[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۳۶
  • دوره جدید

رب نارنج، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم
نارنج تازه: به میزان لازم

رب نارنج یک چاشنی بسیار خوش عطر و خوش طعم مخصوص کباب ترش و ماهی و یک طعم دهنده حرفه ای برای سایر غذا‌ها با مرغ و ماهی است. در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه این رب اعجاب انگیز را به شما آموزش دهیم که خیلی سریع و راحت بتوانید در خانه درست کنید. دلیل اعجاب انگیز بودن این رب، خواص بی‌شمار نارنج است که می‌خواهم به چند مورد از این خواص اشاره کنم. این کوچولوهای خوش رنگ و خوش عطر در واقع یکی از اعضای خانواده مرکبات هستند که به کاهش وزن، حفظ طراوت و زیبابی پوست و مو، کنترل فشار خون و بهبود دیابت هم کمک می‌کنند. علاوه بر رب نارنج پیشنهاد می‌کنم مربای بهار نارنج خانگی را هم امتحان کنید و از پیچیدن عطر دل انگیز و خاطره انگیز نارنج در فضای منزل لذت ببرید.

طرز تهیه
مرحله اول: آماده سازی پیش نیازها
برای درست کردن یک رب نارنج تازه، سالم و خانگی اولین و مهم ترین مرحله انتخاب نارنج‌های تازه و مرغوب است که تأثیر بسزایی در کیفیت نهایی رب نارنج دارد.
پس از تهیه نارنج‌های خوش عطر و تازه، ابتدا به کمک یک فرچه، به خوبی پوست نارنج‌ها را تمیز کنید. از آن جایی که پوست نارنج دارای منافذ و ناهمواری‌های بسیار است با استفاده از فرچه به خوبی می‌توانید آن را پاک کنید.
سپس نارنج‌های شسته شده را خوب خشک کنید.
مرحله دوم: گرفتن پوست نارنج ها
در این مرحله برای اینکه رب نارنج طعم خوبی داشته باشد و مزه تلخی ندهد، با استفاده از یک چاقوی تیز یا پوست کن با دقت پوست نارنجی رنگ نارنج‌ها را از ان‌ها جدا کنید. سپس نارنج‌ها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.
مرحله سوم: گرفتن آب نارنج‌ها
با استفاده از یک آب میوه گیری دستی آب نارنج‌ها را به خوبی بگیرید. سپس آب نارنج را از یک صافی رد کنید تا هسته‌ها و پوسته‌های آن کاملاً جدا شوند و یک آب نارنج خالص بدست آورید.
مرحله چهارم: پخت رب نارنج
برای پخت رب نارنج، آب نارنج را داخل یک قابلمه بریزید و قابلمه را روی شعله گاز بگذارید و مدام آن را هم بزنید و کف تشکیل شده روی رب را جهت جلوگیری از تلخ شدن رب بردارید، تا زمانی که به جوش آید.
پس از اینکه رب نارنج به غلظت مورد نظرتان رسید، گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا رب نارنج سرد شود.
نوش جان.

نکات کلیدی
- برای ماندگاری بالاتر و بهتر، پس از سرد شدن رب، آن را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید. بهتر است از ظروف پلاستیکی، به دلیل سرطان زا بودن برای نگهداری رب استفاده نکنید.
- در مرحله آب گیری نارنج ها، بهتر است از آبمیوه گیری برقی استفاده نکنید؛ زیرا موجب له شدن هسته‌های نارنج می‌شود و در نتیجه رب را تلخ می‌کند.
- اگر دوست داشتید رب نارنج با طعم ملس داشته باشید، در مرحله پخت رب نارنج مقداری شکر هم به آن اضافه کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی