات صبحانه خانگی چیز دیگری است.
شکلات صبحانه با شکلات تهیه می‌شود و طعم واقعی شکلات را دارد؛ در حالی که نوتلا بیشتر کرم فندق است با کمی کاکائو که برای کسانی که طعم فندق راو دوست دارند ایدئال است. ولی اگر فندق دوست نداشته باشید یا به آن حساسیت داشته باشید یا بخواهید طعم واقعی شکلات را در صبحانه حس کنید، پیشنهاد ما به شما شکلات صبحانه است.
این دستور تهیه کرم شکلات بارها و بارها امتحان شده و جواب خودش را پس داده است. پس خیالتان از دستورش راحت باشد. در ضمن در عرض ربع ساعت آماده می‌شود. اما بهتر است از شب قبل آن را آماده کنید. چون وقتی آماده می‌شود و هنوز داغ است، حالت یک سس غلیظ را دارد. البته می‌توانید سس شکلات را روی بستنی، کیک یا هر شیرینی دیگری بریزید. اما برای داشتن شکلات صبحانه غلیظ و جذاب، کافی است آن را چند ساعتی در یخچال بگذارید.

طرز تهیه 
1- آب، شکر، کاکائو و نمک را در قابلمه یا شیر جوش کوچکی بریزید. آن را روی شعله متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر و کاکائو در آب حل شوند.
2- وقتی مخلوط شروع به غل زدن کرد بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید. حال، وانیل، شکلات و کره خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا در آب حل شوند. در این مرحله شکلات صبحانه باید کاملاً یکدست شود.
3- شکلات تازه آماده شده مثل یک سس غلیظ است. آن را داخل شیشه مورد نظر بریزید. قبل از بستن درب شیشه، روی شکلات یک لایه پلاستیک یا سلفون بکشید. در غیر این صورت یک لایه جامد روی شکلات ایجاد می‌شود.
بگذارید شکلات صبحانه خانگی در یخچال سرد و غلیظ شود. همیشه 10-15 دقیقه قبل از سرو کرم شکلات را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. به این ترتیب خیلی راحت می‌توانید آن را روی نان پخش و نوش جان کنید.
 نکته‌های کلیدی
- این مقدار مواد برای تهیه حدود یک و نیم پیمانه شکلات کافی است.
- می‌توانید کرم شکلات خانگی را تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
- به جای کره از مارگارین هم می‌توان استفاده کرد.
- اگه دوست داشتید طعم شکلات شما کمی تلخ شود می‌توانید به جای شکلات معمولی از شکلات تخته ای تلخ در تهیه کرم شکلات استفاده کنید.
- در کل به یاد داشته باشید طعم این کرم کاملاً بستگی به طعم و کیفیت شکلاتی دارد که استفاده می‌کنید. پس در انتخاب شکلات دقت کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی