[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۴۲
  • دوره جدید

باترکریم شکلاتی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای یک کیک متوسط
کره بدون نمک نرم شده: 6 قاشق غذاخوری
پودر شکر: دو سوم پیمانه (یا پودر قند)
پودر کاکائو تلخ: سه چهارم پیمانه
شیر: یک سوم پیمانه
عصاره وانیل: 2 قاشق چای‌خوری
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

باترکریم شکلاتی نوعی روکش است که می‌توانید برای تزئین کیک شکلاتی با گردو، کیک تولد یا هر نوع کیک و کاپ کیکی استفاده کنید. درست کردن باترکریم خیلی وقت زیادی لازم ندارد. به همین خاطر بهتر است استفاده از انواع آماده ای که در مغازه‌ها است را فراموش کنید. همه ما کیک‌هایی را که سس شکلاتی دارند مثل براونی دوست داریم. کلاً شکلات خوراکی خوشمزه‌ای است که کمتر کسی می‌تواند از آن چشم پوشی کند. حالا اگه باترکریم شکلاتی برای تزئین انواع کیک‌ها استفاده شود قطعاً خیلی معرکه می‌شود. 
کره از مواد اصلی برای تهیه باترکریمه و بدون اون نمی‌توانید درستش کنید. همچنین این نکته را هم در نظر داشته باشید که باید از پودر شکر یا همان شکر شیرینی پزی استفاده کنید. اگر از شکر دانه درشت استفاده کنید بافت باترکریم لطیف نمی‌شود. اسانس وانیل نیز طعم خوبی را با پودر کاکائو به وجود می‌آورد. بنابراین اگر این باترکریم را درست کنید بدون شک عاشق مزه اش می‌شوید.

طرز تهیه
1- برای تهیه باترکریم شکلاتی باید از یک همزن استفاده کنید که سر خمیر درست کن داشته باشد. کره را داخل یک کاسه سایز متوسط استیل یا شیشه ای بریزید. سپس با دور متوسط همزن آنقدر بزنید تا کمرنگ شده و پف کند. تقریباً رنگ آن باید سفید شود.
2- پودر شکر و پودر کاکائو را به ظرف اضافه کرده و هم بزنید تا همه مواد کاملاً مخلوط شوند.
3- همانطور که دستگاه میکسر به آرامی کار می‌کند شیر را ذره ذره داخل کاسه بریزید. وقتی شیر را اضافه کردید در ادامه عصاره وانیل را داخل مواد بریزید و همانطور به هم زدن ادامه دهید. در نهایت نمک را نیز داخل مواد بریزید. آنقدر مواد را هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. در هنگام انجام کار با یک لیسک مواد چسبیده به دور کاسه را به داخل آن برگردانید.
4- سرعت همزن را بالا برده و 2 دقیقه دیگر مواد را هم بزنید. باترکریم شکلاتی شما اکنون آماده است. این ماده باید فوراً به کار برده شود. اگر بخواهید بعداً از آن استفاده کنید باید مواد را داخل یک ظرف دربسته ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید. باید ظرفی انتخاب کنید که درب محکمی داشته باشد و هیچ هوایی وارد آن نشود.

نکات کلیدی
- می‌توانید به جای ۲ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل از ۱ قاشق چای‌خوری پودر وانیل استفاده کنید.
- برای اینکه باترکریم شکلاتی شما کیفیت بالایی داشته باشد باید از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید. هرچه کیفیت پودر کاکائو بالاتر باشد رنگ باترکریم بهتر می‌شود. همچنین حتما آن را الک کنید تا اگر حالت گلوله گلوله دارد از هم باز شوند.
- اگر طعم قهوه را دوست داشته باشید می‌توانید همزمان با پودر کاکائو یک قاشق چای خوری پودر قهوه فوری نیز به مواد باترکریم اضافه کنید.
- اگر مواد باترکریم را داخل یخچال گذاشته اید، هنگام استفاده آن را به دمای محیط رسانده و مجدد با همزن بزنید تا لطافت خود را به دست بیاورد.
- باترکریم را می‌توان مانند خامه قنادی فریز کرد و یک شب قبل از استفاده از فریزر خارج کرده، داخل یخچال قرار دهید و استفاده کنید.
- برای درست کردن این باترکریم شکلاتی نمی‌توانید شکلات آب شده را جایگزین پودر کاکائو کنید.
- برای تهیه انواع باترکریم، کره باید به دمای محیط برسد، اما به هیچ وجه آن را گرم نکنید.
- اگر کیک را به دو قسمت تقسیم کنید می‌توانید برای لایه میانی نیز از باترکریم استفاده کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی